reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

:) Marcelek jak stanie na nogi to go nie dogonisz Ajentka :)
Madzia żebys wiedziała :) mój to istne piramidy tworzy żeby jak najwyżej się dostać... Więc teraz do wc Franus chodzi ze mną :)

e kord piękny projekt !!!

Oj Frano walczył dziś ze snem :) zjadł omlet z dwóch jajek o 18.45 a potem 250ml manny i chyba był zbytnio najedzony :( ale w końcu zasnął.

Mnie bierze alergia, powieki już spuchniete, katar i kichanie :(

reklama
My tez od godziny na nogach. Nikos wczoraj padł o 19...cały dzien na dworze byliśmy i biegał. Super :) tylko znowu mi kolacji nie zjadł, spróbowałam dać kaszkę w butli ale za chiny ludowe nie zje...za to jak ozbaczył michę przed chwilą to az kwiczał i w 5 minut wszamał :))
Ja trochę zmęczona bo z Ł. i moja przyjaciołka poszaleliśmy na mieście :) fajnie tak wyjść...:))
dzis ma być super pogoda :)

Nikos od rana udaje potwora. Jak mowie jak robi potwor to mowi ŁAAAA albo BAAAA i robi ti ti ti ;-)

milego dzionka

Kurcze a pawelek po domu biega jak oszalały a na dworze stoi i patrzy na wszystko. Jak już zdecyduje się pójść to zazwyczaj w innym kierunku niż ja. I tak go ganiam. Wczoraj upodobał sobie krawężnik i schodzi i wchodził na niego z 10 minut.

karalajna co do mówienia u nas wciąż tylko: mama, tata, baba, ne, da, czasem mam wrażenie jakby próbował coś po mnie nieudolnie powtórzyć, ale chyba to tylko moja wyobraźnia;-)
marciaa zazdroszczę wyjścia:tak:
polka mam nadzieję, że z nastrojem już lepiej?

Witam się i ja! My pobudka o 6.07:dry:Jakoś mi to było nie w smak dziś - tak mi się potwornie nie chciało wstawać...eh...Pocieszył mnie fakt, że córcia sąsiadów wstała max 10min po Franiu - najpierw słyszałam jej płacz potem śmiech:tak:Czyli nie tylko moje dziecko wstaje z kurami...O dziwo Franio bez większego ból zjadł kaszkę i wypił herbę - ostatnimi czasy nawet picie mu nie podchodziło:sorry2:Teraz już drzemka, a ja kawka i bb.M w szkole. Mam dziś w planie porządki - oby Młody pozwolił!Jutro roczek u chrześnicy:tak:Pewnie pójdziemy bo katar znacznie mniejszy. Coś tam jeszcze charczy w nosku, ale nic się nie leje. A i muszę tu pochwalić mojego synka bo próbuje dmuchać nosek w chusteczkę:tak:Najpierw naśladował mamusię, a teraz nawet i bez patrzenia na mnie próbuje:tak:
Miłego dnia Dziewczęta:-)

witam wczesną porą :-)
wszyscy u mnie jeszcze śpią, a ja zaraz suszę włosy, ubieram się i lecę.
co do Olci mówienia, to: mama, tata, baba, ne, kuku (najbardziej odjazdowe, hehe), muuu (krowa), beee (owca), au! (pies), auuu (kot), udaje też rybkę (cmoka bezgłośnie).
no i nasz największy hit: ja śpiewam "My jesteśmy krasnoludki", a Ol pokazuje, że "pod grzybkami", "jemy muszki", "a na głowach krasne czapki" i na "hopsasa" klaszcze, bo jeszcze nie umie skakać :-D
to się nachwaliłam ;-)

Dziewczyny Asia przed chwilką napisała :-)

Urodziłam dziś o 4, sn, bez nacięcia, 3130g, 56cm. Wszystko ok. Poród dużo lżejszy niż pierwszy. Pozdrawiam wszystkie Dziewczyny :-)

Serdecznie gratuluje i witam nowe babyboomowe dzieciątko na świecie!

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry:)

Mąż rano zajął sie Małym, wiec ja dopiero przed 8 wstałam. Filip od jakiegoś czasu jak zasypia, albo w czasie snu, przekręca sie w poprzek łózeczka a później płacze przez sen bo sie nie moze wyprostować, musze biec i Go ratować :)
Dziaiaj chyba robimy kolejne podejscie przymiarki do fotelika, bo mimo,że nie waży jeszcze 10 kg, to ewidentnie nie chce juz jeździc w tym nosidełku.

ionka wow Twoja córa to już prawie poliglotka :D
mój mówi mama, tata, baba, be, bam, ale raczej tylko wtedy jak ma ochote, jak mówie zeby powiedział mama to moge czekać w nieskonczonośc bo nie powtórzy

asiu serdeczne GRATULACJE !!! super że gładko poszło, wracajcie szybko do domku !!:)

aż mnie ciarki przeszły, jak przeczytałam super :):)

Ostatnia edycja:
Do góry