reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
a ja bym w dzień podjadła a nie mogę:no::no::no::no: więc i tak macie dobrze

a mój brzusio znów twardy jak skałą od 14 coraz gorzej po 16 ciśnienie w dół i łeb mi pęka po tych lekach:-:)-:)-(

ale co tam wyjścia nie ma:eek:

chciałabym zasnąć i o budzić się koło 20 lutego:tak::tak::tak:

ale póki co do piątku do usg

A ja zjadłam kanpkęz szynką i ogórkiem kiszonym popiłam mlekiem, mąż dziwnie się na mnie patrzył:eek::eek::eek::-D:-D
Myślicie że mi zaszkodzi? :-D:-D Zresztą niedługo się przekonam.:-D:-D

a ja bym w dzień podjadła a nie mogę:no::no::no::no: więc i tak macie dobrze

a mój brzusio znów twardy jak skałą od 14 coraz gorzej po 16 ciśnienie w dół i łeb mi pęka po tych lekach:-:)-:)-(

ale co tam wyjścia nie ma:eek:

chciałabym zasnąć i o budzić się koło 20 lutego:tak::tak::tak:

ale póki co do piątku do usg

Trzymaj sie Kochana bedzie dobrze,połóż sie,może bedzie lepiej.Piątek juz za 2dni.Ja tez bym chciała położyc sie zasnąc i obudzić sie w marcu:tak:

dobrze, że lepiej ale wspomnij lekarzowi, że coś takiego Ci się zdarza :tak:

ja od 2 dni mam problem z refluksem żołądkowym, czuję jakby kwasy żołądkowe mi do przełyku się dostawały
bleeee koszmar :zawstydzona/y:
czuję, jakby Mała mi wypychała nie tylko przeponę ale i żołądek :eek:
ciekawe, czy to tymczasowe, czy już będzie tylko gorzej? :confused2:
ja tez to mam... i bedzie jeszcze gorzej.. dopiero przed porodem gdy brzusio się obniży to poczujemy ulgę w oddychaniu i własnie ta zgaga już nie będzie dokuczac tak bardzo..:tak: Tak nam położna mówiła w szkole rodzenia..:tak:

Podczytalam troche styczniowki i lutowki i wow NIECH JUZ BEDZIE MARZEC :)
Nie moge sie doczekac kiedy to u nas pojawi sie nowy Temat

Nowinki z porodowki i gratulacje :))
Ciekawe ktora bedzie pierwsza :))

rybka_24 dasz rade kochana :) mocno bardzo mocno trzymam kciuki :)
Mi moj gin kiedys powiedzial zebym tak do 34 tc dala rade i potem juz nie musze sie martwic :)
Ale jak tam przemysle to niby w 8 m nie jest zbyt dobrze jak sie rodzi czy co :/ jutro z rana 9.30 wizyta i licze na usg i fotke jakas do albumu :)

reklama
Do góry