reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Czesc wpadlam Was nadrobic
maly tylko chodzic chce a ja za nim biegam
teraz spi ( usnał mi na kolanach) i potem deserek i na dwor jest bosko...

Frotka buziaki urodzinowe dla Miłoszka! Toz to juz dorosly facet prawie :)))) stoooo lat!!!!!!!!!!!!!!!!!!:****

ja dzis ni jem slodkosci :)

my już po jednym spacerku, pączki zakupione 8 sztuk haha :)

madzia mam nadzieję że bartusiowi szybko przejdzie bo pogoda tak piękna że aż szkoda w domu siedzieć.

jaś codziennie robi coraz więcej kroczków po 6-7 więc tak się cieszymy z moim M jak małe dzieci hehe :)

yra my tez mamy zaciesz jak mały popala. Rodzice sa w gorach to tylko dzwonia codziennie ze chca filmy na youtube. Dzisiaj pouzupełniałam całym album od Nikosia chrzestnej z poczynaniami małego.

Niko był szczepiony Prevenarem i bylo wszystko ok.

Hejooo

Madzia zdrówka dla Bartolinki:)

u nas nocka w miare,zasnal przed 18 ale za godzine sie obudzil bo zasnal bez jedzenia wzielam go pobawic na godzinke i zjadl troszke kaszki,Usnal pieknie o 20 o 24 sie obudzil wypil kaszke i zrobil mega kupe,wiec sie troche rozbudzil niestetety ale za 30 min spal.A potem nie wiem czy mu sie cos snilo bo stekal o 4 potem 0 6 dostal soczku z wodą i o 7 stekal przez sen wiec go wzielam do nas wypił 180 kaszki,i spalismy do 8.30.Potem kupa i siku do nocnika.I paleczke przejala babcia a ja pospalam jeszcze do 10.30:D takze jestem wyspana:).

Zaraz spacerek z przyjaciolka i jej corką:)

Musze kupic paczusie:)

Babcia moja mnie dzisiaj dobija placze i gada ze sie powiesi bo niby taki balagan.Wg niej powinno sie nic nie robic tylko sprzatac wrrrr!!!!!!!!

a ja zrobiłam 85 szt oponek :) i teraz zajadam
spacerek dopiero przed nami ale to jak zjemy obiadek i po Julkę do szkoły pędzimy :)
wiecie co myślę nad prezentem urodzinowym dla mojego i nie mam pomysłu:( a urodziny już tuż tuż bo 8 marca ma, więc ja mu prezent a on mi kwiaty z okazji dnia kobiet :)
jeszcze się wkurzyłam - dzwoni M i mówi że w poniedziałek umówił się do Wa-wy na spotkanie i nie wie kiedy wróci a ja miałam iść do dentysty i co i guzik nie pójdę bo z kim zostawię małą. mam na 19:30 a teściowa ani jej nie położy spać ani nie nakarmi bo mała od niej nie zje - i znowu muszę czekać kolejny tydzień a ząb boli. M to czasami mam wrażenie jakby był sam i nie miał rodziny bo w ogóle nie liczy się z tym że ja też czasami muszę wyjść

Frotka jeszcze raz wszystkiego naj dla Miłoszka!!!Buziaki wielkie :*

A ja właśnie skończyłam faworki :)Wszystkie chętne zapraszam !!!

Załączniki

• Faworki.jpg
    Faworki.jpg
    33,2 KB · Wyświetleń: 28
Ostatnia edycja:
No ja tez mam nadzieje ze szybko wyzdrowieje,pogoda taka śliczna a my kisimy sie w domu.Obiadek dla dziubka zrobiony ciekawe czy troszkie zje,bo z obiadami to kiepsko kilka łyzeczek i koniec.

polka mniam,mniam:)

witajcie
umnie fatalna nocka ale chyba juz lepiej, chociaz nie mam sil nawet siedziec przed kompem

no i dzis przymusowa dieta, sucharki z gorzka herbata bo boje sie cokolwiek zjesc

a jeszcze pakowanie mnie czeka

nie mam sil czytac innych watkow, odezwe sie jak zrobi mi sie lepiej, na spacer wyjsc musze bo szkoda malego a dzis pieknie

milego dnia kochane!

reklama
Do góry