reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

monia dobrze, że udało Wam się dostać do lekarza! Będzie dobrze!
marcia kciuki zaciśnięte, nie bój się!
frotka u nas cena cukru dochodzi do 5,9zł!!!!A i w sobotę kupowałam kaszkę ryżową bobovity za 8,35zł!!!Masakra!

A Franio zasnął w końcu - a ja nadal w piżamie...Zależy, o której Franko się zbudzi i wtedy zdecyduję czy idziemy na spacerek zaraz czy po obiadku.

reklama
Witam sie:)

Bartus spokojnie całą noc przespał o 5.30 obrócił sie na brzuszek i chciało mu sie bawic,ale dałam mleko chwile pogadał,posmiał nawet przez sen smiał sie i spalismy do 8.30 takze wyspana jestem ale głowa boli pogoda pochmurna i siedzimy w domku ma byc ochłodzenie przez kilka dni.Teraz Bartus drzemkuje a ja sobie chyba drugą kawke zrobie.

Dobrego dnia:)

Frotka torcik nawet Kingusi niejadkowi smakowała a świeczkę to i owszem zgasić chciała ale rączką:-)
Monia dobrze, że byliście u lekarza. Jak nasza miała taką wysoką temperaturę bez innych objawów to też mocz ale że nic nie wyszło to następnego dnia krew do badania. Trzymam kciuki, żeby choróbsko już Pawełka puściło.

Marciaa trzymam kciuki i myślę cieplutko:-) Będzie dobrze, bądź dobrej myśli.

A u nas też gorączka :( 38.5 po pierwszym paracetamolu spadła ale po 5godzinach wróciła. No i katar leci chwilami. Mam nadzieje że to zęby bo wszystko w buzi. Ale zobaczymy co się wykluje.
Niech zdrowieją te marcowiątka !!!
Piękna pogoda więc porządki i pranie c.d. :) he he

Nie wiem co komu miałam napisać
monia ja z powodu notorycznego braku miejsc w przychodni zmieniłam ją i teraz jadę na godzinę i od razu wchodzę a jak lekarz już nie przyjmuje to albo my do niego do domu jedziemy albo jak mieszkaliśmy w Kaliszu on do nas :) więc Tobie życzę cierpliwości :) i buziak dla Pawełka niech zdrowieje.

blu ciasto zaje..ste :)

frotka współczuje bolu. Trzymaj się !!!

A ja dziś oglądałam moje fotki z końca ciąży :) he he ten brzuch gigant :) za parę dni zaczną wracać wspomnienia :) i te miłe i te mniej. Bo jak pomyśle o tym tygodniu na intensywnej terapii noworodka :( ale było minęło !!! I mam krasnala który już biega i jest coraz to słodszy !!!!!!

Śmielemy się że kopał najbardziej więc już wtedy uczył się biegać :)

Wczoraj na giełdzie sprzedawali cukier z Niemiec przywieziony po 4zł bo w sklepach już prawie 6zł. :(
Jak ostatnion poszłam po chleb i cukier to 10zł brakło :(

Ostatnia edycja:
dziewczyny, ja kto jest ze skazą białkową?? jak dziecko ją ma to jest uczulone na: na mleko krowie, jogurty, kefiry, sery białe żółte, czy to jest tak że tylko mleka uczula a produkty pochodne juz nie uczulają, troche zawile zapytalam, ale moze zalapiecie o co pytam.

witam kochane

dziekuje za pocieszenie !! juz mi przeszlo , pojutrze z Sebusiem do kontroli z ta wargą. Ale juz sie zrosla bo spal normalnie i juz wszystko ok jest, najwazniejsze ze zapomnial.
Wczoraj obchodzilismy roczek Krystianka bylo 20 osób miałam troche pracy ale tesciowa mi pomogła. Nazbieral troszke pieniedzy Sebus tez przy okazji dostal wiec zamowilam juz duze foteliki do smochodu i bede niedlugo jechala na zakupki po jakies ciuszki na wiosne

Krystianek zaczął chodzić !!!!!!!!!!! 12 marca :) i to do tatusia pierwszy raz poszedł :) a jak sie przy tym cieszy ze hoho.

reklama
w tesco cukier jeszcze ponizej 5 zł, ale to jakas porazka, ja juz nie slodze od tygodnia.

jak wrocilismy od pediatry mial 38,6, ale dostal syrop i po godzinie goraczka spadla do 37,4.
Teraz spi. Biegunka poki co przeszla.

ale super pogoda, dzisiaj jak wroce od mamy, bo mamy jechac zalatwiac zasilek, to musze uprac wiosenne rzeczy i czapke. Mam nadzieje, ze jak wyzdrowiejemy to czapeczka wiosenna jeszcze bedzie dobra.

Do góry