reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

BRRRR ae zimno i śniegowo...już po glukozie, bleeeeeeeeeeeeeeee
A niedługo na USG, zobaczę moją królewne, no chyba że królewna zmieniła się w królewicza, ale lepiej nie, bo już się przyzwyczaiłam do Gabryśki:tak:

reklama
Kurka! Was nadrobic to prawdziwy wyczyn:-D
Witajcie:) My z M od rana po miescie biegaliśmy.. Eh.. mam dosyc.. Jesteśmy tylko zadowoleni bo nam spoooro kasy wpadło przed świętami i może jeszcze więcej wpadnie;-) Także podzieliliśmy kase na pół i każdy ma na swoje wydatki:-D Kurka ja to pierwszy raz mam tyyle kasiory dla siebie:-DAż nie wiem co znią zrobic, heheh:-) Mam tylko jeden problem.. Nie mam już nic dla M pod choinkę :-( Dzis tak zimno (-11), śnieg padał i wiał wiatr, że dałam biedakowi ten szalik co mu pod choinkę kupiłam co mu się tak podobał:zawstydzona/y: Bo jak miał wyjśc bez szalika to mi go było szkoda:-( No i teraz nie mam nic..:-( A już 17 grudzień..:-( Kurka.. nawet jak coś zamówię z netu to nie wiem czy dojdzie na czas..:-( Może macie jakies pomysły? Albo napiszcie co Wy macie dla swoich M.. bo ja już nie wiem.. na pewno perfumki Bekhama bo ich używa a wlaśnie mu się skończyły ale tak mi głupio tylko to dac..;-)

my niestety oszczedzamy w tym miesiacu i poza zegarkiem, ktory kupilam Karolowi na poczatku listopada dostanie tylko Body z napisem kocham tatusia.
Za to ja na gwiazdke dostane okulary. Fakt, ze bedzie to spoznione, bo wizyte u okulisty mam dopiero w styczniu, ale stwierdzilismy, ze potem jak juz dzidzia przyjdzie na swiat, zostaniemy z jedna pensją, to nigdy nie kupie sobie ladnych okularow.

a tak teraz sie zastanawiam... mama sie pytala co nam kupic na Gwiazdke, oczywiscie jak powiedzialam, ze nic to powiedziala, ze i tak kupi i tak kupi, wiec woli cos trafionego.
I mysle co.. chcialabym, zeby cos dla dzidzi kupila.. typu fotelik-bujaczek?
zeby nie wyszlo az tak drogo..

reklama
Do góry