reklama
ajentka bardzo się cieszę że Marcel zadowolony ze swojej korespondencji
a kubeczek zamawiam w takim razie jutro na all
wiecie co ja się już dziś tak rozczuliłam jak to było rok temu a jak było ponad sześć lat temu i tak mówiłam nawet do Julki jak to jeszcze rok temu leżałyśmy sobie we dwie a między nami był brzuch , jak to u mnie szybko poleciało z porodem, a byłam sama w domu bo M na szkolenie pojechał i z tatą moim jechałam a mama moja ze mną rodziła jeju jak ten czas leci
mam jedną radę dla Was : załóżcie sobie albo pamiętnik albo taki album dla dziecka i spisujcie sobie słowa takie które dziecko zacnie używać np. Julka na marchew była masialabka a na górników - kopalniacy wiecie jak się to teraz miło wspomina
karalajna kobitko zdrowiej i nie daj się stresowi
a kubeczek zamawiam w takim razie jutro na all
wiecie co ja się już dziś tak rozczuliłam jak to było rok temu a jak było ponad sześć lat temu i tak mówiłam nawet do Julki jak to jeszcze rok temu leżałyśmy sobie we dwie a między nami był brzuch , jak to u mnie szybko poleciało z porodem, a byłam sama w domu bo M na szkolenie pojechał i z tatą moim jechałam a mama moja ze mną rodziła jeju jak ten czas leci
mam jedną radę dla Was : załóżcie sobie albo pamiętnik albo taki album dla dziecka i spisujcie sobie słowa takie które dziecko zacnie używać np. Julka na marchew była masialabka a na górników - kopalniacy wiecie jak się to teraz miło wspomina
karalajna kobitko zdrowiej i nie daj się stresowi
Witajcie kochane!
Ja na króciutko, bo jutro raniutko jedziemy z mama do Karkowa na badania
Pewnie odezwę sie do Was w piatek
A tak poza tym to :
Lilusia dziękuje Antosiowi i cioci Mai za przepiękną karteczkę- nawet j ą pocałowała czyt. ośliniła
oraz Polusi i cioci Asi za słodkiego Aniołka...a i sznureczek też był w użyciu
Ajentka pozdrawiamy
Madziu dużo zdrówka dla Bartusia!
Zmykam kochane.
Dobrej nocy.
Ja na króciutko, bo jutro raniutko jedziemy z mama do Karkowa na badania
Pewnie odezwę sie do Was w piatek
A tak poza tym to :
Lilusia dziękuje Antosiowi i cioci Mai za przepiękną karteczkę- nawet j ą pocałowała czyt. ośliniła
oraz Polusi i cioci Asi za słodkiego Aniołka...a i sznureczek też był w użyciu
Ajentka pozdrawiamy
Madziu dużo zdrówka dla Bartusia!
Zmykam kochane.
Dobrej nocy.
marela
Podwójna marcóweczka ;)
witajcie ja przed praca , bo potem to nieraz ciezko. Wczoraj troche poczytalam ale weny bylo brak na odpisanie ;(, wczoraj juz czulam sie dobrze no i Alan usnal mi ok 17 a ja pomyslalam ze przespie sie z nim no i jak sie obudzilam ok 1 h drzemki to łeb mnie strasznie bolal wzielam procha i nic, no i dzis tez boli <wrrrrr>, zaraz kolej na nastepny .
U mnie piekne sloneczko a tu do roboty ;(((i do 16 w klatce ;( moze uda sie na lekcjach zajrzec bo dzis mam w sali gdzie mam kompa .
Alan pomaga pisac posta wiec wiecie jak mi to szybko idzie
U mnie piekne sloneczko a tu do roboty ;(((i do 16 w klatce ;( moze uda sie na lekcjach zajrzec bo dzis mam w sali gdzie mam kompa .
Alan pomaga pisac posta wiec wiecie jak mi to szybko idzie
neska11
Igi 04' Błażej 10'
Witam
Ja już pochłonełam pączka :-):-):-) w kuchni kuszą jeszcze 4 ale pasowało by się podzielić z rodzinką ;-)
Kurcze mojego młodego dzisiaj pogieło wstało o 5.30 i codziennie wstaje coraz wcześniej. Zimową porą wstawał o 7
Miłego dnia :-)
Ja już pochłonełam pączka :-):-):-) w kuchni kuszą jeszcze 4 ale pasowało by się podzielić z rodzinką ;-)
Kurcze mojego młodego dzisiaj pogieło wstało o 5.30 i codziennie wstaje coraz wcześniej. Zimową porą wstawał o 7
Miłego dnia :-)
frotka 74
Fanka BB :)
Witajcie tłusto albo lepiej czwartkowo
Neska moja córa to samo, ten tydzień wstaje między 5,30 a 6 a tak wstawała o 7 Pączków nie mam w tesco promołszyn 20szt za 0zł ale dla nas to nie do przejedzenia ilości. Mąż wróci z przedszkola zajmie się Milenką to zrobię szybko oponki
5 at temu szykowali mnie juz na cc synek dzisiaj powiedział że jestem jego promyczkiem i że mnie kocha jaka ja jestem szczęśliwa
Neska moja córa to samo, ten tydzień wstaje między 5,30 a 6 a tak wstawała o 7 Pączków nie mam w tesco promołszyn 20szt za 0zł ale dla nas to nie do przejedzenia ilości. Mąż wróci z przedszkola zajmie się Milenką to zrobię szybko oponki
5 at temu szykowali mnie juz na cc synek dzisiaj powiedział że jestem jego promyczkiem i że mnie kocha jaka ja jestem szczęśliwa
reklama
wiolonczela42
Fanka BB :)
witajcie nareszcie nastała ładna pogoda, co wiąze się z tym że codziennie jesteśmy po przeszło 2 godz na spacerku, my na pneumo szczepiliśmy, pierwsza szczepionka w 2 m.cu życia, teraz dostanie 4 dawkę, nie powiem stres towarzyszacy tej szczepionce jest ogromny, tym bardziej że mała nie najlepiej się po niej czuje, ale tak to zwykle jest po szczepieniu, co do meningokoków to nie wiem , co zrobić, boje się tych szczepionek i ew. powikłan. Dzis tłusty czwartke , ale ja dzis robię ambasadora polusi bo jutro jade do mamy w odwiedziny i do swojej babci, prezent na dzien babci i dziadka zawiezc, musze go jeszcze kupić. Miłego tłustego czwartku, odchdzajace się pamietajcie jeden paczek to 400 cal