reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
mysza w monnari kurcze jutro moze zrobie fotke

my juz lezymy. Nikos marudny byl i ma szczekjący kaszel wiec chyba w pon lekarz :(
Super wino jest w selgrosie chinskie sliwkowe slodkie ale pychota! a to wino z liczi musze sprobowac :)
ale sie objadlam zjadlam kawał torta i sernika...i galarcik na kolację...

ciezka nocka dzisiaj bedzie cos czuje:((

Ja na chwilę wpadłam bo wróciłam od brata i zasnęłam z Frankiem jak dziecko. Bratanek przesłodki, a Franko zero zainteresowania nim hi hi Patrzył tylko na stół co zjeść :) i wypił tyle że szok. Widzę że dziś i jutro imprezowo :) mam nadzieje że udane imprezki:)

Dobranoc Kobietki !!! Do jutra:)

mysza w monnari kurcze jutro moze zrobie fotke

my juz lezymy. Nikos marudny byl i ma szczekjący kaszel wiec chyba w pon lekarz :(
Super wino jest w selgrosie chinskie sliwkowe slodkie ale pychota! a to wino z liczi musze sprobowac :)
ale sie objadlam zjadlam kawał torta i sernika...i galarcik na kolację...

ciezka nocka dzisiaj bedzie cos czuje:((

ej marciaa to chyba to samo wino, bo w koncu liczi to chinska (nie japonska moj blad) sliwka:D
Zdrówka dla Malucha!!! Mam nadzieje, ze do jutra Nikos bedzie zdrow jak ryba!

ramari jeju ... ale to zleciało ... już niebawem powitasz dzidziusia ! :-)

udanych imprez Laski !!!

marciaa
ulala ! spódniczka ! na wiosnę w sam raz ! :-) :-) :-)

mysza czytałam o planach prokreacyjnych ... :cool2: ... cieszę się, że już masz smaka ;-)

Z zakupów w casto lipa ... Miły zadzwonił, że dużo pracy dzisiaj i później wróci :dry:
Jutro może skoczymy :sorry2: U Antoniego w pokoju wykładzina będzie ... muszę pomyśleć nad nią. I podłoga w salonie ... tutaj kafle. W sypialni drewno - tu już mniejszy problem.

Idę na all poszukać czegoś dla Niniego :-)

edit:

marciaa zdrówka dla Nikosia

mysza cheers !

polka dobranoc :-)

Ostatnia edycja:
O tak imprezowo:)A ja z likierem z aronii przy kompie:)Winko z liczi poszukam chetnie:)Marciaa super suwaczek wakacyjny:)Zdrówka dla Nikiego:)a torta zawsze mozesz spalić w nocy:):)wkońcu Ł ma urodzinki:)
Ramari zdrówka dla Was i pogłaskaj brzusio proszę:)
N&H udanych łowów:)
Milenka tez wrzeszczy jak czegos nie dam.Cwana staje na palcach ,zagląda na stół i tylko daa daa.nic zrobic nie moge własciwie zaczynam po 22 jak teraz.Dzisiaj obejrzeliśmy kolejny odcinek Milenium.Teraz T oglada smarta i zaciesza a ja też all.Spokojnej nocki:)

Czarna ciesze sie ,że karteczka doszła.Od Was niestety nie doszła.

Ostatnia edycja:
n&h pochwal się potem co tam na all znalazłas :) hi hi
A mnie się odechcialo spać :)
ramari czas leci co? :) ja sama nie mogę się doczekać do Waszych dzidzi aż je zobaczę :)
Mój bratanek ma takie długie czarne włoski że szok :) i śpi na brzuszku tylko, innaczej nie chce i już przytył 1700:) od urodzenia. Ma apetyt 100ml mleka wciąga migiem :) Franko wydawał mi się wielki dziś jak nie wiem.
Zaraz mi się przypomniało jak to było jaki mi się Wiktor gigantyczny wydawał przy Oliwii bo on mial rok i 5miesiecy w końcu tylko. Ale był taki jakiś bardzo kumaty. A jak stał przy mnie jak karmiłam Oliwie :) pilnował mnie albo ją nie wiem hi hi

Marciaa pochwal pochwal się jutro spódniczką :) a z jakich kwiatów chcesz bukiet ? :)

Moniska tylko całego tego wina nie wypij :) he he

A ja poczytam trochę bo M na tvn turbo patrzy :(

Hejka dziękujemy za wszystkie życzenia!

Imprezka się udała.

Trosze mi wstyd bo zaniedbałam forum :( mam nadzieję, że się nie obraziłyście.

Postaram się zaglądać częściej i śledzić forum.

reklama
cc no co Ty każda rozumie że przy dwójce dzieci to ciężko znaleźć chwilę a niektórym i przy jednym. Zwłaszcza że gorący okres roczków i pierwszych kroczkow :)

Do góry