reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

uciekam poprasowac i do wanny :)
Do jutra kofane i trzymajcie kciuki zeby bylo usg :)
Spijcie spokojnie a jak nie bedziecie mogly zasnac gdzies w srodku nocy to myslcie zawsze ze nie jestescie same bo zawsze ktoras z nas tez nie spi :) czasami pomaga

reklama
ionka 3 tygodnie to tez juz dlugo napisz do kolesia zeby sie zorganizowal poszedl na glowna poczte i niech wysyla a nie to chyba jakies bzdety :/
Napisz ze chcesz to miec szybko bo malenstwo w drodze :)

ionka - jesli to prawda co ten sprzedawca mowi, to niech po prostu idzie na inna poczte i tyle... Pamietacie "Misia" i ten motyw z miastem Londyn, ktorego ponoc nie ma, bo jest tylko Ladek Zdroj??? No to cos podobnego widze :-D

Kurcze ionka dziwna sprawa. Zeby na POCZCIE :sorry: nie wiedzieli że akurat tak wyglądają adresy do Irlandii. bezsens.

Ja myśle o tym żeby zrobić rybe po grecku ale nie wiem. Kupiliśmy karpia i pstrąga bo M uwielbia pstrągi. Myśle co z tym pstrągiem wykombinować. Bede szukać w necie :-) Kurcze powiem Wam że pierwszy raz robie Wigilie u nas w domku. W ogole zawsze tym sie mama zajmowała a ja tylko pomagałam. No i pierogi dzisiaj ulepiłam. Pierwszy raz w życiu i całkiem całkiem mi wyszły hehe już sie mrożą na balkonie narazie ;-) Zostało mi duuużo farszu tzn kapusty z grzybami i jutro zrobie krokiety a co!! :-) Czuje taki przypłym energii!

Pisałyście wczoraj o tych babciach itd...temat rzeka i w sumie szkoda gadać. My sie nie pierdzielimy i chodzimy do kas z pierwszeństwem. I jakby mnie jakaś baba wkurzyła to bym jej coś ciekawego powiedziała. W tramwaju/autobusie mi ustępują więc nie mam co narzekać bo narazie jest OK.

Ale u nas pieknie sypie!! Niech już tak zostanie do świąt!!!!!!!!!!!!!! Jest prześlicznie. I tak fajnie zimno!!:-)

Ide sie umyc i spać bo męczący dzień miałam. Buziaki i spokojnej nocy:happy:

ionka - jesli to prawda co ten sprzedawca mowi, to niech po prostu idzie na inna poczte i tyle... Pamietacie "Misia" i ten motyw z miastem Londyn, ktorego ponoc nie ma, bo jest tylko Ladek Zdroj??? No to cos podobnego widze :-D

hahaha, no faktycznie :-)
może babka na poczcie też z tamtego okresu sie ostała :-)
nic to, jutro ciąg dalszy...

Patinka- my organizowalismy Wigilię pierwszą dwa lata temu :-) alez byłam podeksytowana!! teraz też... mimo, że święta od 3 lat spędzamy tylko we dwoje :tak:
a moze dlatego? :-)

Ja jeszcze nie śpie i właśnie sobie przeglądałam styczniówki i się następna wysypała dzisiaj wieczorem. O matko! To już coraz bliżej. Ja akurat mam termin z OM na 31 marca, a z usg połówkowego na 24 marca, mogłabym tak właśnie się rozpakować wg terminu z usg.

Hej, jestem pierwsza:-D
ale z Was śpiochy;-):-D
Dzisiaj budziłam się regularnie co godzine:confused2:jakbym miała budzik zaprogramowany
Zaraz lecę na badanka, m.in na glukoze, fujjjjjjjjjjjjjjjjjjj
a o 16 USG myślałam że się nie doczekam:tak:

Hej brzuchatki!
Matko nie nadażam ze sprzataniem i z nadrabianiem was :szok: godzine czytalam teraz wpisy z wczoraj :)
Mcgosia www.smykolandia.pl przyszły mi wczoraj te bodziaki, słodziutkie:tak:pozniej wkleje fotke.
Caroline ja tez mialam wczoraj ten sam problem z oknami, non stop zamarzały, pomogła mi duza ilosc płynu do b z alkoholem..ale co ja sie nakłęłam przy tym...na szcescie juz mam okna zrobione, swiezutkie firanki wiszą i od razu inaczej w mieszkanku :-)
Adelina super ze z dzidzią wszystko w porzadku !
A ja wczoraj mialam ciezki dzien, rano po sklepach latałam, kupiłam juz prezenty, sobie kupiłam sliczniutka bluzke w orsay, nie ciazowa ale ma super krój ze brzuszka nie widac, i po ciazy moge chodzic.
Jak wróciłam to zabralam sie za mycie okien, i prasowanie firanek czego nienawidze!!!! 3 komplety firanek i zasłon :wściekła/y:takze jak skonczylam to nie umialam nawet lezec bo tak mnie krtegosłup bolał!!
Wygrzebalam wczoraj z szafy płaszcz zimowy który kupilam sobie 2 kata temu, wazylam wtedy troche wiecej ;) pozniej jak schudłam to poszedl na dno szafy, no i wczoraj go wytargalam z szafy i okazal sie w sam raz :tak:zaniose go do czyszczenia i na swieta bede miala w czym pojsc :)))
Nie wiem co na obiad, M zazyczyl sobie b igos, ale troche roboty z tym jest , nie bardzo mi sie chce...
ide ogarnąc mieszkanko, mniłego dzionka kochane :*

ja już od 5.30 nie śpie. Wczoraj któraś wrzuciła link o pozycjach spania w ciąży i tak się przejęłam, że noc przespałam na lewym boku...aczkolwiek 2 razy w nocy się złapałam na tym że przekręcam sie na prawy, no ale na prawym poleżałam tylko 5min :-D

za oknem śnieg pada, więc nawet nosa dzis nie wynurzam z mieszkania.
Od dziś nie jem słodyczy i będzie ciężko - zwłaszcza przy tej pogodzie, no ale dam rade. Ponaszywam na firankę kaczuszki do pokoiku maluszka, zrobię zupę, troche posprzątam no i poleniu****ę. :-)

reklama
Do góry