reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

nesiaa nie, nie było takiej sytuacji jak przewrócenie się czy coś w tym stylu podczas samodzielnych spacerków...
kalisa w piątek przedszedł 3 razy sam dość długie dystanse po ok 10 króków, od tamtej pory cisza...
polusia dzięki, że pytasz Kochana:*brzuch mnie nie boli, ale psm trwa;-)
ionka może do lekarza się wybiesz!
madzia zdrowia dla Bartulka!
kalisa słyszałam, że wapno max 3 dni można dawać - tak mi pediatra mówiła, z vit C też nie można przesadzać bo sprawia, że wapno słabiej się wchłania,to też mi lekarz mówił, że jest jej dużo w owocach i w zasadzie nie ma co dawać - co lekarz to opinia!Zdrowia dla Filipcia!

Hejka. Nocka ok, spaliśmy do 6.48:-)Spałam w końcu ciągiem całą noc, nic mnie nie budziło, więc git! Jesteśmy już po pierwszym spacerku!Zaraz drugie śniadanko i drzemka:-)
Miłego dzionka:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
myszowata, tutaj lekarze daja na to przeciwbólowe, mojej znajomej zaproponowali... morfinę!! jak będe w pl, to nie zdążę, bo będę tam tylko 2 tygodnie, a spraw do załatwienia tysiąc i jedna.
kalisa, gratuluję ząbka!
u nas ok, gardło mnie boli, pogoda dalej do de. ogólnie dalej mam obniżony nastrój.

kalisa słyszałam, że wapno max 3 dni można dawać - tak mi pediatra mówiła, z vit C też nie można przesadzać bo sprawia, że wapno słabiej się wchłania,to też mi lekarz mówił, że jest jej dużo w owocach i w zasadzie nie ma co dawać - co lekarz to opinia!Zdrowia dla Filipcia!
[/QUOTE]

Nic mi lekarka nie powiedziała o długości stosowania :/:/ ale widzę, że już mu katar troche mniej dokucza, wiec ogranicze leki a może jutro już odstawie ....

ionka zdrówka!

Jeden spacerek zaliczony, teraz drzemka a jak wstanie to obiad i znów wychodzimy :)

Ostatnia edycja:
Witam:)

U nas ok nocka chociaz Brtulo obudził sie jednak po 23 na mleko i spalismy az do 5.30 chociaz ja polezałam z 30 minutek jeszcze.U lekarza bylismy i mały ma cos na oskrzelach i charczy krtaniowo ale tragedi nie ma w razie czego dała mi skierowanie do szpitala gdyby cos było nie tak.Mamy sie inhalowac 3 razy dziennie i w razie dała zyrtec a i mały dostał zastrzyk w tyłeczek.Bartus sobie z panią pogadał.Oby to przeszło bo nie chce isc do szpitala.A i dicoflor mam dalej dawac i w lipcu wit D odstawic.

Zdrówka dla dzieciaczków zycze!!!

Miłego dnia:)

To fajnie, że nie jest tak źle ! Na pewno obejdzie sie bez szpitala:) co do wit. D to moja też kazała podawać do końca czerwca, lipiec i sierpień odstawić, a od września z powrotem podawać.

To fajnie, że nie jest tak źle ! Na pewno obejdzie sie bez szpitala:) co do wit. D to moja też kazała podawać do końca czerwca, lipiec i sierpień odstawić, a od września z powrotem podawać.

No u mnie tak samo od wrzesnia dalej.Oby z daleka od szpitala mam nadzieje ze ja i misiek sobie poradzimy z tym choróbskiem w domu.

a tutaj taki "słoneczny" kraj i wcale wit. D dzieciom sie nie daje... można kupić oczywiście, ale żaden lekarz nie zaleca dawać.

reklama
Witam :)
dziewczynki ja dziś mało czasu - teraz muszę wszystko załatwić wszystko przed wyjazdem, dziś byłam ostatni raz u dentysty przed wyjazdem, byłam też u krawcowej poprawić sobie kilka spódniczek jeansowych, byłam też na policji w sprawie tych psów nie wiem czy pamiętacie - sprawa będzie w sądzie to już druga :)
mała dziś jakaś marudna :( nie mogła usnąć - teraz śpi i mam nadzieję że nocka będzie spokojna.
jutro jadę na cmentarz do babci bo jutro 8 dzień po śmierci a ponoć mówi się że trzeba w 8 dniu jechać i zapalić światełko aby duch mógł odejść - ja i tak wiem że ona jest obok nas :) zresztą codziennie coś do niej mówię - wariatka :)

nie wiem co komu miałam napisać - przepraszam , jutro nadrobię obiecuję ;)
miłego wieczorku życzę :)

Do góry