moniSkaBe
Fanka BB :)
Dzięki za odpowiedzi dziewczyny. Ja mam straszne wyrzuty sumienia, bo skrzyczałam pawła tak że się przestraszył i czkawki dostał. Czarna ah ci lekarze, no i weź teraz któremuś zaufaj. Jeden mówi tak drugi inaczej.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurczak, mojemu Adasiowi też jedno oczko czasem ucieka do środka... A gdzie byłaś u okulisty? W Prokocimiu?pediatra zauważyła, że może mu uciekać lewe oczko troche za bardzo do środka. Okulistka uspokoiła nas, że takie może być wrażenie, ale to tylko wrażenie wiec odetchnęłam z ulgą
Kurczak, mojemu Adasiowi też jedno oczko czasem ucieka do środka... A gdzie byłaś u okulisty? W Prokocimiu?
Wczoraj z rana dostałam wiadomość, że Karol jest przyjęty do przedszkola. Strasznie się cieszę Przedszkole jest bardzo fajne i do tego 10 minut spacerkiem od domu.
Aha, jeszcze chciałam napisać, że Adaś z nami śpi i uwielbiam to . Najbardziej lubię dotyk jego ciepłych stópek