reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

no pieknie...
Niki od rana wymiotował 2 razy więc i nas dopadla jelitowka...38,6 mial ale po wymiotach i nurofenie 37,9 ciagle spi...

kupilam orsalit i podam mu jeszcze diphergan...zobaczymy biedaczke moj sie tak meczył...

a ja ok. dostalam duphaston i po dwoch @ mam isc...co tam mam ale nic niepokojącego i nadajacego sie do wycinania na chwile obecna :) i powiedzial, ze nie mam dac sie spanikowac tylko musze uregulowac cykle i chcial mi dac tabsy ale powiedzialam ze na razie nie i lece zbadac w pon jeszcze tarczyce wiec full control na wiosne ;)
ulzylo mi uf

reklama
czarna gratulacje!
marciaa dobrze, że u gina ok i zdrówcia dla Małego!
monia nie martw się wiosna Was nie ominie!

A my po spacerku - cudnie jest. Franio mam nadzieję zaraz złapię małą drzemkę, a ja będę kawkować!

Ja tez kawa bo głowa boli.Kurcze mleka nie mam, zapomniałm kupic:(nie będzie kawy.
Monia , Marcia zdrówka dla chłopców.Marciaa super wiadomości od gina:)
Dzisiaj mam dzień do d...:(

myśmy tez połowę dnia spędziły na spacerkach :) byłyśmy w rossmanie i są na promocji chusteczki haggis 3 szt w cenie 15 zł więc zakupiłyśmy :) teraz mała usypia a ja zjadłam obiadek - o tyle ile można nazwać jedzeniem to że mnie boli połowa buzi - ale dałam radę :)
co do torcika to dla mnie troszkę za mdły ja wolę takie ostrzejsze, ale dla dzieci jest super :)

marcia widzisz a tak się martwiłaś, uszy do góry będzie coraz lepiej :)zdrówka dla Nikodema *)

My już w domu. Ola usnęła mi w drodze. Przełożyłam ją do wózka i pospała na dworze chwilkę. Pięknie u nas ale wiatr, że głowę urywa.
Czarna gratuluję Krystiankowi!
Marciaa zdrówka Nikiemu! Fajnie, że u gina ok:)

Nikos teraz jak nowonarodzony...biega, bawi sie, zjadl 2 biszkopty i chrupka i wypil dwie buteli male herbatki
ma ochote na jogurcik bo mi przyniosl ale dzis dietka ob szybko minelo

Frotka też tak myślę, że to sny. A co do cen, to szkoda gadać. U nas cukier ok. 5 zł, ale ostatnio w biedronce kupiliśmy 20 kg po 4,19.
Marciaa zdrówka dla Nikosia. I cieszę się, że przyniosłaś od gina dobre wieści:)
Polka zdrówka dla Franka! Oby to były tylko ząbki.

A my dziś ponad godzinę byliśmy na spacerze, jak na mnie ostatnio to długo;) Wieje strasznie, ale piękne słonko i dość ciepło:) Podobno pogoda ma się popsuć, więc trzeba korzystać. Doczekałam się wreszcie na męża, dzisiaj wrócił ze szpitala:)

E: a mój się nie interesuje za bardzo zakupami ubraniowymi.

Ostatnia edycja:
mój M też taki jest że musi zobaczyć, skomentować i jak coś kupujemy dziewczynkom to razem. ostatnio sam kupował tylko buty dla Julki i kupił jej superowe więc ma gust facet:) ale ja na to nie narzekam że bierze czynny udział w zakupach :)

reklama
Mój zawsze mówi "tylko ją ładnie ubierz":) hihi A czasem "co Ty jej ubrałaś??". On dużo rzeczy sam kupuje w UK i przywozi albo wysyła.

Do góry