reklama
Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
- jaka duza Twoja niunia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! super ze wszystko dobrzeJuz w domku pijemy goraca herbatke bo zimno na dworze brrrrrrrrrr i sie wymarzlismy .
U gina wszystko ok tylko termin przesunol sie na koniec lutego bo z pomiarow wychodzi dzisiaj juz prawie 30 tc :/
Moja mala -duza wazy + - 1300gram i mierzy 38 cm
Wczesniej caly czas lezala glowka do dolu i lekarze pytali czy skurczy nie mam a teraz jej sie odwidzialo i lezy posladkowo :/ hmmm i ma okolo 4 tg zeby zmienic poze bo inaczej ....wiadomo .
Tutaj po lewej stronie gdzie zawsze dotykam myslac ze to jej glowa bo twarde dzisiaj sie okazalo ze to posladki )gin jezdzil po brzuchu a ona kop za kopem az sie smialismy
dostalam fotke ale tylko glowki bo ten sprzet u niego jest zalosny i tak maly ze dziecko widac tylko kawalek po kawalku .
Czekamy do poniedzialku to beda fotki
Wszystko ok mocz w pozadku ,cukier tez jedno co jest SZOK to az wstyd mi pisac :/ale co tam miedzy nami
Waze 91,2 ://// laski ja kiedys sie smialam ze jak bede w ciazy to 100 dobije :/ i wlasnie zblizam sie do mety :/
U nas to rodzinne wszystkie takie grube byly w ciazy a potem wracaly do swojej wagi .
Moja myszka lezy tak boczkiem jej glowka jest tak nad pepkiem z prawej a reszta na dole z lewej gin mi pokazywal polozenie i jak macac rekoma i wyczuc co gdzie tak mniej wiecej on fachura ja burak ale milo wiedziec
Fajnie bo jego zona tez lekarz i w dodatku pediatra super
dokupilam reszte prezentow i papier do pakowania i w sobote popakuje
M kupilam marynarke sztruksowa w H &M wczoraj i pasuje i nawet sie podoba takze z glowy zawsze byly skarpetki i majtki tym razem inaczej
a jak chca mi kupic prezent to wysle ich po fajna gruba czapke i wiecej nic nie chce .
Uwielbiam w zimie chodzic w czapkach bez czapki nie wychodze z domu brrrrrrr
-tesciowa kosmatyki DOVE +czekoladki
-siostra M Szalik Zero +czekoladki
-M marynarka +czekoladki +buziak
-siostrzeniec M perfumy MEXX niebieski on ma dopiero 15 lat a juz pachnie )
-ta mala od M siostry ma 5 lat i dostanie slodyczke Bluzke HELLO KITTY i Leginsy nie wiem czy w polsce to znane tutaj robia na tym mase kasy i dziewczynki to uwielbiaja
I koniec dosyc po mojej wyplacie reszta na zakupy swiateczne -jedzenie i :/czekamy do kolejnej wyplaty
Dzisiaj oddalam papiery i mam nadzieje ze po swietach bo przed juz napewno nie zdaza i im sie nie bedzie chcialo liczyc przyjdzie kasa dla dziecka i moje wyrownanie )
Dla niuni kupilam puder i waciki reszta w styczniu
Uciekam spac bo nie mam sily a trzeba energie zatankowac potem na kolacjo -obiad bedzie lasanie
Mirosia - wiesz co ....przypomanialas mi ....o tym samym...my sie zareczylismy z K 22 grudnia 2007 wiec to juz niedlugo....
Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
my tez 2008 slub ale 10 maj
musze troche odpoczac bo latam 10000000 razy na dzien po schodach na gore i na dol i troszke mnie brzuchol pobolewa na dole i jest taki spięty...
ciekawa jestem jaki moj krystianek juz duzy....ale chyba sie nie dowiem na najblizszej wizycie bo bede chyba w 29-30 tygodniu a kiedy wogole sie robi niby ostatnie usg??
ja bym wolała zeby byl mniejszy niz sebek bo nie chce byc nacinana..:-( baaaaardzo nie chce...
musze troche odpoczac bo latam 10000000 razy na dzien po schodach na gore i na dol i troszke mnie brzuchol pobolewa na dole i jest taki spięty...
ciekawa jestem jaki moj krystianek juz duzy....ale chyba sie nie dowiem na najblizszej wizycie bo bede chyba w 29-30 tygodniu a kiedy wogole sie robi niby ostatnie usg??
ja bym wolała zeby byl mniejszy niz sebek bo nie chce byc nacinana..:-( baaaaardzo nie chce...
kasia0305
Fanka BB :)
No to my to już staaare małżeństwo:-) jesteśmy. Co prawda nie grudniowe. Pierwsza randka - aż nie mogę uwierzyć,że tak zleciało 4 września 2000, zaręczyny 5 września 2005 a ślub 16 września 2006:-) Ale ten czas leci.
Jak tak oglądam nasze pierwsze wspólne zdjęcia to wydaje się jakby to było wczoraj:-)
Jak tak oglądam nasze pierwsze wspólne zdjęcia to wydaje się jakby to było wczoraj:-)
kasia0305
Fanka BB :)
Mi lekarz na kolejne po połówkowym USG kazał przyjść w 30 tyg.( USG robię w innym miejscu niż moja prowadząca gin. przyjmuje)my tez 2008 slub ale 10 maj
Zazdroszczę tym z Was co podglądają swoje maleństwa co miesiąc-też bym chciała:-(
Pewnie że odpocznij sobie , trzeba się oszczędzać
Kasia 0305 jezeli nie ma takiej potrzeby to po co co miesiac usg?? bo argument zeby sobie dziecko poogladac jest dla mnie nie do przyjęcia.
Kamika no duza ta Twoja mała)))Super ,ze wszystko dobrze.
Czarnuszka może obejdzie sie bez nacieć.Ja to bede cięta ale gdzie indziej
A my zareczylismy się 14.04.2009 ,ślub byl calkiem nie dawno bo 7.11.09.A Pierwsza randka 30.10.2005.
Kamika no duza ta Twoja mała)))Super ,ze wszystko dobrze.
Czarnuszka może obejdzie sie bez nacieć.Ja to bede cięta ale gdzie indziej
A my zareczylismy się 14.04.2009 ,ślub byl calkiem nie dawno bo 7.11.09.A Pierwsza randka 30.10.2005.
reklama