Madzia wszystkiego naj naj
Madziu jaka staruszka, piękny wiek ja w tym roku 30 kończe ;-)
ajentka83 zdrówka życze, oby choróbsko szybko odpuściło
mloda_mamusia1 współczuje przeżyć, nieciekawy okres :-(
e_kord szybkiego powrotu do zdrówka życze
moniskabe Ola też z nami śpi
ale powoli chyba czas ją wyprowadzić do siebie bo w nocy wstaje, śpi w poprzek, kopie mnie po twarzy i dłubie mi w oczach
choć w sumie to lubie jak tak się przytuli i smyra mnie po ramieniu
U nas dzisiaj masakra Ola jest naprawde nieznośna i ciągle krzyczy na wszystkich a apetytu dalej brak :-( jak coś się nie ruszy do przyszłago tyg to chyba przejde z nią do pediatry niech ją obluka dokładnie i może coś zaradzi, chociaż Ola w sumie nie chce jesć swoich zupek i kaszek, bo jak jej dałam naszego rosołu z manną to wcinała aż miło bo było słone i takie inne, a z solą niestety musimy uważać ze względu na jej nereczki dlatego jej zupek nie dosalam.
Moje dziecię wkońcu zaczeło samo wstawać, staje w łóżeczku i przy meblach
i co dziwne chociaż prowadzana jest za rączki od 10 miecha to kilka dni temu zaczeła raczkować
a myślałam że ten etap u nas będzie pominięty.
Dziewczyny mam pytanie czy wasze dzieci jak się złoszczą to też uderzają główką w co popadnie, bo moja mała potrafi stuknąć się o podłogę albo łóżeczko zależy gdzie jest a jak akurat stoi to tupta nóżkami i gryzie co popadnie?
Jeszcze jedno pytanko Ola jak płacze to cieknie jej z noska, nie wiem czy to normalne czy ma katarek? Bo tak to jej nie leci nic tylko jak płacze to z noska leje się ehhhh
Miłych snów życze