reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Moje Słoneczko lula juz padło po 20 i pewnie znowu pobudka o 6.30,ale to nic damy rade za to całą noc spi,oby tak dalej.

Moni ja tez płakałam i prosiłam o lepsze zdrówko dla synusia!Czas leci i Nasze Skarbki rosną:)

reklama
Hej kochane moje!

Marcelek bardzo dziękuje Polusi, mamie Asi i siostrzyczce Julce za śliczną karteczkę, ale był płacz jak mu ją w końcu odebrałam bo tak się bawił sznureczkiem ale bałam się że podrze.
Ślicznie dziękujemy również Antoniemu i mamie Maji za cudną karteczkę z żyrafką i specjalne życzenia, uśmiałam się z tych włosków, ale co prawda to prawda, Marcel żyrafkę probował oderwać ale nie dałam;-)
Z wypiekami na policzkach Marcelek dziękuje Lilusi i jej siostrzyczce Poli oraz e-wujostwu za przepiękną kartkę. Znaczek "kocham Cię" mówi sam za siebie:-D
Marcelek bardzo dziękuje kumplowi Franusiowi, jego Rodzeństwu i Rodzicom za cudną kartkę z grosikiem, schowany na szczęście:tak:
Frotka pomysł z kartkami był po prostu genialny, mój tato się pyta jak to zrobić żeby otrzymywać tyle przyjemnej korespondencji! A nie tylko rachunki:-D Powodzenia w znalezieniu mieszkanka!

Przepraszam że się nie odzywałam ale powód prosty - brak czasu. U nas wykluwają się trzy zębulce naraz, odpukać mały ślicznie przesypia nocki ale w dzień szybko traci cierpliwość i maruda z niego ale ja pewnie też bym marudziła gdyby wybijały mi sie naraz dwie górne jedynki i dwójka:eek: Tak w ogóle to w fajny okres wchodzą te nasze dzieciaczki, dziś np. kulałam się z Marcelkiem po podłodze, on wspinał się na mnie i ślinił mnie całą czyt. zjadał a ile śmiechu mieliśmy oboje przy tym, fajnie już można się wygłupiać z tymi szkrabami naszymi:-D Przemyślałam wszystko i jednak zaszczepimy Marcelka na pneumokoki, chciałam go zaszczepić jak by szedł do przedszkola ale jakoś mnie strach ogarnął (m.in. przez TS) i zrobimy to już teraz. Zastanawiam się jeszcze nad meningokokami. Człowiek to taki głupi z tymi szczepieniami. Gdyby u nas było tak jak Ionka pisze jako szczepienie podstawowe to nie byłoby problemu a tak to człowiek się zastanawia czy lepiej szczepić czy nie.... ale postanowiliśmy że na pneumo zaszczepimy.
Madzia Bardzo się cieszę że z Bartusiem wszystko dobrze. Niech szybko wraca do pełni zdrówka!
Nesiaa Mnie dopiero teraz olśniło patrząc na Twój profil że moja koleżanka ze studiów pochodzi z Dębicy, może akurat znasz, Dominika ma na imię, nazwiska nie napiszę na forum ogólnym;-)
Aaa dziewczyny bo zapomniałam napisać co do kubeczków, tam w siedzibie siedzi jakaś laska i poinformowała mnie że jedyną formą rabatu jest że w przypadku gdy złoży się zamówienie powyżej 119zł otrzymuje się butelkę antykolkową gratis więc to nas w żaden sposób nas nie urządza:no::-(

Ostatnia edycja:
Witam wieczorową porą

Madzia dobrze, że w domku jesteście. Zdrówka dla małego:-)
Monia ja już teraz się wzruszam jak pomyślę, że już niedługo roczek. Ale ten czas zleciał:-)
Yra pełna chata jednym słowem:-), czasem potrzebny taki mały galimatias.

Ale mnie nastraszyłyście z tym porywaniem dzieci:szok: My niestety z małą zawsze chodzimy. nie bardzo mam ją z kim zostawiać.

ja mam rozstrojenie zoladkowe, kurde mowie wam nic przyjemnego, wszyscy twierdza ze to nerwy ale ja sie w ogole nie denerwuje ;-)
raczej myslalam o jakims wirusie:eek:

ajentka to powodzenia z zabkujacym,:tak:
a cos dowiedzialas sie w sprawie kubeczkow?? pytam bo mlody dzis u sasiadki sprobowal ze slomki i nawet nawet:-), taki kubek jest fajny bo butli to on sam sobie nie umie przechylic a tego kubeczka nie trzeba:tak:

u nas jeszcze nie ma spania, skad ten dzieciak ma tyyyle sily:szok:

Wiecie że dni mi sie pomieszały myslałam ze dzisiaj czwartek.Całe szczęscie bo nie mam weny i sił do pieczenia dzisiaj.Milenka była taka absorbująca dzisiaj nic nie mogłam zrobić. Monia ja też juz dzisiaj wspominam jak 5lat temu w szpitalu leżałam z bólami krzyżowymi całą noc:)A rano po 7 odeszły mi wody, rozwarcia brak i cesarka:)Jakby wczoraj:)Ramari Ciebie wspomnienia nie zalewają?Może jutro :)
Yra istne szaleństwo z czwórką:)

Ajentka prawda że cudownie taką pocztę otrzymywać:):):)Nasze dzieci będą miały nie lada pamiatkę w epoce maili i smsów:)
Polka kobitko jesteś niemożliwie kochana:):)Dzisiaj znaleźlismy w skrytce karteczkę urodzinową dla Miłoszka ! Mój synek był bardzo szczęśliwy i spytał od którego bobasa ta ciocia co przysłała karteczkę?:)Czasami pokazuje mu zdjęcia z galerii:):)Dziękujemy:***

Przespanej nocy wszystkim życzę:)

Ostatnia edycja:
reklama
Frotka ja już dzisiaj troszkę myślałam, ale u mnie wszystko zaczęło się dopiero 3 marca. Rano odszedł mi czop, a o 16.35 tuliłam swojego skarba :-) Jutro będę płakać jak nic...

Do góry