reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

katrinka no to obie jesteśmy w szponach słodyczowego nałogu :/ u mnie nie ma dnia bez słodyczy, jedyne co to po ciązy odrzuciło mnie od czekolady, szkoda że nie od całego słodkiego :/ zdaje sobie sprawe, że nie ma w tym zadnych wartości odżywczych ale nie umiem ich rzucić :/:/:/
polka oby gorszy nastrój szybko minął !

reklama
hejka
napisalam posta i mi zezarlo
kolejny dowod na to jaki ten dzien fatalny
wyszlam z pracy o 18.40 bo wisialam na tel z tzw trudnym klientem
relaksuje sie przy winku - chyba sie rozpije przez ta robote ;-)
ale generalnie jest juz likend, pawelek juz zdrowszy wiec mam nadzieje ze milo go spedzimy, a od pon zaczne wszystko calkowicie na nowo:-D

waveejka
kazde z dzieci rozwija sie w swoim tempie, niektore chodza w 8 a niektore w 16 miesiacu i to normalne, nie martw sie, moj za to niewiele mowi :-( a jak wasze z mowieniem?

edit: to znaczy moj mowi,nawet duzo, tylko nic z tego nie rozumiem;-):-D

Monia to moja Polcia tak chodziła z przekrzywioną główką. i pamiętam, że to szybko minęło.
Ionka co do drzwi, to jeszcze nie wiem jakie są w projekcie bo pewnie przyjdzie po weekendzie. Dzięki, że zwróciłaś mi na to uwagę
Nesiaa działkę mamy w Wysokiej Głogowskiej okolice lotniska w Jasionce- od niego jakieś 2 km.
Czarna koniecznie skonsultuj sie z innym lekarzem, bo astma to nie przelewki.

Lecę oglądać Ljedis, bo uwielbiam ten film.
Miłego wieczoru:)

Cześć dziołszki :)

Podczytuje Was cały dzień ale jakoś nie miałam natchnienia na pisanie. Byliśmy dziś u kontroli, ogólnie osłuchowo czysto tylko lekarka mówi że ten katar za długo taki nieładny i zapisała antybiotyk niestety:-( augumentin. No ale jak ma pomóc, a katar ma naprawdę paskudny, gęsty i ciągnący (sorka za szczegoły). To bedzie jego pierwszy antybiotyk no i oby na długo,długo nie było kolejnego. Za to na spacerki możemy jak najbardziej wychodzić więc jutro zapowiadają ładną pogodę to w drogę.:tak:
Polka Ryba uśmiech na Twoją śliczną buźkę poproszę.:-)
Wavejka Marcelo też niechodzący, tylko dreptający wzdłuż kanapy i innych takich oraz trochę ze swoim jeździkiem, nawet za rączki uparciuch nie chce bo zrobi dwa kroki i zgina kolanka;-) Ja go nie zmuszam, ma czas.
e-kord Cudny projekt!!! Gratuluję.
Ja też podglądam Lejdis, już któryś raz z kolei, podobał mi się jeszcze bardzo testosteron;-)
Miłego wieczorku.

Czarnuszka - a może odwiedź jeszcze raz lekarza. Wymioty i brak apetytu bardzo czesto są przy infekcjach gardła - może ma anginę. Może sie mylę, ale jak mówisz że tak bardzo kaszle, to aż dziwne że nic badanie nie wykazało. Astma astmą - ale jak bierze wziewy i jest gorzej zamiast lepiej, to chyba coś nie tak z leczeniem
Filip ma zdiagnozowaną astmę. Bierze od 2 roku życia singulair. Wziewy, i leki przeciwhistaminowe (czy jak one się tam zwią)

A ja dzisiaj na targach (były powiązane z turystycznymi) kupiłam mężowi wino gruzińskie - od prawdziwych gruzinów, przywiezione z Gruzii. Ciekawe czy będzie dobre, bo mąż usnął i nie przetestował

Może uda mi sie doczytać jeszcze co pisałyście, bo też już padam

Monia to moja Polcia tak chodziła z przekrzywioną główką. i pamiętam, że to szybko minęło.
Ionka co do drzwi, to jeszcze nie wiem jakie są w projekcie bo pewnie przyjdzie po weekendzie. Dzięki, że zwróciłaś mi na to uwagę
Nesiaa działkę mamy w Wysokiej Głogowskiej okolice lotniska w Jasionce- od niego jakieś 2 km.
Czarna koniecznie skonsultuj sie z innym lekarzem, bo astma to nie przelewki.

Lecę oglądać Ljedis, bo uwielbiam ten film.
Miłego wieczoru:)
wiem wiem ze nie przelewki ja tez ja mam od urodzenia

Czarnuszka - a może odwiedź jeszcze raz lekarza. Wymioty i brak apetytu bardzo czesto są przy infekcjach gardła - może ma anginę. Może sie mylę, ale jak mówisz że tak bardzo kaszle, to aż dziwne że nic badanie nie wykazało. Astma astmą - ale jak bierze wziewy i jest gorzej zamiast lepiej, to chyba coś nie tak z leczeniem
Filip ma zdiagnozowaną astmę. Bierze od 2 roku życia singulair. Wziewy, i leki przeciwhistaminowe (czy jak one się tam zwią)

A ja dzisiaj na targach (były powiązane z turystycznymi) kupiłam mężowi wino gruzińskie - od prawdziwych gruzinów, przywiezione z Gruzii. Ciekawe czy będzie dobre, bo mąż usnął i nie przetestował

Może uda mi sie doczytać jeszcze co pisałyście, bo też już padam
on poprostu zwymiotowal bo plakal i sie dusil a nie tak z siebie.

Wogole nie uwierzycie. Sebusiowi sie troszke ulalo obudzil krystka i ma juz po spaniu i ja pewnie tez. Potam napewno dla odmiany On zasnie a obudzi sie sebek. A najlepsze robil moj maz. Zdzwonil i stwiedzil ze idzie do kolegi (akurat do tego co codzinnie w warsztacie kupa kolegow i chlańsko ) :baffled: brak mi slow, dobrze wie ze ciezko psychicznie znosze choroby i wogole ze sie bardzo wszystkim martwie to mnie zostwil, nie ma to jak móc liczyc na męża:baffled::-(

wavejka uwierz mi kochana że ja bym chwilami wolała żeby mój Franio nadal sobie tylko siedział :) A on jak ruszył 19grudnia to do dziś z dnia na dzień przyspiesza i kombinuje. Jego wyobraźnia doprowadza do tego że potrafi dostać się na parapet :(

No to widzisz wavejka co nas jeszcze czeka,dzieciaczki jakby mogły to na żyrandol by weszły:)

Moje słoneczko juz zasneło,mało w dzien spał,to moze ładnie nocke przespi.

reklama
hahah Ajentka u nas tez było czworakowanie z prędkością światła aż pewnego dnia to było za mało.
K-aralajna u nas z mówieniem tak jak u Ciebie:) A ze zrozumiałych słów to tylko mama, bab -babcia, da-daj, papa, pepe- peper nasz pies. hhh chyba tyle:)
Wavejka dziewczyny mają racje, że każde dziecko inne i każde rozwija się w swoim tempie. Nie przejmuj się gadaniem starych bab i swojej Sz.
Czarna oby nocka mimo wszystko była spokojna!

Do góry