reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Mazia89 na pewno masz rację, że lepiej nie robić bo nie jest potrzebne niż robić bo coś nie tak i trzeba kontrolować. Ale tak bym chciała wiedzieć ile mała już waży :-)i jaka już jest duża:-)

reklama
My znamy się z mężem ponad 13 lat, razem chodziliśmy do jednej klasy w liceum. Zaręczyliśmy się w 2004 a ślub braliśmy w sierpniu 2005 roku.
Kasia0305 ja tez bym chciała wiedzieć ile mój synek waży i jaki jest duży, ale najprawdopodobniej dowiem się dopiero w połowie stycznia.

O kurcze zapomnialam kiedy były dokładnie nasze zaręczyny. Wiem że w Boże Narodzenie 2006, tylko nie wiem czy 25 czy 26 grudnia:szok:, ale kapa. Tak wogóle to Święta są bardzo popularnym terminem zaręczyn z tego co czytam:-)

USG miałam dopiero 3 razy, moja lekarka nie jest zwolenniczką częstego podglądania maluszka. Mam nadzieję, że w styczniu zrobi kolejne.

Humorek już mam lepszy. Po pracy jedziemy na urodzinki do babci. Jeszcze tylko 15 min i koniec dniówki;-):-)

cześć dziewczyny

ja właśnie obżarłam się żurkiem i makaronem z sosem pieczarkowym:szok:
ledwo się ruszam:-D

śnieg za oknem, zimno, ale pięknie:cool2:

rano ledwo odśnieżyłam auto, ale od razu się obudziłam - umówmy się, ze to było w ramach ćwiczeń fizycznych:cool2:

reklama
Oki dziewczynki ja zmykam z pieskiem i do łózeczka bo cos mnie plecki bolą. Do jutra kochane brzuszki! Miłego wieczorku i spokojnej nocki papa :***

Do góry