reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

yra współczuje!Trzymaj sie i ja równiez trzymam kciuki!!!

A my po cwiczeniach,prawie całą godzine płakał,ale z nerwów nawet lepiej mu raczkowanie szło.Dałam mu mleko myslałam ze pospi,bo ziewał i przecierał oczy,ale co tam wariuje w łózeczku.

reklama
Witam się.
Wieje u nas okropnie dzisiaj, siedzimy w domu.Śpiąca tez jestem ale przeciez to pan domu odsypia...
Koza witamy po roku?:):) Pokaz nam Hankoka:)
Yra trzymam kciuki!Przy ostrej cholestazie często wczesniej rozwiązuja ciążę przez CC nawet 36tc. Oby jednak farmakologia pomogła ,napewno wszystko bedzie dobrze&&&&&&&&&&&&kcuki mocno trzymam.

Yra kurcze musi byc dobrze i napewno wytrzymasz jeszcze kilka tygodni. Chyba malo wam bylo problemow.Trzymam kciuki bedzie dobrze.

Asia witaj ponownie i gratki kolejnego potomka:)

A moj maly sie obudzil po drzemce i znowu jeczy.Jak lekarka dzisiaj czegos dobrego i ekspresowego przy tym nie zapisze to wykonczy mnie nerwowo.
najchetniej to bym sie spakowala i na tydzien od nich wszystkich gdzies wyjechala

Moje dziecie tez jeszcze spi,ale popłakuje moze juz sie bedzie budził.Cos ciepły dzis był sprawdziłam temp ale miał 37 takze juz sie bałam ze cos go bierze.

Wraca mój Franko :) je już pięknie :) więc ząbek był przyczyną. Ja dziś samotne popołudnie z całą trójka. M.najpierw z siostrzyczką w Kaliszu był :( a teraz siedzi w garażu.

Ja zaraz kłade moja szalona trójkę.
Muszę wreszcie uklecić życzenie dla Antoniego ale weny brak :(
No i N&H jutro wyślemy kartkę z suprisem :)

Była u mnie kuzynka i moje dziecię się tak popisywało, że przeszła sama cały pokój:) Ależ jestem dumna. hahha tylko ciekawe czy jutro będę taka zadowolona jak będę musiała za nią biegać i ją łapać:p

reklama
nesiaa dobrze,że po szczepieniu. Olenka ładnie waży. Ja jutro dzwonię do ośrodka zdrowia,żeby się umówić na szczepienie. Chciałabym w przyszłym tygodniu może się uda. Ale już się stresuję. Jak ostatnio byliśmy tylko na kontroli wagi to nawet nie dała się na wagę posadzić:-( Tak jej się po pobycie w szpitalu zmieniło,że boi się badań:-(

Do góry