reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Witajcie kochane,
No ze mna juz dzisiaj lepiej. Antybiotyk działa, no ale cóz sie dziwić taka końska dawka- 1x dziennie prze trzy dni :0

Co do projektu domu, to ja juz miałam dosyć. Szukanie w necie i zastanawianie sie czy taki czy taki, to jakas makabra. I tak jak u ciebie neska mój M powiedział: "Twoja decyzja"- po prostu super. nam podobał sie dom bardzo nowoczesny, pietrowy bez spadzistego dachu, no ale na mojej działce na wsi nijak nie pasował i w końcu wybraliśmy z czterospadowym dachem i garażem 1 stanowiskowym.
Oto projekt:
Archon+ Projekt domu: Dom w werbenach (N) Opis NOWOŚCI Kolekcja Wiosna 2011
tylko odbicie lustrzane.

Zdecydowaliśmy sie na jeden garaż z tego względu, że obok nas mieszkaja moi rodzice, którzy maja trzy garaże, a jeden samochód, wiec po co zagracać sobie działke, i tak samochód chowa sie tylko przy wyjazdach, albo dużych sniegach. no nie wiem czy dobrze pomyśleliśmy. Doradzcie mamusie:)

Monia, wiesz co ja przypominam sobie, że moja polcia tak robiła z główka i to samo minęło. Wg mnie ona po prostu sparwdzała jak widac świat w takiej pozycji;)

Idę kochane nadrabiac zaległości domowe. lila w żłobku więc korzystam.
Do potem:)

Ekord super projekt ogladałam go! Gratuluje.

Czarna kurczę ciekawe co Sebiemu ...:/

U nas kolejna nocka oryczana bo nie moze oddychac przez ten gesty katarek. :/ jeszcze z Ł. w nocy sie pozarłam...

O ja Cie e_kord właśnie w koło takich domków krąże w tej stylistyce:-):-):-)
To kiedy zaczynacie budowe???

asia ufff rozumiem Twoje zniecierpliwienie :tak:jeszcze troszke, jeszcze chwileczke i będzie już po wszystkim:-)

Witam!
Nocka u nas tragiczna. Ja już nie wiem co jest nie tak?? Nie je w nocy a nie śpi:( Teraz odsypia a ja ogarniam cokolwiek. Robię ciasto na naleśniki. Wiem, że WAsze dzieci jadły już naleśniki stąd moje pytanie:) Czy to były takie normlane naleśniki czy robiłyście jakieś specjalne cisto?
Monia moja Ola kiedyś tak przekrzywiała główkę i lekarz powiedział, że dzieci tak mają czasami. Jeśli rusza główką we wszystkie strony to ok. i powinno przejść z czasem. Obserwuj. Ja myślę, że nasze dzieci jeszcze nei chodzą super dobrze i całym ciałem starają się złapać równowagę. Może pomaga mu w tym ta przekrzywiona główka.
E-kord dobrze, że czujesz się już lepiej. Projekt super. A co to garażu to też się zgadzam:)
Czarna zdrówka dla Sebka!
Miłego dnia!

Witam jak narazie w ten śliczny słoneczny i chłodny dzien,mimo słonca zimnawo jest.Ale od jutra wiosna:)Nocka ok,Bartek przebudził sie z płaczem lezał w jakies dziwnej pozycji i miał reke przekreconą i widocznie to mu zabolało.Wypił mleczko i dalej lulał.Obudził sie o 7,ale dał mamie polezec jeszcze z pół godzinki.Teraz sobie drzemkuje.A dzisiaj pierwszy raz zjadł całą drobiową paróweczke na drugie sniadanko.

Mój synus konczy dzisiaj 14 miesiecy jak ten czas szybko leci:)

czarna zdróweczka dla Sebusia!!!!
e_kord projekt śliczny:)

Miłego dnia:)

reklama
Witojcie Dziewoje!:-)
u nas piknie sie robi;) niedlugo ruszym pewnie na spacer;)
od dzis do poniedzialku bede miala gosci, wiec pojawi sie jakos po weekendzie na BB, mam nadzieje, ze Was nadrobie
ja od rana sprzatam, gotuje, pieke babeczki, normalnie housewife cala geba;)
asia2702 ja tez tak mowilam, no i okocilam sie chyba z 2tyg po terminie;)
ekord gratki, piekny domek bedziecie miec:D
moniska poradz sie pediatry, bo moj jako chodzi to ma prosto glowke, wiec nie pomoge
czarna zdrowka dla Sebiege!
moni moj jak sie wkurza to tupie i robi iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)

a my bylismy 2 dni temu za szczepieniu, mlody nawet nie jeknal, wazy 10,4 kg, czyli tak samo jak z 4 miesiace temu:/// spadl na 50 centyl, ale pani doktor powiedziala, ze to przesto, ze zaczal sie ruszac wiecej, a poza tym jak skonczy sie zabkowanie to pewnie zacznie normalnie jesc. Mierzy 78 cm, wiec duzy chlopczyk:)
dobra ide podczytac ts, chociaz pewnie odpisac nie zdarze echhhh

Do góry