reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Super imprez zycze!!!
Mlody dzisiaj nie do wytrzymania...wyje jak tylko zabiore mu zakazana rzecz...do tego wchodzi gdzie nie powinien, juz trzy razy palce sobie przyklasnal w szufladzie...oby do nocki...

Oj a my już po imprezce wróciliśmy. Franko miał gdzieś dzieci - chodził własnymi ścieżkami! A ja nagadałam się z kuzynkami bo M całkowicie przejął opiekę nad Franiem. Zaraz będę robić naleśniczki na ostro mniam...
nesiaa fajnego mierzenia;-)

Witajcie :-)
neska super mały rośnie. Może razem będziemy rodzić. Ja mam termin na 19tego.
n&h udanych zakupów!
heronek skąd ja to znam. Przemek to samo. Dobrze, że już śpi bo inaczej to ja bym chyba padła...
nesia miłego mierzenia, a raczej tego co będzie potem :-)
yra Wy to prawdziwą ucztę robicie. Dobrze masz to fakt, ale należy Ci się. W końcu z takim brzuszkiem to nie jest łatwo.
Dziewczynki udanych imprezek urodzinowych!
Ja chyba się zabiore za przeszukiwanie strychu w celu odnalezienia rzeczy maluszkowych i szpitalnych tak żeby już mieć w szafie, bo z torbą to jeszcze czekam :-)
Miłego wieczorku

Dziewczyny mąż przywiózł z roboty 6 litrów wina własnej roboty. Facet u którego podłączał kuchnię mu dał. Ja właśnie próbuje. Wypiłam 1,5 lampki i już dobra jestem.

dziewczyny sprobujcie wina z liczi rozowe slodkie chyba japonskie w tesco jest za ok 20 zł, ale tylko w butelkach 0,5l. ja nie lubie slodkich, ale to jest naprawde dobre.
marciaa a nie mowilam :p a pochwal sie spodniczka i gdzie kupowalas?

a my po imprezce - super było, mała zadowolona i grzeczniutka była, a padła jak kawka. ja też zmykam do wanny i do łóżeczka , jutra druga część imprezy :)

spokojnej nocy życzę :)

reklama
Do góry