reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
też mam lenia, ale to chyba dlatego że ta pogoda taka nie fajna jest. właśnie robię zakupy na allegro i już trzymam się za kieszeń :-)

no własnie i co tu począć....może wstawić tego lenia na allegro:-) Albo "oddam lenia w dobre ręce":-) w gazecie zamieścić....nie no jutro umyję ją na 100% trzymajcie mnie za słowo;-)

Znam tematy z forum bo regularnie podczytuję...
Udzielać mi się już przestało chcieć... Ni będę tłumaczyć dlaczego. Stare forumowiczki mnie znają z czasów ciąży i tłumaczyć się nie muszę że jestem nowa. Moj dzieci są dla mnie wszystkim al treść większości postów... Również dla mojej przyjaciółki a tego forum nie powiem... Bo większość mam się obrazi i macie rację nie podoba mi się i się nie udzielam al zaglądam może sie coś zmieni. A co do rad to bezcennych rad m udziela mój pediatra nizastąpiony wkażdej sytuacji... WSIO!!!
No i każdy wychowuje dzieci po swojemu i powinien mieć jednego góre 2 autorytety w tej sprawie a nie 100 doradców i nijakich. Ot moje zdanie

Do Moniski:
zawsze chciałam otworzyć second hand ale znalazłam w końcu inną dobrze płatną pracę. Jednak ze słów znjomych wiem że jak masz dobrą hurtownię to dobry, choć pracochłonny interes. Pozdrawiam.

Znam tematy z forum bo regularnie podczytuję...
Udzielać mi się już przestało chcieć... Ni będę tłumaczyć dlaczego. Stare forumowiczki mnie znają z czasów ciąży i tłumaczyć się nie muszę że jestem nowa. Moj dzieci są dla mnie wszystkim al treść większości postów... Również dla mojej przyjaciółki a tego forum nie powiem... Bo większość mam się obrazi i macie rację nie podoba mi się i się nie udzielam al zaglądam może sie coś zmieni. A co do rad to bezcennych rad m udziela mój pediatra nizastąpiony wkażdej sytuacji... WSIO!!!
No i każdy wychowuje dzieci po swojemu i powinien mieć jednego góre 2 autorytety w tej sprawie a nie 100 doradców i nijakich. Ot moje zdanie

hmmm fajne masz o nas zdanie 100 doradców i nijakich :) pozdrowienia od nijakiego i jednego ze 100 doradców na forum BB

szafa mówisz?:-) też fajnie:-) to są takie zajęcia, które zawsze się odwleka...teraz mi się przypomniało, że w domu to nigdy nie ma komu choinki rozebrać;-)

reklama
wiesz.. u mnie jest troszke inna sytuacja.
Ja albo cos otowrze albo zostane tylko z pensja meza, za ktora przezyc bedzie ciezko.

A w moim miescie otworzyl sie niedawno sklepik tylko z ciuszkami uzywanymi dla dzieci, ale ja chce dodatkowo jeszcze wprowadzic uzywane ciazowki.
Jednak poki co z kredytem problem.

Do góry