reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Mrozik - to fajnie że tak kocha siostrzyczkę :-) Mówiłabym mu że jednocześnie też sie mogą do Ciebie przytulić, i do siebie zarazem :-)

Yra - przy cholestazie najczęściej brzuch swędzi. A może po prostu masz taką suchą skórę? Mnie swędzą nogi masakrycznie ostatnio jak nie posmaruję. Trzymam kciuki za badania!

MoniskaBe - pokażę cókę, pokażę, tylko niech sie da uchwycić na zdjęciu, bo najczęściej jak widzi aparat to leci do mnie albo wyciąga rękę i nici z fotki :-)

Edit: ajentka! Śliczny pokoik i model :) Lubię zielony kolorek :tak:

reklama
Asia - to mówię Wiktorii - ale ona nie rozumie :-p;-). Wzajemnie się przytulają. Uwielbiam zresztą na to patrzec. Wiki jak wstanie to biegnie do Filipka, staje do niego tak trochę tyłę i bikiem i odchyla sie do tyłu i kładzie na nim główkę. Później go głaska. Siebie to one kochają bardzo, tylko kurcze ta zazdrość o mamusie. Wogóle to zapomniałam napisac że ona wogóle jak mnie widzi, to nikt inny nie moze jej trzymac. Tylko mama i mama
Yra - a może jakiś kosmetyki cię uczula. W ciąży może zmienic sie tolerancja na różne składniki. A ciśnienie masz dobre?

my mamy nocniczek fisher price i nawet nie chce na niego spojrzec,
wczoraj moja mama kupila zwykly nocniczek i co? usiadzie ale jak jest w ciuchach, a na golasa nawet nie ma mowy, prostuje sie i tupie nogami.
coz, na nas tez przyjdzie czas :-)

Asia - to mówię Wiktorii - ale ona nie rozumie :-p;-). Wzajemnie się przytulają. Uwielbiam zresztą na to patrzec. Wiki jak wstanie to biegnie do Filipka, staje do niego tak trochę tyłę i bikiem i odchyla sie do tyłu i kładzie na nim główkę. Później go głaska. Siebie to one kochają bardzo, tylko kurcze ta zazdrość o mamusie. Wogóle to zapomniałam napisac że ona wogóle jak mnie widzi, to nikt inny nie moze jej trzymac. Tylko mama i mama
Yra - a może jakiś kosmetyki cię uczula. W ciąży może zmienic sie tolerancja na różne składniki. A ciśnienie masz dobre?
W końcu zrozumie :tak: Ja też uwielbiam patrzeć jak się ściskają i przytulają. aż łzy mi w oczach stają ;-)

Asia - no właśnie niedawno pytałam o to czy jesteś w ciąży, bo mi się Twój suwaczek w oczy rzucił i myślałam ze tylko ja nie wiem i jestem "spóźniona".
No to życzymy bezproblemowych kolejnych miesięcy :)

Moniska - Wiki tez nie chce siąść bez ubrania, ale sie tym wcale nie stresuje. Filip jak miał 8 miesiecy to ładnie siedział i siadał na nocnik. 10 miesiecy jak miał to udawało mu sie kupę z rana zrobić do nocniczka, a jak miał niewiele ponad rok to wystapił jakiś bunt i też nie dało go sie posadzić. Jakby go bolało siedzenie. Po jakimś cZasie mu przeszło :)

Witojcie :-)

Zjadłam właśnie dwa prince pola, jogurcik i jeszcze węsze co by tu skubnąć ale ważyłam się dziś i mam tylko 8 kilo na plusie ;-);-)więc pofolgowałam sobie:-)
A na obiad tosty mniam

Koza szukasz szalonej ?? To masz: jestem w 7 miesiącu ciąży :-):-):-)

dronka doszkalam się na muratorze co by mnie tzw. fachowcy w kunia nie robili :evil::evil:

AsiaKC ja też chyba nie gratulowałam jeszcze. Kobieto jak Ty to ogarniasz :szok::szok::szok:

Moi chłopcy też się ściskają tak że zazwyczaj Błażejowi oczy na wierzch wychodzą :baffled::baffled: I mam leci na ratunek. Igi za bardzo się wczuwa:-D:-D

ajentka83 super zdolny chłopak, mój robi bombe z zaskoczenia i w różnych porach dnia więc na razie nie ćwiczymy

mysza m Franko rządzi :-D:-D:-D

Lece się drzemnąć póki młodzież śpi
Miłego dnia

reklama
Asia - no właśnie niedawno pytałam o to czy jesteś w ciąży, bo mi się Twój suwaczek w oczy rzucił i myślałam ze tylko ja nie wiem i jestem "spóźniona".
No to życzymy bezproblemowych kolejnych miesięcy :)

Moniska - Wiki tez nie chce siąść bez ubrania, ale sie tym wcale nie stresuje. Filip jak miał 8 miesiecy to ładnie siedział i siadał na nocnik. 10 miesiecy jak miał to udawało mu sie kupę z rana zrobić do nocniczka, a jak miał niewiele ponad rok to wystapił jakiś bunt i też nie dało go sie posadzić. Jakby go bolało siedzenie. Po jakimś cZasie mu przeszło :)
wcale sie nie stresuje, tylko myslalam ze powoli przychodzi czas na nocnik, bo przy zmianie pieluszki plasko na pleckach to wrzeszczy jakbym go ze skory obdzierała.

Do góry