reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

witamy :-)
u nas sie właśnie zachmurzyło, niech to :dry: Ol pięknie spała sama, obudziła się na 2 łyki butli (serio muszę zrezygnować) i dalej sama u siebie spała do 6ej :-) potem przyszła do nas, opowiedziała, co jej się śniło i dospałyśmy do 9:15 ;-)

monia, pewnie nie masz się czym martwić z Pawełkiem :-) Olga ostatnio zatyka sobie uszy, wsio ma tam ok, prawdopodobnie sprawdza, jak to słychać z zatkanym ;-) ja kiedyś tez tak robiłam ;-)

moni, moja jak płacze (ale tak naprawdę łzami, a nie udawanie) to z noska też jej leci. mi zresztą też, potem nos zatkany przez parę godzin.

e-kord, fajny domek :-) lubie takie tradycyjne, nasz też w stylu podobny :-) widzę, że ceny projektów poszły ostro do góry! wiem, że z wybieraniem to istna kołomyja, my przewertowaliśmy milion różnych, długo to trwało! ale powiem Ci, że teraz nie jest lepiej: wykańczamy i dopiero jest jazda! a wszystko wskazuje na to, że to ja sama będę urządzać, tzn kupować, niby fajnie :-) ale jaka odpowiedzialność! już mnie to przeraża! co do garażu, to zgadzam się, chyba że macie 5 samochodów, z czego 3 zabytkowe ;-)

reklama
Czarna trzymam kciuki za Sebusia :( i szybkiego zdiagnozowania przyczyny tych chorób życzę a przede wszystkim powrotu do zdrowia :)

Madzia buziaki dla Bartusia :) :*

Wróciliśmy z dworu młody wciągnął 150gram jogurtu z gruszkami i wypił herbatkę i śpi :)

A ja pije kawę kolejna i biorę się za zmywanie i obiad :)

Ja nesiaa robię normalnie naleśniki jak wszystkim.

Ostatnia edycja:
No dziewczyny siadłam wreszcie:) Ale efektów mało co widać. Ale mam zapuszczone mieszkanie:zawstydzona/y: po prostu masakra:(
No cieszę się bardzo, że Wam się projekt podoba. po Waszych postach utwierdzam się w przekonaniu, że był to dobry wybór:)
Ionka samochody mamy dwa, a jeden prawie zabytkowy;-) bo niedługo będzie miał 10 lat:-D A wiesz z tym wykańczniem co będzie to nawet nie chcę myśleć, bo na razie M kazał mi wybrac drzwi. Kurcze każda firma robi inne, a w razie czego nie będziemy skuwać ścian;) Załamałam się, bo nie dość, że drzwi jest cała masa, to jeszcze ceny strasznie różne. Jak masz coś fajnego na oku to chętnie skorzystam:)
Neska jak wszystko pójdzie jak trzeba tzn. z pozwoleniem na budowę i kredytem to ruszymy w sierpniu:)

No nic koniec leniuchowania. Idę dalej ogarniac ten bałagan.
Pewnie zajrzę wieczorkiem.
Miłego dnia!

Ostatnia edycja:
Dzięki ionka.
Chodziło mi o drzwi zewnętrzne. My raczej drewnianych kupować nie będziemy. Wiesz nasz znajomy właśnie sie naciął, bo trochę się po zimie wypaczyły i odradzał nam. Ale te, które Ty pokazujesz, to wyglądają na solidne.
Ja szukałam tutaj:
K&P Fabryka Drzwi
a podobają mi się te:
cennik ja lubię nowoczesne, a kolor jakiś orzech czyt.nussbaum ;)

reklama
helloł

bylam zrobic te badanie sebus plakal bo mu nie umiala zyly znależć, ale juz po wszystkim i w poniedzialek wyniki. Bylam tez u lekarza i wogole byl jakis inny na zastępstwo i sie okazało ze nie ma zadnego zapalenia tylko astme. :baffled: :-( kaza,ł dawac ciagle wziewy i odwiedzic pulmunologa

Do góry