ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
Mi się jeszcze też nie zdażyło abym jadła w nocy, dopiero kg by poleciały w górę a i tak jest dużo za dużo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a ja bym w dzień podjadła a nie mogę więc i tak macie dobrze
a mój brzusio znów twardy jak skałą od 14 coraz gorzej po 16 ciśnienie w dół i łeb mi pęka po tych lekach:---(
ale co tam wyjścia nie ma
chciałabym zasnąć i o budzić się koło 20 lutego
ale póki co do piątku do usg
Trzymaj sie Kochana bedzie dobrze,połóż sie,może bedzie lepiej.Piątek juz za 2dni.Ja tez bym chciała położyc sie zasnąc i obudzić sie w marcu
ja tez to mam... i bedzie jeszcze gorzej.. dopiero przed porodem gdy brzusio się obniży to poczujemy ulgę w oddychaniu i własnie ta zgaga już nie będzie dokuczac tak bardzo.. Tak nam położna mówiła w szkole rodzenia..dobrze, że lepiej ale wspomnij lekarzowi, że coś takiego Ci się zdarza
ja od 2 dni mam problem z refluksem żołądkowym, czuję jakby kwasy żołądkowe mi do przełyku się dostawały
bleeee koszmar
czuję, jakby Mała mi wypychała nie tylko przeponę ale i żołądek
ciekawe, czy to tymczasowe, czy już będzie tylko gorzej?
JA.... Ale mi narobiłas ochoty na bułke z nutellą..:-) Mniammi tez sie chce jesc jak sie obudze w nocyyy!!!!!!! buuuuuuuuu i to zawsze mi sie bierze na bulke z nutella.... ale nie jem heh