reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Byliśmy dzisiaj na długim spacerze w parku i jeden chłopczyk miał ze sobą królika :) bombowy był, normalnie biegał po trawie i nigdzie sie nie oddalał, cały czas przy właścicielach był. Oczywiscie Filipcio bardzo sie nim zainteresował i nic tylko cały czas do niego szedl i krzyczał a że królik uciekał wiec on szedł za nim i krzyczał.:)
Teraz ogladam tv i pije herbatke:)

polusia hehe to widze że masz Małą piosenkarke :D fajnie to musiało wyglądać :)
yra pogoda idealna do pierwszych spacerków

reklama
Ja też Was witam,
U mnie wszystko naszykowane. M. zawiózł już wszystko do teściowej 9 u niej jutro świętujemy razem z moimi rodzicami). Jeszcze troche chatke ogarnę i moze jakis manicure?
Polusia to moja Lila nawet koszyczka do rąk nie chciała wziąć;) Ale w kościele ledwo ją utrzymałam w ryzach. Wymyśliła sobie zabawę, a mianowicie rozpędza sie i rzuca na podłogę, i leży jak długa. tylko czekac jak spróbuje to robić na podwórku:0
Marciaa ale urodzinki super. No ogród to macie taki, ze tam i weselicho by się zmieściło;)
Wrzucę pare zdjątek na TS. No i do roboty.
Wszystkiego dobrego kochane:)

to i ja się melduję :)
ale był super dzionek - do święcenia wszyscy razem ale moje najmłodsze dziecko koszyczka sobie nie trzymało ale zobaczyła co ma w środku i zostawiła :) w kościele to tak śpiewała głośno że musiałam wyjść bo ludzie patrzyli na mnie jak na kosmitę :)a potem biegała po dziedzińcu tylko sukienka furkała na wietrze :) potem po powrocie biegała po ogrodzie bez drzemki i padła już o 19:30 . wiecie jak ją rozbierałam to chyba kg piasku miała w pampersie a drugie kg w butach :) ale jaka zadowolona była :)

lecę na serial chichot losu i chyba do łóżeczka pójdę :)
spokojnego wieczoru życzę :)
o nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee znowu przegapilam chichot losu :(

Hej Kobietki:-)
My już po śniadanku - we trójkę:-)Resztę dnia będziemy świętować u moich rodziców. Już się nie mogę doczekać chrzanowego barszczyku mojej mamy mniam mniam. Nocka miniona ok, choć Franio ok 1 jakoś się wiercił i popłakiwał przez sen.No, ale ostatecznie wstaliśmy o 7.
Miłego świętowania-ucztowania Kochane:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
dzieki za zyczenia :*

a powiedz co teraz? skoro Gabi nie ma jeszcze zabkow?

Hello,hello
hmmm moniśka trzeba czekać nie ma wyjścia, badania są okey, zalążki są w dziąsłach,więc tylko czekać zostaje...ale i tak się denerwuję:/

my zaraz do prababci na śniadanko lecimy...nocowaliśmy dzisiaj u rodziców i Gabulec zasnął dopiero po 22-szok!!!

jeszcze raz wszystkiego smacznego kochane, buziaki:***

Do góry