reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

zastanawiałam sie właśnie w którym tak na prawde miesiącu ciąży jestem i znalazłąm ściąge :-D
ktory tydzien, jaki miesiac?
0 - 4,5 pierwszy miesiąc
4,5 - 9 drugi
9 - 13,5 trzeci
13,5 - 18 czwarty
18 - 22,5 piąty
22,5 - 27 szosty
27 - 31,5 siodmy
31,5 - 36 ósmy
36 - 40 dziewiąty

fajna nie? Na innym formu była :sorry:

Mi sie jutro zacznie 7miesiąc,ale dzidzka na suwaczku juz od wczoraj jest na 7 okienku.

Bardzo szybko :) Kochana a dlaczego te Twoje suwaczki tak na boku sie wyświetlaja i jakies napisy wczesniej masz?;-)

Ja myslę, ze Patrysia to w grudniu urodzi:) Znam Twoją siostre z innego wątku z forum:tak: I cała rodzinka bedzie w grudniu świetowac;-)

.

Dobra, uciekam na eMkę:-D Popiszemy jutro;-) Ach! Ja po szkole rodzenia, dzis było o porodzie:tak:

A niewiem czemu na boku są tyle razy z patrysią sprawdzałysmy i tak zostało.A ja mysle ze Patrysia urodzi w grudniu,ciekawe co jej lekarz powie jutro.Wiem ze sie znacie z innego wątku my tez sie tam poznałysmy.A jak było w szkole rodzenia,oglądaliście jakies filmiki o porodach?

reklama
A niewiem czemu na boku są tyle razy z patrysią sprawdzałysmy i tak zostało.A ja mysle ze Patrysia urodzi w grudniu,ciekawe co jej lekarz powie jutro.Wiem ze sie znacie z innego wątku my tez sie tam poznałysmy.A jak było w szkole rodzenia,oglądaliście jakies filmiki o porodach?
No własnie filmiku nam nie puścila bo przegadaliśmy całe spotkanie :) i nie zdążyliśmy obejrzec:) Na następnym spotkaniu nam puści.:tak:

o madzie przypomnialas mi - wlasnie wczoraj dostalam linki od kumpla z pracy - obejrzyjcie sobie
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=5P6UU6m3cqk&feature=player_embedded"]YouTube- Hahaha[/ame]
leenks.com - Tape Measure Amuses Baby

mi ten polski przypadł do gustu ;)
dobra zmykam robic obiad i jakies ciasteczka moze upiekę , zajrze ok poludnia

reklama
Hey hey!
I ja się witam mniej-więcej z rana :)

I podaję Wam krótki artykulik o tym jak spać w ciąży, żeby już rozwiać wszystkie wątpliwości :)
Dlaczego w ciąży warto spać na lewym boku? | Blog przedPORODEM - blog o ciąży i porodzie

I idę dalej nadrabiać zaległości w czytaniu :D

Dzięki za linka:* Jesteś kochana:-) Będe próbować spać na lewej stronie ale nic na siłe. Liczy się też to żeby mamusia była wypoczęta a od jej samopoczucia zależy tez samopoczucie dziecka:-D
Dziś jedziemy do M1 moze sobie cos upoluje wkoncu..jakieś ciuszki i dla niuni moze cos kupię ...wkoncu pora najwyższa bo poki co to jeszcze nie szaleje:sorry: No i oswietlenie do salonu musismy kupic....mykam sie szykowac milego dnia

Do góry