reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

to my juz dwa razy po pneumo i chyba jeszcze jedna dawka ale nie pamietam kiedy...
u nas okropne wietrzysko az drzewa wygina, prognoza na najbl tydzien wietrzna eh...

reklama
A my mielismy teraz 3 dawke pneumo,teraz to mmr i ostatnia 4 dawka pneumo mamy zrobic do sierpnia.Wiatr okropny jest.

Kochane zmykam lulu,cos głowa mnie boli.Dobranoc:)

Ostatnia edycja:
Kurczę dziewczyny zmartwiłam się bardzo Yrą, ma ktoś do niej nr telefonu? żeby wiedziec co u niej, ta cholestaza to nic dobrego i przy ostrej tak jak frotka pisze czesto rozwiazuje sie ciaze znacznie wczesniej:-( trzymam za nia kciuki, tyle przeszla...

Dobranoc!

yra trzymam ckiuki, bedzie dobrze, tule ....

Witajcie!

Dzielne nasze Marcowiatka na szczepieniach! a teraz to ciezko ich bedzie zwazyc, moj tez za chiny nie usiadzie mi spokojnie na wadze, bo o ustanie to nawet mowy nie ma, bo trzeba spojrzec z bliska co to za cudo :-D.
Milego Dnia, lece do pracy, a u nas goraco, a ja kisze sie w pracy..ech..

Witajcie

yra trzymam mocno kciuki i mam nadzieje, że w szpitalu jakos zaradzą i uda sie jeszcze troszke poczekać
polka my tydzien temu szczepiliśmy sie w rączke na odre-różyczke-świnke

Przeczytałam Was ale juz zapomnialam co komu napisać:(
Wczoraj popołudniu zrobiło mi sie strasznie słabo, myślałam ze to coś z cisnieniem bo bardzo mocny wiatr sie zerwał. NIe byłam wstanie sie nawet dzieckiem zająć i musiałam meza szybciej z pracy ściągnąć :/ Dobrze ze szybko przyjechał bo ze mna było coraz gorzej:/ doszły wymioty i ból brzucha ehhhh podejrzewam ze zaszkodziły mi ciastka, bo nic wiecej oprucz bólu żoładka i stanu podgoraczkowego mi nie jest. Dziaisj juz ciut lepiej wymiotów nie ma, ale osłabiona jestem strasznie:( mam tylko nadzieje ze to zaden wirus i Filipa nie dopadnie. Meza wysłałam do pracy a my zostalismy sami , dobrze ze teraz pora drzemki to moge odpoczywac ..

Yra - trzymam kciuki żeby ułożyło sie jak najlepiej.
Już ciąża zaawansowana, to w szpitalu podadzą zastrzyk na rozwój płucek i pewnie tak jak piszecie - jak ostra to rozwiążą wczesniej. To niestety jest groźne i dla dzieciątka i dla kobiety.
Yra - jednak kobieca intuicja jest najlepsza. Jak dobrze że te badania zrobiłas. W szpitalu na pewno Wam pomogą.

Kalisa - a może ciąża?

Hej mamuski ja jak zwykle nie mam czasu i aż mi wstyd :( Chyba trzeba pomyśleć o zmianie admina.

Natalka 3 tydzień ma antybiotyk, ale już jest dobrze, także na dniach odstawiamy i w końcu wyjdziemy na spacerek.

Mam do was wielką prośbę pomogłybyście mi w konkursie??? Potrzebna krótka rejestracja, zależy mi bo to taka mała wypłata by była :) w sumie nie mała :D

Cc co to za konkurs? Pewnie damy radę jakoś pomóc!Zdrówcia dla Natalki!
kalisa Bidulko! Zdrówka dla Ciebie!
polka u nas wszystko jak do tej pory było kłóte w udo
Dziewczyny, czy któraś ma kontakt z yrą??? Co u niej?

Witam się!Franio wczoraj wojował wieczorem i zasnąć nie chciał. Tylko weszło się z nim do sypialni to ryk. Całkiem przypadkowo doszliśmy do tego, że Franio chce mieć przy zasypianiu i mamę i tatę bo jak razem się z nim położyliśmy to zasnął w minutę...Ten to umie zawalczyć o swoje:-DTeraz śpi już bo wstał o 6.45 z tatusiem bo z mamą samą to się tak fajnie nie śpi...Dziś mama mnie nawiedza - może jak padać nie będzie to zajmie się Młodym a ja oknami...
Miłego dnia:-)

reklama
Dzień dobry :)
ale pochmurny i paskudny dzień mamy - już wiem dlaczego wczoraj tak ardzo bolała mnie głowa. mała dziś humor ok - wstała o 7:20 , zjadła śniadanko a teraz szleja na środku salonu na poduszkach :)
dziś jeszcze muszę zasadzić słoneczniki, niezapominajki i gożdziki brodate i na razie koniec z nasionami. potem tylko cebule zostaną :) n o i te nieszczęsne truskawki muszę jak najszybciej zrobić bo inaczej przepadną :(
wiecie co martwię się to naszą yrą ale mam nadzieję że w szpitalu pomogą i będzie dobrze
kalisa może rzeczywiście te ciastka co zjdłaś - mam nadzieję że dziś już będzie dobrze - ja na takie akcje typu zatrucie się jedzeniem mam lek bez recepty dostępny a działa - nifuroksazyn się nazywa - polecam

dobra dość siedzenie biorę się za prace domowe - w kuchni bomba wybuchła :) tyle naczyń i wszystkiego, pościel muszę przebrać zwłaszcza Julce, jakiś obiadek i chyba sernik będę piekła :) więc zapraszam :)
miłego i oby Was nie porwał wiatr dnia życzę :)

Do góry