Hej kochane moje!
Marcelek bardzo dziękuje Polusi, mamie Asi i siostrzyczce Julce za śliczną karteczkę, ale był płacz jak mu ją w końcu odebrałam bo tak się bawił sznureczkiem ale bałam się że podrze.
Ślicznie dziękujemy również Antoniemu i mamie Maji za cudną karteczkę z żyrafką i specjalne życzenia, uśmiałam się z tych włosków, ale co prawda to prawda, Marcel żyrafkę probował oderwać ale nie dałam;-)
Z wypiekami na policzkach Marcelek dziękuje Lilusi i jej siostrzyczce Poli oraz e-wujostwu za przepiękną kartkę. Znaczek "kocham Cię" mówi sam za siebie
Marcelek bardzo dziękuje kumplowi Franusiowi, jego Rodzeństwu i Rodzicom za cudną kartkę z grosikiem, schowany na szczęście
Frotka pomysł z kartkami był po prostu genialny, mój tato się pyta jak to zrobić żeby otrzymywać tyle przyjemnej korespondencji! A nie tylko rachunki
Powodzenia w znalezieniu mieszkanka!
Przepraszam że się nie odzywałam ale powód prosty - brak czasu. U nas wykluwają się trzy zębulce naraz, odpukać mały ślicznie przesypia nocki ale w dzień szybko traci cierpliwość i maruda z niego ale ja pewnie też bym marudziła gdyby wybijały mi sie naraz dwie górne jedynki i dwójka
Tak w ogóle to w fajny okres wchodzą te nasze dzieciaczki, dziś np. kulałam się z Marcelkiem po podłodze, on wspinał się na mnie i ślinił mnie całą czyt. zjadał a ile śmiechu mieliśmy oboje przy tym, fajnie już można się wygłupiać z tymi szkrabami naszymi
Przemyślałam wszystko i jednak zaszczepimy Marcelka na pneumokoki, chciałam go zaszczepić jak by szedł do przedszkola ale jakoś mnie strach ogarnął (m.in. przez TS) i zrobimy to już teraz. Zastanawiam się jeszcze nad meningokokami. Człowiek to taki głupi z tymi szczepieniami. Gdyby u nas było tak jak
Ionka pisze jako szczepienie podstawowe to nie byłoby problemu a tak to człowiek się zastanawia czy lepiej szczepić czy nie.... ale postanowiliśmy że na pneumo zaszczepimy.
Madzia Bardzo się cieszę że z Bartusiem wszystko dobrze. Niech szybko wraca do pełni zdrówka!
Nesiaa Mnie dopiero teraz olśniło patrząc na Twój profil że moja koleżanka ze studiów pochodzi z Dębicy, może akurat znasz, Dominika ma na imię, nazwiska nie napiszę na forum ogólnym;-)
Aaa dziewczyny bo zapomniałam napisać co do kubeczków, tam w siedzibie siedzi jakaś laska i poinformowała mnie że jedyną formą rabatu jest że w przypadku gdy złoży się zamówienie powyżej 119zł otrzymuje się butelkę antykolkową gratis więc to nas w żaden sposób nas nie urządza
:-(