reklama
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
mysza w monnari kurcze jutro moze zrobie fotke
my juz lezymy. Nikos marudny byl i ma szczekjący kaszel wiec chyba w pon lekarz
Super wino jest w selgrosie chinskie sliwkowe slodkie ale pychota! a to wino z liczi musze sprobowac
ale sie objadlam zjadlam kawał torta i sernika...i galarcik na kolację...
ciezka nocka dzisiaj bedzie cos czuje(
Super wino jest w selgrosie chinskie sliwkowe slodkie ale pychota! a to wino z liczi musze sprobowac
Ja na chwilę wpadłam bo wróciłam od brata i zasnęłam z Frankiem jak dziecko. Bratanek przesłodki, a Franko zero zainteresowania nim hi hi Patrzył tylko na stół co zjeść i wypił tyle że szok. Widzę że dziś i jutro imprezowo mam nadzieje że udane imprezki
Dobranoc Kobietki !!! Do jutra
Dobranoc Kobietki !!! Do jutra
mysza w monnari kurcze jutro moze zrobie fotke
ej marciaa to chyba to samo wino, bo w koncu liczi to chinska (nie japonska moj blad) sliwka
Zdrówka dla Malucha!!! Mam nadzieje, ze do jutra Nikos bedzie zdrow jak ryba!
naughty&happy
Mama Antoniego :D
ramari jeju ... ale to zleciało ... już niebawem powitasz dzidziusia ! :-)
udanych imprez Laski !!!
marciaa ulala ! spódniczka ! na wiosnę w sam raz ! :-) :-) :-)
mysza czytałam o planach prokreacyjnych ... ... cieszę się, że już masz smaka ;-)
Z zakupów w casto lipa ... Miły zadzwonił, że dużo pracy dzisiaj i później wróci
Jutro może skoczymy U Antoniego w pokoju wykładzina będzie ... muszę pomyśleć nad nią. I podłoga w salonie ... tutaj kafle. W sypialni drewno - tu już mniejszy problem.
Idę na all poszukać czegoś dla Niniego :-)
edit:
marciaa zdrówka dla Nikosia
mysza cheers !
polka dobranoc :-)
udanych imprez Laski !!!
marciaa ulala ! spódniczka ! na wiosnę w sam raz ! :-) :-) :-)
mysza czytałam o planach prokreacyjnych ... ... cieszę się, że już masz smaka ;-)
Z zakupów w casto lipa ... Miły zadzwonił, że dużo pracy dzisiaj i później wróci
Jutro może skoczymy U Antoniego w pokoju wykładzina będzie ... muszę pomyśleć nad nią. I podłoga w salonie ... tutaj kafle. W sypialni drewno - tu już mniejszy problem.
Idę na all poszukać czegoś dla Niniego :-)
edit:
marciaa zdrówka dla Nikosia
mysza cheers !
polka dobranoc :-)
Ostatnia edycja:
frotka 74
Fanka BB :)
O tak imprezowoA ja z likierem z aronii przy kompieWinko z liczi poszukam chetnieMarciaa super suwaczek wakacyjnyZdrówka dla Nikiegoa torta zawsze mozesz spalić w nocywkońcu Ł ma urodzinki
Ramari zdrówka dla Was i pogłaskaj brzusio proszę
N&H udanych łowów
Milenka tez wrzeszczy jak czegos nie dam.Cwana staje na palcach ,zagląda na stół i tylko daa daa.nic zrobic nie moge własciwie zaczynam po 22 jak teraz.Dzisiaj obejrzeliśmy kolejny odcinek Milenium.Teraz T oglada smarta i zaciesza a ja też all.Spokojnej nocki
Czarna ciesze sie ,że karteczka doszła.Od Was niestety nie doszła.
Ramari zdrówka dla Was i pogłaskaj brzusio proszę
N&H udanych łowów
Milenka tez wrzeszczy jak czegos nie dam.Cwana staje na palcach ,zagląda na stół i tylko daa daa.nic zrobic nie moge własciwie zaczynam po 22 jak teraz.Dzisiaj obejrzeliśmy kolejny odcinek Milenium.Teraz T oglada smarta i zaciesza a ja też all.Spokojnej nocki
Czarna ciesze sie ,że karteczka doszła.Od Was niestety nie doszła.
Ostatnia edycja:
n&h pochwal się potem co tam na all znalazłas hi hi
A mnie się odechcialo spać
ramari czas leci co? ja sama nie mogę się doczekać do Waszych dzidzi aż je zobaczę
Mój bratanek ma takie długie czarne włoski że szok i śpi na brzuszku tylko, innaczej nie chce i już przytył 1700 od urodzenia. Ma apetyt 100ml mleka wciąga migiem Franko wydawał mi się wielki dziś jak nie wiem.
Zaraz mi się przypomniało jak to było jaki mi się Wiktor gigantyczny wydawał przy Oliwii bo on mial rok i 5miesiecy w końcu tylko. Ale był taki jakiś bardzo kumaty. A jak stał przy mnie jak karmiłam Oliwie pilnował mnie albo ją nie wiem hi hi
Marciaa pochwal pochwal się jutro spódniczką a z jakich kwiatów chcesz bukiet ?
Moniska tylko całego tego wina nie wypij he he
A ja poczytam trochę bo M na tvn turbo patrzy
A mnie się odechcialo spać
ramari czas leci co? ja sama nie mogę się doczekać do Waszych dzidzi aż je zobaczę
Mój bratanek ma takie długie czarne włoski że szok i śpi na brzuszku tylko, innaczej nie chce i już przytył 1700 od urodzenia. Ma apetyt 100ml mleka wciąga migiem Franko wydawał mi się wielki dziś jak nie wiem.
Zaraz mi się przypomniało jak to było jaki mi się Wiktor gigantyczny wydawał przy Oliwii bo on mial rok i 5miesiecy w końcu tylko. Ale był taki jakiś bardzo kumaty. A jak stał przy mnie jak karmiłam Oliwie pilnował mnie albo ją nie wiem hi hi
Marciaa pochwal pochwal się jutro spódniczką a z jakich kwiatów chcesz bukiet ?
Moniska tylko całego tego wina nie wypij he he
A ja poczytam trochę bo M na tvn turbo patrzy
ramari
Fanka BB :)
TS
oj czas leci nieubłaganie a razem z nim robie się coraz większa
oj czas leci nieubłaganie a razem z nim robie się coraz większa
Ostatnia edycja:
ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
Hejka dziękujemy za wszystkie życzenia!
Imprezka się udała.
Trosze mi wstyd bo zaniedbałam forum mam nadzieję, że się nie obraziłyście.
Postaram się zaglądać częściej i śledzić forum.
Imprezka się udała.
Trosze mi wstyd bo zaniedbałam forum mam nadzieję, że się nie obraziłyście.
Postaram się zaglądać częściej i śledzić forum.
reklama