reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

yra-3mam za Was mocno&&&&&& musi być dobrze,wierzę w to z całego serca:****
asia-WITAJ,i ogromne gratki ,kurcze podziwiam czwórka to już niezły wynik:)

eh od kąd córka stała się dwónożnym obywatelem, kiepsko mi w dzień sypia, za to padła już o 18:15:)wasze też miewają kłopoty z dziennym sypianiem??

reklama
Kasia moja też się bała wagi. I w ogóle to teraz było szczepienie w rączkę i strasznie źle było mi ją utrzymać, tak się wyrywała.
Następne szczepienie na początku września.

Kasia moja też się bała wagi. I w ogóle to teraz było szczepienie w rączkę i strasznie źle było mi ją utrzymać, tak się wyrywała.
Następne szczepienie na początku września.
Kurde różnie z tymi szczepieniami. My mieliśmy w udo i następne szczepienie na początku sierpnia :) a byliśmy wczoraj :) co do wagi mój uleżal ale miara była be i nie chcial.
No kochana to się taraz za Olą nabiegasz :) :) :) gratuluję :)

A u mnie śpią ładnie dzieciaki :) Franko zrobił się taki mądry . Jak zrobiłam kolacje starszym to pobiegł po butelkę swoją a pizamie już był żebym czasem o nim nie zapomniała :) hi hi Mówię do niego manne zrobić a on lekko kiwnął główką i mrugnął oczami :) tak mnie rozczulił :)

Ostatnia edycja:
marti moja Kinga też ostatnio nie bardzo może usnąć w dzień. Nawet spacer na nią nie działa. Wcześniej to tylko do wózka ją włożyłam i już spała.

Z tymi szczepieniami to może zależy czy są 5 w 1 , 6 w 1 czy te darmowe.

yra trzymam kciuki, musi być dobrze i będzie dobrze &&&&&&&&&&&&&&&

kochane umieram tak strasznie boli mnie głowa że ledwo widzę na oczy- jutro wszystkim odpiszę :)
spokojnej nocki :)

Dzięki dziewczyny :-)

Ta czwórka to nie mój pomysł ale jak dają to biorę :-D

Muszę też Dominikę na szczepienie zapisać ale na razie zasmarkana to nie bedę nawet dzwonić. teraz jest ostatnia dawka skojarzonej, prawda? a po 16tym miesiącu mmrII? czy odwrotnie?

jesli dawalas to 3 w 1 to teraz mmr czy jakos tak , bo ja "inteligentnie" poszlam po recepte a pani doktor mowi mi ze teraz nieplatna szczepionka - rozyczka, swinka i coś jeszcze a ta ostatnią dawke tej skojarzonej daje sie po roku od 3 dawki. a jesli miałas 6w 1 czy 5 w 1 to nie wiem.

U mnie wiatr jakby halny ;)

reklama
faktycznie różnie z tymi szczepionkami. my tydzień temu miałyśmy mmr i pneumo, a za miesiąc meningo i spokój do 4-5 roku życia :-) jeszcze myślę nad płatną ospą.

Do góry