reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

http://www.winowino.com/produkt,1073,NUWANG_UME-PFLAUME_WINO_SLIWKOWE.html

winko

hejka
pisalam posta i skasowałam,..

polka bukiet bedzie bialo zolto zielony. W koszyczky okraglym i zwisajacym dlugim sznureczkiem z krysztalkami przechodzacy przez palec :)

nocka ok tylko Nikus sie wiercił...dzis pieknie ma byc wiec spacerek targi motor show i wezmiemy młodziez na plac zabaw :)

reklama
hejhej,
a ja znów zaraz do pracy. no ale wchodzę na bb i co widzę?? 297 nieprzeczytanych wiadomości prywatnych :szok: coś tu sie musiało schrzanić, bo jakieś głupoty mi wychodzą, a wiadomości oczywiście ani jednej :confused:

wszystkim zainteresowanym: wspaniałych przyjęć życzę i żałuję, że mnie tam nie ma :-)

Dzień dobry Kochane :)
A ja wstałam o 7.00 :) ale reszta śpi. Franko w związku z tym że po powrocie z wizyty dostał tylko zwykła kaszke i to przez sen raz mi się obudził i wtedy go przebrałam i dopchałam jeszcze jedna więc śpi nadal :)
Zresztą wszyscy jeszcze śpią. A ja wzięłam prysznic. Wypiłam kawę. Wstawiłam M.ciuchy do pracy bo wczoraj zapomniałam wyprać :)
Rosół się gotuje :) a ja czekam ze śniadaniem :)
Potem wyśle tamtych do Kościoła a ja będę obiad robić do końca. Gofry obiecałam na podwieczorek :)
yra ale Was balony nastraszyły :) milej zabawy Jasiowi życzę. A Teściom zdrowia !!! !!! 3maj się :)

Marciaa już widzę ten bukiet oczyma wyobraźni :) przepięknie się zapowiada :)

Milej niedzieli Kobietki!!!

ionka u mnie to samo 298 :(

Marciaa oj będziesz mieć piękny bukiet!
yra no aktrakcje mieliscie, dobrze, że macie wyrozumiałych sąsiadów he he;-)No i zdrówka dla teścia i teściowej też - jeszcze im to potrzebne, żeby chorować...
polka wrzuć proszę sprawdzony przepis na gofry jak masz taki
ionka u mnie było 619 - szok!
mysza my na to winko mówimy chińska śliwowica;-)
Cieszę się, że wczorajsze imprezki udane i życzę dalszego miłego balangowania:-)
A witam się przy kawie! Pralka już drugi raz od rana się kręci - i to nie koniec na dziś! Pościerałam kurze, lekko kuchnię ogarnęłam, jeszcze tylko odkurzanie i łazienka - przez wczorajsze rozjazdy na nic nie było czasu.Franio przespał pięknie nockę od 20.30 do 7, a teraz tatuś go usypia do drzemki.
Miłego dnia Kobitki:-)

hej:)też miałam zapchaną skrzynkę :)Moje skarby przed 7 na nogach.obiadek dla dzievi mam a my zjemy w chińskiej po spacerze,Póżniej do nowego mieszkania posprawdzac ew usterki.Oblukanm wymiary okien, jakie są parapety i inne szczegóły:)
Marciaa czekam na Twój ślub tzn na zdjęcia bo będą napewno cudowne:)
Yra udanego przyjecia urodzinowego Jasia a teściom duzo zdrowia.Że tez te oskrzela sie podłączyły:(
Lece robić synkowi drugie śniadanie bo chce.

Witajcie dziewczynki :)
ale jestem wyspana - mała spała dziś do 8:10 , wczorajszy dzień ją wymęczył ale dobrze bo nawet nie jęczała w ciągu nocy :)
teraz się bawi swoimi nowymi nabytkami - zwłaszcza z jednego jesteśmy bardzo zadowoleni - dostała taki wypasiony wózek dla lalek i moje dziecko się nim bawi :)
ja zjadłam śniadanko i nic mi się nie chce, jeszcze M próbuje udowadniać mi swoją rację, której oczywiście nie ma ale wielce się wymądrza .

miłego dzionka życzę i przepraszam że nie odpisałam żadnej z Was ale jeszcze Was nie nadrobiłam - idę to zrobić :)

Hej hej

yra zdrowia dla teściów i udanej imprezki:) u nas 2 balony strzeliły co prawda nie w nocy a w dzien, ale to i tak ja sie bardziej przestraszyłam a nie moje dziecko

A u nas mimo, że godzina jeszcze wczesna to już guz zaliczony, chciał sobie kucnąć przy krzesle, stracił równowage i czołem o noge uderzył. Od razu na czole wyskoczyła fioletowa krecha :( na szczescie duzo nie płakał, ale bolec musiało skoro siniak tak szybko sie pojawił:( teraz spi zobaczymy jak to bedzie wygladało jak wstanie..

Mam pytanko do mam których dzieci mają długie włoski, czy obcinałyscie im juz? i jak maszynka czy u fryzjera? ja próbowałam mu raz grzywke podciąć to tak sie krecił ze nic z tego nie wyszło. No i sie tak zastanawiam nad wypróbowaniem maszynki.
Jak myslicie nie zawczesnie na to?

witajcie!

nocka w koncu w miare...nawet jak wstal to z pol godzinki jeszcze sie sam bawil, zanim podszedl do mnie i wlozyl mi smoczka do buzi :-D

Marciaa oj cudny bukiecik bedziesz miala :-)

wszystkim udanych imprez!!!

no to teraz jak tylko bede w Pl to wyprobuje tego sliwkowego cudu :tak:

Milej Niedzieli!

edit: u mnie tez ponad 300 wiadomosci..:-D

Polusia pokaż ten wózeczek:)Rozglądałam się też ,może na dzień dziecka a może tak poprostu kupię:)W przedszkolu w maluszkach najbardziej wyrywają sobie taki jak parasolka.
Heronek nasze dzieci coraz cwańsze:):)
Kalisa jest cos w aptece na siniaki .Popytaj. Mój Miłosz bał się maszynki jak był taki mały.Na poczatku nosił dłuższe włoski tylko grzywkę mu sama ścinałam.wygladał jak aniołek ,bo miał jasne blond loczki:)Milenka ma mniej włosków i ciemniejsze.

reklama
Witam:)

Nocke zaliczamy do takich sobie Bartus o 4.20 przebudził sie cały przemoczony juz wiecej tych pampersów nie kupie,musiałam go przebrac biedaczek płakał i dałam mu mleko chwile pofikał i zasnoł i spalismy do 7.30,teraz Bartus drzemke ma,ja skonczyłam jesc sniadanko i kawke sobie pije obiadek sie robi.

Ja tez miałam zapchaną skrzynke ponad 300:)

Zdroweczka dla Was i dzieciaczków,yra dla tescia i tesciowej!!!!

Miłej niedzieli:)

Do góry