reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

dzień dobry
witam Was pączkowo :) ja już w trakcie produkcji jestem - robię oponki :)
nocka przespana a dzień rozpoczęty od poprzestawiania wszystkiego w salonie przez moje dziecko :)
pogoda dziś taka sobie coś słoneczko nie śmiałe dziś :)

wiolonczela nie mów ile kalorii ma pączek bo t jedyny taki dzień w roku :)

frotka[ /B] wycałuj Miłosza proszę od nas *)
kartki-na-urodziny.jpg

reklama
Witam się tłusto-czwartkowo i pączkowo! Mniam mniam będzie się działo;-)Już wiem, że muszę nabyć nie tylko zwykłe pączki, ale i takie z wiśnią, no i te z advocatem;-)A co tam - jak polusia mówi mamy taki dzień raz w roku!
Nocka u nas znów ładnie przespana do 7.50.W planie na dziś spacerek i zakupy. Ponoć teściowa ma mnie odwiedzić, ale oficjalnie nic nie wiem o tym...
frotka moc całusków dla Miłoszka:***
nesiaa ja tam nie zamierzam kłóć mojego dziecka bo ktoś chce sobie jakąś książkę napisać...swoją drogą chcemy napisać skargę do giodo, że udostępnili nasze dane...co to ma być...
Co do szczepień my zaszczepiliśmy się już na pneumo po 6 tyg jak i na rota i Franio dobrze to zniósł, nie miał nawet temperatury podwyższonej. Teraz zaszczepimy go na ospę i meningo dodatkowo.
Miłego dnia:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam się i ja :)

nocka piękna przebudził się o 6,30 dałam butlę z piciem i poszłam spać dalej i spaliśmy do 8 więc jestem pięknie wyspana :) teraz czekam mężuś wstanie, i na zakupy kupię pewnie z 10 pączków haha , kilka z marmoladką i budyniem i będę cały dzień pałaszować , a co ! :) haha

jasiu robi coraz więcej kroczków, normalnie tak się cieszę jak widzę jak robi po 5-6 kroczków i z dnia na dzień coraz więcej, taki mały a taki to już duży chłopiec.

a po wczorajszym przedszkolu mam powiem wam ehhh dość, wymiękłam generalnie, 4 dzieci naraz to jednak nie dla mnie. teraz bardziej neutralny grunt typu park hehe :)

a my roczek robimy za tydzień w niedzielę, mam nadzieję że teść wyjdzie ze szpitala bo jeśli nie to przełożymy, bo nie wyobrażam sobie aby był roczek bez niego. dziś ma badanie które wykaże co i jak - proszę trzymać kciuki żeby już go wypuścili .

ostatnio nawet poszliśmy na spacer pod szpital, bo tak teściu chciał chociaż wnuka zobaczyć przez okno, bez kitu jak oni go kochają.

Cieszę się że karteczki dochodzą :)
U nas kolejny piękny dzien:)
Więc kolejny dzień ze spacerami nas czeka.
Franko też ostatnio wcześniej wstaje :( ale to z powodu że wcześniej robi się jasno i chyba jest bardzo głodny rano bo wciąga po obudzeniu 270ml kaszki :)
Teraz siedzi obrażony bo mu zabrałam nawilżana chusteczkę z której wysysal to czym ona jest nasączona :)

Zaraz idziemy do przedszkola i wrócę do domku bo jednak faworki M.obiecałam i muszę zrobić:)

Miłego Tłustego Czwartku :) jak wrócę to wpadne tu !!!

Witajcie Kochane :-)
Dzisiaj taki piękny dzień no nie Frotka? :-):-):-)

Ślemy z Przemciem najlepsze życzenia dla Miłoszka. Aby jego każdy dzień był szczęśliwy i pełen uśmiechów. Aby spełnieły się jego wszystkie marzenia nawet te najskrytsze. Aby zawsze mógł realizować swoje pasje i aby czepał przyjemność z każdego dnia. Tobie, Wam życzymy aby każdego dnia Miłoszek pozytywnie Was zaskakiwał oraz aby rodzicielska przygoda spełniała Wam wiele radości. Buziaki

neska mój też coś się oststnio poprzestawiał i wstaje o 6, to chyba ta wiosna tak działa na nasze dzieci.
yra trzymam kciuki za teścia &&&&&&&&, widać, że naprawde kocha wnusia
Polka podeślij mi troszkę tych faworków :-D

Ostatnia edycja:
Ramari przepiękny dzień:)Dzień urodzin naszych fantastycznych synków:):):)Dziekuję za życzonka .Przemusiowi złożyłam życzenia w wątku urodzinowym ale jeszcze raz buziaczki:***
Wszamałam juz dwa pąćzki ,mężulek nas zaopatrzył.Milenka spi biore sie za oponki:)

Witam:)

Nocka ok,synek wypił flache mleka o 4.30 i pospalismy do 7.30,takze ok.Piekna pogoda ale my musimy sie kurowac,naszczescie Bartus mniej kaszle ale ma chrypke i tak charczy bidulek.Damy rade.Ja wszamałam jak narazie jednego pączala.

frotka wszystkiego najlepszego dla Miłoszka duzo zdrówka,miłosci i usmiechu na twarzy zyczy Bartus z mamusią Madzią:)

Miłego tłustego czwartku:)

reklama
hej ho Laski :)

Pączkowy dzień ... wrrr ... wiolonczela pączek ma 414 kalorii ale w 100g ;) a pączek ma 65/70gram ;))) Co nie zmienia faktu, że nie mam zamiaru go jeść :dry:

Frocia samych uśmiechów dla Miłoszka :biggrin2:

ramiari wspominasz ??? ;-) Ale masz dużego faceta w domu ! życzenia w odpowiednim wątku :happy2:

Laski cieszę się, że kartki się podobają :biggrin2:

Coffee ... zmykam na inne watki

Do góry