reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witajcie kochane:-)

frotka najlepsze życzenia dla Miłoszka:-) Dużo zdrówka, uśmiechu, niech każdy dzień będzie pełen radosnych chwil. Pięknych zabaw i ciągle nowych zdolności:-)

A ja już pączka zjadłam ale obawiam się, że na tym jednym się nie skończy:-)
Kingusia usnęła na spacerku i teraz śpi ładnie na słoneczku pod domkiem:-) Ale dziś jest pięknie. Od razu człowiek lepiej się czuje:-)

Ja poprasowałam górę prania. Teraz troszkę jeszcze domek ogarnę póki śpi.

reklama
karlajna szybkiej poprawy samopoczucia życzę - noż nie miało Cię kiedy dopaść!
polusia polka oj kusicie słodkościami!
maziajka taka babcia za ścianą to skarb!
polusia a dla M to może jakiś prezent związany z jego hobby?

My już po spacerku - cudownie jest!!! Aż się sama buźka cieszy! Mały gadał do kaczek kanałkowych:-DSłonko dawało nam nieźle po oczach, ale nikt na to się nie skarżył, wręcz przeciwnie...
Teraz lecę kawkę robić a pączki mi pachnął!

Witam słodko w ten słodki dzień:)
Piękne te wasze wypieki. My z mamą upiekłyśmy pączki i już 4 jest na moim koncie hihi. Pyszności.
Byłam na małych zakupach i w lumpku. Wyszukałam coś dla siebie i dal Oli:)
Miłego dnia! Odezwę się jak będziemy już u siebie w domu.

polka specjalnie dla Ciebie :)
oponki :
1/2 kg sera białego
1/2 kg mąki
szklanka cukru
4 jaja
1/2 kostki margaryny
1 łyżeczka sody oczyszczonej
cukier waniliowy

zagniatasz, robisz kółka z dziurkami i smażysz na oleju
smacznego :)

dziś już dam spokój ale zrobię na roczek :) dziękuję i tyle Ci wyszło Polusia z tej jednej porcji? Ja robiłam faworki z przepisu dzisiejszego z Dd Tvn i wzięłam podwójną z tym że to co było na zdjęciu to 1porcja bo podzieliłam się z Babcia i zaniosłam Teściowi .

polka tak z jednej porcji wychodzi bardzo dużo, ponieważ jak wałkujesz to nie robisz bardzo grubo. Ty to masz złote serce :)

myszowata kurcze z tym jego hobby to jest tak że ja się nie znam na tym a po drugie on ma tego tyle że ja nawet nie wiem co ma i co byłoby potrzebne.

a my po spacerku , obiadku i teraz będziemy leniu....wać :)

reklama
Zaniosłam powiedziałam że sama zrobiłam i że pewnie będzie odmiana bo 365dni w roku jedzą paczki do kawy codziennie rano to tylko się uśmiechnął. Ale dobre i to . Ja tam ostatni kawałek chleba bym oddała bo tak mnie wychowano.

Do góry