reklama
M
myszowata
Gość
no własnie i co tu począć....może wstawić tego lenia na allegro:-) Albo "oddam lenia w dobre ręce":-) w gazecie zamieścić....nie no jutro umyję ją na 100% trzymajcie mnie za słowo;-)
moniSkaBe
Fanka BB :)
ja mam pytanie z innej beczki;-)jakie macie sposoby na lenia?:-)muszę umyć lodówkę i nie chce mi się potowrnie, codziennie sobie powtarzam, że jutro to zrobię:-)
kurcze na mnie czeka szafa do posprzatania juz chyba 2 miesiace
jak ja otwieram to lapie rzeczy spadajace mi na glowe, a zamykam dopychajac noga
K
króliczątko
Gość
Znam tematy z forum bo regularnie podczytuję...
Udzielać mi się już przestało chcieć... Ni będę tłumaczyć dlaczego. Stare forumowiczki mnie znają z czasów ciąży i tłumaczyć się nie muszę że jestem nowa. Moj dzieci są dla mnie wszystkim al treść większości postów... Również dla mojej przyjaciółki a tego forum nie powiem... Bo większość mam się obrazi i macie rację nie podoba mi się i się nie udzielam al zaglądam może sie coś zmieni. A co do rad to bezcennych rad m udziela mój pediatra nizastąpiony wkażdej sytuacji... WSIO!!!
No i każdy wychowuje dzieci po swojemu i powinien mieć jednego góre 2 autorytety w tej sprawie a nie 100 doradców i nijakich. Ot moje zdanie
Do Moniski:
zawsze chciałam otworzyć second hand ale znalazłam w końcu inną dobrze płatną pracę. Jednak ze słów znjomych wiem że jak masz dobrą hurtownię to dobry, choć pracochłonny interes. Pozdrawiam.
Udzielać mi się już przestało chcieć... Ni będę tłumaczyć dlaczego. Stare forumowiczki mnie znają z czasów ciąży i tłumaczyć się nie muszę że jestem nowa. Moj dzieci są dla mnie wszystkim al treść większości postów... Również dla mojej przyjaciółki a tego forum nie powiem... Bo większość mam się obrazi i macie rację nie podoba mi się i się nie udzielam al zaglądam może sie coś zmieni. A co do rad to bezcennych rad m udziela mój pediatra nizastąpiony wkażdej sytuacji... WSIO!!!
No i każdy wychowuje dzieci po swojemu i powinien mieć jednego góre 2 autorytety w tej sprawie a nie 100 doradców i nijakich. Ot moje zdanie
Do Moniski:
zawsze chciałam otworzyć second hand ale znalazłam w końcu inną dobrze płatną pracę. Jednak ze słów znjomych wiem że jak masz dobrą hurtownię to dobry, choć pracochłonny interes. Pozdrawiam.
moniSkaBe
ciesze sie, ze masz fajnego i dobrego pediatre. Ja nie mam tego szczescia i caly czas szukam.
Y
yra245
Gość
Znam tematy z forum bo regularnie podczytuję...
hmmm fajne masz o nas zdanie 100 doradców i nijakich pozdrowienia od nijakiego i jednego ze 100 doradców na forum BB
M
myszowata
Gość
szafa mówisz?:-) też fajnie:-) to są takie zajęcia, które zawsze się odwleka...teraz mi się przypomniało, że w domu to nigdy nie ma komu choinki rozebrać;-)
K
króliczątko
Gość
Dziękuję serdecznie
Monika doczytaj mój post
Monika doczytaj mój post
reklama
moniSkaBe
wiesz.. u mnie jest troszke inna sytuacja.
Ja albo cos otowrze albo zostane tylko z pensja meza, za ktora przezyc bedzie ciezko.
A w moim miescie otworzyl sie niedawno sklepik tylko z ciuszkami uzywanymi dla dzieci, ale ja chce dodatkowo jeszcze wprowadzic uzywane ciazowki.
Jednak poki co z kredytem problem.
Ja albo cos otowrze albo zostane tylko z pensja meza, za ktora przezyc bedzie ciezko.
A w moim miescie otworzyl sie niedawno sklepik tylko z ciuszkami uzywanymi dla dzieci, ale ja chce dodatkowo jeszcze wprowadzic uzywane ciazowki.
Jednak poki co z kredytem problem.