reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Witajcie kochane,
No ze mna juz dzisiaj lepiej. Antybiotyk działa, no ale cóz sie dziwić taka końska dawka- 1x dziennie prze trzy dni :0

Co do projektu domu, to ja juz miałam dosyć. Szukanie w necie i zastanawianie sie czy taki czy taki, to jakas makabra. I tak jak u ciebie neska mój M powiedział: "Twoja decyzja"- po prostu super. nam podobał sie dom bardzo nowoczesny, pietrowy bez spadzistego dachu, no ale na mojej działce na wsi nijak nie pasował i w końcu wybraliśmy z czterospadowym dachem i garażem 1 stanowiskowym.
Oto projekt:
Archon+ Projekt domu: Dom w werbenach (N) Opis NOWOŚCI Kolekcja Wiosna 2011
tylko odbicie lustrzane.

Zdecydowaliśmy sie na jeden garaż z tego względu, że obok nas mieszkaja moi rodzice, którzy maja trzy garaże, a jeden samochód, wiec po co zagracać sobie działke, i tak samochód chowa sie tylko przy wyjazdach, albo dużych sniegach. no nie wiem czy dobrze pomyśleliśmy. Doradzcie mamusie:)

Monia, wiesz co ja przypominam sobie, że moja polcia tak robiła z główka i to samo minęło. Wg mnie ona po prostu sparwdzała jak widac świat w takiej pozycji;)

Idę kochane nadrabiac zaległości domowe. lila w żłobku więc korzystam.
Do potem:)

Ekord super projekt ogladałam go! Gratuluje.

Czarna kurczę ciekawe co Sebiemu ...:/

U nas kolejna nocka oryczana bo nie moze oddychac przez ten gesty katarek. :/ jeszcze z Ł. w nocy sie pozarłam...

O ja Cie e_kord właśnie w koło takich domków krąże w tej stylistyce:-):-):-)
To kiedy zaczynacie budowe???

asia ufff rozumiem Twoje zniecierpliwienie :tak:jeszcze troszke, jeszcze chwileczke i będzie już po wszystkim:-)

Witam!
Nocka u nas tragiczna. Ja już nie wiem co jest nie tak?? Nie je w nocy a nie śpi:( Teraz odsypia a ja ogarniam cokolwiek. Robię ciasto na naleśniki. Wiem, że WAsze dzieci jadły już naleśniki stąd moje pytanie:) Czy to były takie normlane naleśniki czy robiłyście jakieś specjalne cisto?
Monia moja Ola kiedyś tak przekrzywiała główkę i lekarz powiedział, że dzieci tak mają czasami. Jeśli rusza główką we wszystkie strony to ok. i powinno przejść z czasem. Obserwuj. Ja myślę, że nasze dzieci jeszcze nei chodzą super dobrze i całym ciałem starają się złapać równowagę. Może pomaga mu w tym ta przekrzywiona główka.
E-kord dobrze, że czujesz się już lepiej. Projekt super. A co to garażu to też się zgadzam:)
Czarna zdrówka dla Sebka!
Miłego dnia!

Witam jak narazie w ten śliczny słoneczny i chłodny dzien,mimo słonca zimnawo jest.Ale od jutra wiosna:)Nocka ok,Bartek przebudził sie z płaczem lezał w jakies dziwnej pozycji i miał reke przekreconą i widocznie to mu zabolało.Wypił mleczko i dalej lulał.Obudził sie o 7,ale dał mamie polezec jeszcze z pół godzinki.Teraz sobie drzemkuje.A dzisiaj pierwszy raz zjadł całą drobiową paróweczke na drugie sniadanko.

Mój synus konczy dzisiaj 14 miesiecy jak ten czas szybko leci:)

czarna zdróweczka dla Sebusia!!!!
e_kord projekt śliczny:)

Miłego dnia:)

reklama
Witojcie Dziewoje!:-)
u nas piknie sie robi;) niedlugo ruszym pewnie na spacer;)
od dzis do poniedzialku bede miala gosci, wiec pojawi sie jakos po weekendzie na BB, mam nadzieje, ze Was nadrobie
ja od rana sprzatam, gotuje, pieke babeczki, normalnie housewife cala geba;)
asia2702 ja tez tak mowilam, no i okocilam sie chyba z 2tyg po terminie;)
ekord gratki, piekny domek bedziecie miec:D
moniska poradz sie pediatry, bo moj jako chodzi to ma prosto glowke, wiec nie pomoge
czarna zdrowka dla Sebiege!
moni moj jak sie wkurza to tupie i robi iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)

a my bylismy 2 dni temu za szczepieniu, mlody nawet nie jeknal, wazy 10,4 kg, czyli tak samo jak z 4 miesiace temu:/// spadl na 50 centyl, ale pani doktor powiedziala, ze to przesto, ze zaczal sie ruszac wiecej, a poza tym jak skonczy sie zabkowanie to pewnie zacznie normalnie jesc. Mierzy 78 cm, wiec duzy chlopczyk:)
dobra ide podczytac ts, chociaz pewnie odpisac nie zdarze echhhh

Do góry