reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Dzięki za odpowiedzi dziewczyny. Ja mam straszne wyrzuty sumienia, bo skrzyczałam pawła tak że się przestraszył i czkawki dostał. Czarna ah ci lekarze, no i weź teraz któremuś zaufaj. Jeden mówi tak drugi inaczej.

reklama
Dzięki za odpowiedzi w sprawie naleśników. I tak nie zjadła ani kęsa:(
Asia śliczne zdjęcie synusia:)
E_kord można wiedzieć gdzie się budujesz?? A drzwi fajne:) Moja koleżanka otwiera teraz firmę która będzie zajmowała się wyposażeniem i dekoracją wnętrz. Ja jak będę coś remontować to skorzystam bo teraz dużo rzeczy nie podoba mi się w moim domu:)

pediatra zauważyła, że może mu uciekać lewe oczko troche za bardzo do środka. Okulistka uspokoiła nas, że takie może być wrażenie, ale to tylko wrażenie :) wiec odetchnęłam z ulgą :)
Kurczak, mojemu Adasiowi też jedno oczko czasem ucieka do środka... A gdzie byłaś u okulisty? W Prokocimiu?

Wczoraj z rana dostałam wiadomość, że Karol jest przyjęty do przedszkola. Strasznie się cieszę :) Przedszkole jest bardzo fajne i do tego 10 minut spacerkiem od domu.

Aha, jeszcze chciałam napisać, że Adaś z nami śpi i uwielbiam to :). Najbardziej lubię dotyk jego ciepłych stópek :)

Ostatnia edycja:
Kurczak, mojemu Adasiowi też jedno oczko czasem ucieka do środka... A gdzie byłaś u okulisty? W Prokocimiu?

Wczoraj z rana dostałam wiadomość, że Karol jest przyjęty do przedszkola. Strasznie się cieszę :) Przedszkole jest bardzo fajne i do tego 10 minut spacerkiem od domu.

Aha, jeszcze chciałam napisać, że Adaś z nami śpi i uwielbiam to :). Najbardziej lubię dotyk jego ciepłych stópek :)

ja też to uwielbiam bo i my z Małym dzielimy łoże;-)No i gratuluję przyjęcie do przedszkola!:tak:

monia a co się stało, że aż tak zareagowałaś?
czarna kurcze, astma...to nieciekawie....może trzeba przejść się do innego lekarza i potwierdzić tę diagnozę...

blu to super że się dostał :)

moniskabe a czemu ta nakrzyczałaś na małego?

a ja poszalałam troszkę znowu w ogrodzie - niby paskudna pogoda ale posadziłam nasiona goździków brodatych, przycięłam krzaczki - jeszcze te nieszczęsne truskawki bo mam ich sporo więc byłoby co zjadać :)
zaczęłam teraz czytać książkę Cejrowskiego i stwierdzam że jest fantastycznie napisana :)

Ekord a jak Lila przechylała tak główkę to tylko jak chodziła czy cały czas tak miała? Może wam się wyda to blachę, ale ja tak zareagowałam bo miałam już dosyć, proszenia, odganiania, wynoszenia. Od pewnego czasu ciągle wkłada ręce w jedzenie. Nawet w gorąca zupę, w kanapkę, w ziemniaki itp. Teraz mi wstyd, na szczęście paweł już nie pamięta.

a mnie dopadła deprecha i leżę we wannie w tej chwili żeby otrzeźwić umysł ...

Blue super że do przedszkola się młody dostał.

Czarna a może faktycznie idź jeszcze do innego lekarza.

e-kord, fajne i kolor ładny :-) my mamy z przeszkleniem z boku, musisz sprawdzić na projekcie, czy ta dziura na drzwi jest projektowana na drzwi z przeszkleniem z boku. u nas okazało się, że jeszcze miało być przeszklenie z góry, nie zwróciliśmy uwagi wcześniej i potem był problem.

byłam w 3ch urzędach nasiedziałam się w kolejkach i NIC NIE ZAŁATWIŁAM!!!! a pytałam kobietę w pierwszym, gdzie iść i jakie dokumenty muszę mieć, w drugim okazało się, ze własnie ten departament przenieśli gdzie indziej, a jak w końcu znaleźliśmy, to sie okazało, że ta pierwsza kobieta nie miała pojęcia, co mówi i że brakuje dokumentów.

reklama
Czesc dziewczyny :) postanowiłam miec w 4 literach swoją szwagierkę ( która notorycznie śledzi co ja pisałam na wątku mojego miasta ) a niech czyta :d jak jej sie nudzi , no i idac tym tropem postanowilam tu z Wami pisac :) a nie ukrywac sie tylko na zamkniętych :)))

MoniSkaBE moja Laura tez wszedzi łapki pcha, to do gorącej zupy do do piekarnika , wszystko musi wyciagnac, rozsypac itp..:) straszny z Niej bałaganiarz :) tez czasem mi po całym dniu nerwy puszczają

ekord ,Ionka - ale Wam zazdroszcze dziewczyny :))) Pamiętam z jakim zapałem i radością urządzałam nasz dom 4 lata temu...

Bluberry super ze Karolek dostał się do przedszkola , moja Amelka tez dostala sie na kolejny rok, ona nie potrafi życ bez przedszkola, bardzo się jej podoba :) no i ma juz swoje pierwsze miłosci ...;))) szybko ta dzisiejsza młodzież zaczyna :p

Polusia podziwiam Cię , że chcialo Ci się w taką pogodę pracowac na ogrodzie :) , u nas bardzo nie przyjemnie na dworze, mialam pomyc okna ale nici z tego... wiucha, zimno i pochmurno brrrrrrrrrr

Niech ktoś sprowadzi WIOSNE ! :):-)

P.S czy to jest naprawdę takie NIENORMALNE ze moje dziecko jeszcze nie chodzi ? bo ostatnio na około slysze tylko czy Laura chodzi, czemu jeszcze nie chodzi, ze jzu powinna, ze moze to ,moze tamto ... echhhh ludzie....

Ostatnia edycja:
Do góry