reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

No to witam i ja:-D
Nocka była krótka bo spac z M nie mogliśmy:-) Do 1:15 graliśmy w karty i o 1:15 zaczęliśmy ogladac film "Ono" na dwójce (chyba). Spac nam sie nie chciało, więc nie było źle. Chciałam ten film koniecznie obejrzec bo mam książkę i bardzo mi sie podobała:tak: jest o dziewczynie, która po dyskotece została zgwałcona przez 3 chłopaków. Zachodzi w ciążę. Jest z biedniejszej rodziny. na początku chce usunąc dziecko ale nie ma pieniędzy. Pracuje w sklepie. Jak już idzie do lekarza i siada na fotelu.., lekarz mówi, że dziecko już słyszy.. Wtedy w niej cos pęka i zaczyna dziecku opowiadac co widzi, zaczyna z nim rozmawiac itp. Piękna książka.. tylko nie pamiętam jak się kończy:eek: Bo tak dziwnie i nie wiem,, czy ona rodzi to dziecko czy nie..:eek:

reklama
hehehe :-D Tak Mikołaja wezmę wyskrobię, albo jakąś śnieżynkę :rofl2: Dla męża powiedziałąm, żeby mi przywiózł skrobaczkę do szyb :-D On na to, że ma co robić hihi w pracy jest, powiedziałam, że widelcem wyskrobię :-D:-D

gosia - najlepiej weź nospe. Mnie lekarka powiedziała że jak nospa podziała, tzn że to nie były ciążowe dolegliwości tylko jelitoiwe. No i zadzwoń koniecznie do gina. Ja nawet jakby przeszło to bym zadzwoniła.. lepiej niech wie że coś takiego miało miejsce. Może nawet i ktg juz ci zrobi...

Rybka-pomogło. Dzięki:) Synuś się obudził:-)

Cześć kochane brzuszki!!!
Normalnie dzisiaj jak nigdy po wyszykowaniu męża do pracy nie położyłam się spać, no i finał taki że już byłam w sklepie, odkurzyłam, pomyłam garnczki, starłam kurze, normalnie jestem w szoku a dopiero 9:45:szok:.
Noc minęła nawet w miarę dobrze, tylko miałam mały problem z zaśnięciem, ale później już nawet nie wstawałam na siku.:tak:
O Ludziska-ale masz speeda kobieto:szok:Super jak człowiek rano wszytsko sprytnie zrobi i potem ma czas dla siebie. Ja dzisiaj tylko pranie zrobiłam i zaraz jade do fryzjera. Znów będę wyglądac jak człowiek, mam nadzieję:cool2:
Witam i ja....
nocka spokojna...2 razy siusiu...ale...straszny sen miałam :no: że byłam gdzies na zakupach i się przewróciłam....i bardzo płakałam bo w końcu ciąża - okazało się że dzieciaczki w brzuchu (nie wiem czemu aż dwójka) zamieniły się przez ten upadek w małe potwory i drapały mnie od wewnątrz. Nie wiem jak to zrobiłam ale wyjęłam je z brzucha i roztrzaskałam o ścianę :errr: bleeeee coś strasznego.

Idę dziś po wyniki glukozy, tylko że strasznie mi się nie chce...wczoraj przeholowałam z tym chodzeniem po sklepach i dzis ledwo wstałam (głowa ciężka, katar)...
ma-sa-kra!!! :no:
Ocho-widze ze nie tylk ja miałam pokręcone sny dziusiaj. Współczuję bo wiem jak to wybija człowieka z rytmu na reszte dnia

marela dzięki...świetne :-) po wypłacie takie kupie - może nawet dwa komplety :-D

Pochwalę wam się moją zdobyczą w H&M (20zł za 3 bodziaki). W neutralnych kolorach bo jeszcze nie wiem czy chłopiec czy dziewczynka ;-)

ewcia30 - ja na poniedziałek sie umówiłam do fryzjera. Zeby jakos na święta wyglądac. :sorry:
A co do snów, to ja z Filipkiem miałam taki straszny sen, że już 3 lata minęły od tego a ja dalej mam ten sen przed oczami.
Śniło mi sie wtedy że poszłam na badanie do szpitala, i oni dzidziusia wyjęłi żeby też go zbadac. Takie tam rutynowe badanie. I że jakas młoda pielęgniarka nie wiedziała ze go położyli na takiej ściereczce do rąk i ja pociśgnęła i spadł na jakiś nóż z szafki na podłogę i że go na pół rozcieło i wyglądał jak watróbka :eek:. Darłam sie przez sen jak nie wiem, ryczał jak wstałam. Normalnie sie pozbierać nie mogłam...
mcgosia - a na kurtki zimowe też jest przecena? Ja myślałam w tym roku kupić już Filipkowi na przyszłą zimę, zobac jak w siatce wygląda rozmiar na 3 latka i może utrafię... a jak nie to kolejne maleństwo w drodze, albo siostrze dam dla Zuzanki :)

ccaroline85 właśnie się zastanawiam jak tu umyć okna na tygodniu skoro taki mróz...hmmm chyba umyję tylko od wewnątrz :-D

w ogóle to...1,2,3....biorę się do roboty!!!

do później :-)

reklama
Dzień Doberek Kochani:-)Ja jestem wyspana powiedzmy 3 razy siusiu,najlepsza pozycja do spania u mnie jest lewy bok,ale wtedy po dłuższym spaniu ta lewa strona mi drętwieje.Byłam juz w sklepie po sniadanko,ładna,zimowa pogoda dzisiaj,ale na świeta coś mi sie zdaje nie bedzie sniegu ,bo ma byc na plusie temperatury.O 12jade do miasta po wyniki,juz tak mniej boli jest lepiej.Dobrego dnia

Do góry