M
myszowata
Gość
yra gratulacje z okazji przespanej nocki! oby tak dalej!
mysza powodzenia na wizycie!
monia współczuję nocki i uwierz w siebie babo! Będzie dobrze!
e_kord zdróweczka dla laseczek!
heronek jak Redanek?
polka dużo sił dla kuzynki!kciuki za nią mocno zaciśnięte &&&
ramari buziak dla Przemcia:*
Ogromne gratulacje dla wszystkich Małych Chodziarzy!!!
U nas chodzenie narazie odbywa sie przy meblach, czasem i za jedną rączkę. Ja też go trochę prowadzam, ale jeszcze za dwie - za jedną jak go trzymam natychmiast klęka i koniec chodzenia - mam wrażenie, że ma cykora;-)Mój M podobno chodził jak miał 16 miesięcy ja jak 11 - zobaczymy jak będzie z Małym:-)
A tak w ogóle to się witam:-)U nas nocka super - spaliśmy do 7.40. Teraz Młody drzemkuje - jak wstanie to dam mu drugie śniadanko i pewnie ruszymy na spacerek . U nas +3C i słonko, więc trzeba korzystać!
Miłego dzionka:-)
Lecę nadrobić TS!
mysza powodzenia na wizycie!
monia współczuję nocki i uwierz w siebie babo! Będzie dobrze!
e_kord zdróweczka dla laseczek!
heronek jak Redanek?
polka dużo sił dla kuzynki!kciuki za nią mocno zaciśnięte &&&
ramari buziak dla Przemcia:*
Ogromne gratulacje dla wszystkich Małych Chodziarzy!!!
U nas chodzenie narazie odbywa sie przy meblach, czasem i za jedną rączkę. Ja też go trochę prowadzam, ale jeszcze za dwie - za jedną jak go trzymam natychmiast klęka i koniec chodzenia - mam wrażenie, że ma cykora;-)Mój M podobno chodził jak miał 16 miesięcy ja jak 11 - zobaczymy jak będzie z Małym:-)
A tak w ogóle to się witam:-)U nas nocka super - spaliśmy do 7.40. Teraz Młody drzemkuje - jak wstanie to dam mu drugie śniadanko i pewnie ruszymy na spacerek . U nas +3C i słonko, więc trzeba korzystać!
Miłego dzionka:-)
Lecę nadrobić TS!