reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Asia gratulujemy i witamy Madzię wśród marcowiątek :)

Witajcie :)
ja tylko na chwilkę b o pędzę do kosmetyczki zrobć sobie paznokcie.
mała marudzi od rana więc niech M się nią zajmie hihihihi :)

kalisa moja nie waży jeszcze 10 kg a jeździ już w tym od 9-18 kg, kupiliśmy na zakopance w 4kids - polecam bo bardzo mądrze radzą a można jeszcze ceny negocjować :)

miłej soboty

reklama
Witam sie serdecznie
Asia jej super wieści, bardzo się cieszę i serdecznie gratuluje!!!!!!!niech się zdrowo chowa,wracaj szybko do formy:)

Cały weekend jestem sama z gabulcem,bo M pracuje:/ nienawidzę takich weekendów, ale przynajmniej jest piękna pogoda, to czas będzie milej upływał:)

Asia gratuluję i bardzo się cieszę :) jak super że po wszystkim!!!

myszowata dziękuję że pytasz jako tako u mnie bez rewelacji.
kalisa mój też jeździ w tym od 9-18kg.

polusia jak ci zazdroszczę :) pochwal się i przyjemnego czasu u kosmetyczki:)

marciaa Ty to masz fajnie a ja dopóki ktoś wesela nie wyprawi będę w domu siedzieć :( a i na wesele z dziecmi zawsze jazda :(

moniska Franko też lubi krawężniki :)

karalajna co do mówienia Franus mówi podobnie jak Ola Ionki tylko że trzeba mu przypominać bo tak to po chińsku zapiernicza z prędkością włochów :)

A u nas pobudka o 7.00ale od pół godziny po śniadaniu i mannie śpi młody padniety :)

Ja mam tyle pracy a tu cała trójka na głowie bo M.dziś jeździ to tu to tam bo ma wolne a ja nie wiem w co rece włożyć :(

Gratuluję Asiu! Cieszę się, że wszystko poszło szybko i sprawnie:) Super, że masz Madzię już koło siebie!!:)
Witam się.
Nocka w miarę. Teraz Ola próbowała zasnąć ale niestety przyszedł jakiś gość z listem z gminy i dzwonił jakby się paliło. Pewnie po spaniu już:( Muszę wyłączyć dzwonek przy drzwiach.
Idę robić spagetti. Miłej soboty!

ASIU GRATULACJE WIELKIE!!!!

Witajcie!

Ja juz po zakupach, sprzataniu, Mlody spi, ja internet. Zaraz musze go obudzic, bo idziemy na sponsorowany spacerek z dziecmi ze zlobka...

A moj wcale jeszcze nie mowi...jedynie co rozne wariacje dada, rada i takie tam, czasami uslysze tak albo daj, i tyle. Ale czytalam, ze dzieci z rodzin, gdzie mowi sie kilkoma jezykami pozniej zaczynaja, wiec sie nie martwie.

Monia moj tez w domu to chodzi z predkoscia swiatla, a na zewnatrz, to tylko rozglada sie wokolo i chlonie wszystko, a jak pojdzie to gdzie nie trzeba oczywiscie :)

Milej Soboty!

hej

Asia - gratulejszyn !! duzo zdrówka !

U nas nocka srednia, Sebus spał calą noc ale za to Krystek sie budzil chyba z 3 razy:baffled:. Z Sebkiem lepiej dusznosc minela isie zastanawiam czy nie wyjsc z nim potem na dwor. Gorączki nie ma, jedynie kaszel. Jak sądzicie ? Bo w domu to on ma zly humor i wszyscy :baffled:.
Ja nie spalam pol nocy bo czuwalam nad oddechem sebkowym.
Milego dnia

Asia Gratuluje!!!!jak fajnie ze masz juz córeczke obok siebie:)

Witam sie:)

Nocka ok,Bartus raz na mleko sie zbudził.Szybko dzisiaj wstał po 6 i od 10 min ma drzemke.Dzisiaj w planach sprzatanko,synus pewnie pomoze.Pogoda ładniutka tylko troche wiaterek wieje.

Dobrego dnia:)

Asia super!Gratulacje ogromne! Ucałuj Madziunię!

polka mam nadzieję, że zaraz wróci dobry humorek!
polusia pochwal się potem pazurkami!

Franio o dziwo dziś całkiem spoko je - mam nadzieję, że właśnie nie zapeszyłam! Tfu tfu!!!Ładnie siedział w kojcu i foteliku - dał mi tym samym wysprzątać łazienkę i pokoje. Jeszcze tylko kuchnia i odkurzanie, ale to potem. Zaraz obieram pomidorki na bruschettę:-)

reklama
Do góry