reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

U nas też pogoda świetna. Byłyśmy już rano na spacerku u kurek i psa:) Teraz Ola w końcu zasnęła. Jak wstanie to jedziemy do moich rodziców na wieś, bo mają drugi dom po mojej babci na wsi. Tam sąsiad ma piękne koniki i mam nadzieję, że uda nam się je dziś zobaczyć.
Heronek rozumiem, że mówicie z mężem po angielsku. A jak się zwracasz do Redanka? Będziesz go równocześnie uczyć mówić po polsku i po angielsku? A w żłobku pewnie po angiesku? Ciekawe czy jego zupełnie świadome pierwsze słowo będzie po angielsku czy po polsku:) Przepraszam za tyle pytań, jeśli nei chcesz nie odpowiadaj, ale tak mnie to zaciekawiło. Super bo Redanek będzie władał perfekt dwoma językami:)

Zgadzam się z Polką!! FRANUŚ JEST PRZESŁODKI!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
U nas też pogoda świetna. Byłyśmy już rano na spacerku u kurek i psa:) Teraz Ola w końcu zasnęła. Jak wstanie to jedziemy do moich rodziców na wieś, bo mają drugi dom po mojej babci na wsi. Tam sąsiad ma piękne koniki i mam nadzieję, że uda nam się je dziś zobaczyć.
Heronek rozumiem, że mówicie z mężem po angielsku. A jak się zwracasz do Redanka? Będziesz go równocześnie uczyć mówić po polsku i po angielsku? A w żłobku pewnie po angiesku? Ciekawe czy jego zupełnie świadome pierwsze słowo będzie po angielsku czy po polsku:) Przepraszam za tyle pytań, jeśli nei chcesz nie odpowiadaj, ale tak mnie to zaciekawiło. Super bo Redanek będzie władał perfekt dwoma językami:)

Zgadzam się z Polką!! FRANUŚ JEST PRZESŁODKI!!!!

nesiaa czterema :) Ja z M po angielsku, jak jestem z Mlodym sama to po polsku, ale jak jestesmy gdzies lub w zlobku, lub z M w domku to po angielsku, a M do Mlodego po turecku i kurdyjsku...istny poliglota z niego bedzie :)

Mlody wlasnie 3 sniadanko wsuwa, juz po spacerku, Redan w szoku, chyba wszystkie dzieci ze zlobka przyszly:szok:
, no i oczywiscie jego narzeczona ;-), w koncu ja poznalam :), jak tylko sie zobaczyli to byl pisk i wyciaganie rak - sama milosc :-D

marti ja tez jestem w sumie weekendy sama. Ł. pracuje do 13 ale zanim dojedzie 14 teraz kilka tygodni tzn weekendow to szkolenie psów o 15 dzis o 17 wyjatkowo i wez tu cos zaplanuj...wrrr

polka- takie wyjscia mam dzieki moim kochanym rodzicom ktory zostaja z małym bez problemu. Jak trzeba cos załatiwc z Ł. to posiedzą a to pojda do basenu z nim a to na dwór wiec jestem im wdzieczna za to :)) ale nie przeginam z tym. Jakos planuje wyjscie po swietach z samymi kobietami :) nie jestem typem domatorki:)

ASIA gratulacje ale poszło szybko jeszcze wczoraj z nami pisała :) Nowy cud na wiecie!!

yra-welcome back czekamy na opowiesci z porodówki

obiecalam sobie ze dzis nie wlaze juz na BB bo piekna pogoda...ale maly spi obiad jest to czemu nie :p takie newsy:)

Dziewczyny na tak na chwile, napiszcie mi prosze bo nie wiem czy jechac do szpitala czy poczekac:(
Franio byl szczepiony 3w1 w srode a dzis w nocy dostal goraczke:( Nie ma poki co innych objawow tylko goraczka ok 38 stopni. Czy Ktorys z maluchow tez mial tak szybko goraczke po tym szczepieniu, bo mi pediatra powiedziala, ze moze pojawic sie dopiero po tygodniu a nie po dwoch dniach:(
HELP!

hejka
ja sie witam ale nie wiem ile napisze bo pawelek spi, zaczal 4 godzine, jest niesamowity, ja bylam z m na zakupach, teraz obiad a jak panicz wstanie idziemy na dworek, slicznie jest!!

Asienko serdeczne gratki!!!! super poszlo:-)
yra
witaj spowrotem:tak:

widze ze nie musze sie przejmowac, ze tak malo pawelka rozumiem;-) generalnie to sie nie umiem doczekac az sobie pogadamy :-D

reklama
Do góry