reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

yra gratulacje z okazji przespanej nocki! oby tak dalej!
mysza powodzenia na wizycie!
monia współczuję nocki i uwierz w siebie babo! Będzie dobrze!
e_kord zdróweczka dla laseczek!
heronek jak Redanek?
polka dużo sił dla kuzynki!kciuki za nią mocno zaciśnięte &&&
ramari buziak dla Przemcia:*
Ogromne gratulacje dla wszystkich Małych Chodziarzy!!!
U nas chodzenie narazie odbywa sie przy meblach, czasem i za jedną rączkę. Ja też go trochę prowadzam, ale jeszcze za dwie - za jedną jak go trzymam natychmiast klęka i koniec chodzenia - mam wrażenie, że ma cykora;-)Mój M podobno chodził jak miał 16 miesięcy ja jak 11 - zobaczymy jak będzie z Małym:-)
A tak w ogóle to się witam:-)U nas nocka super - spaliśmy do 7.40. Teraz Młody drzemkuje - jak wstanie to dam mu drugie śniadanko i pewnie ruszymy na spacerek . U nas +3C i słonko, więc trzeba korzystać!
Miłego dzionka:-)
Lecę nadrobić TS!

reklama
Tak jak obiecałam nadrabiam:) tyle co pamiętam....
Monia spóżnione buziaki dla Pawełka i powodzenia w szukaniu pracy
Ramari gratki - dwóch synków - męża musi duma rozpierać:D
e_kord zdrówka dla dziewczynek
Karolajna to się nam dzieci rozkręcają - super widok co nie??
Mysza m zdrówka dla synka
Ajentka ale twój M na paracie na drugię dziecie <szok> moj jeszcze nie jest gotowy na 2 dziecko - twierdzi że córcie kocha nad zycie i nie potrafiłby się dzielić ta miłóścia z innym dzieckiem:/ wsumie ja chyba tez - jeszcze:/

i tak wogle to się witam:)
M pojechal do warszatatu to mam chwilkę:) u nas noc cudowna-były pobudki ale sama zasypila po 10 minutah wiec jest cudownie-nawet moge powiedziec ze nawet sie wyspałam!! Sloneczko swieci wiec chyba spacerek zaliczymy dzis:)

Witajcie.
Wybaczcie ze nie zgaldalam tak dlugo, ale okropnie sie czuje, katar straszny gardło mnie okropnie boli i wogole jakas taka wypluta jestem.
U nas bez szczeolnych zmian, nadal kaszel lekarka mowi ze nic nie slychac na oskrzelach ani plucach i tylko lekki syropki mam dawac i smarowac pulmex baby , ale srednio pomaga. NOcki ładnie przespane na szczescie. Jak sie klada po 18 oboje to wstaja kolo 7-8 wiec nie narzekam.
Pogode mamy sloneczna ale chyba dzisiaj odpuszcze spacer bo nie wiem czy dam rade.

Wszystkich chorowitkom duzo zdrowka zycze !! musimy zbierac sily na wiosne :)

Krystek chodzi przy meblach i za jedna raczke i strasznie łobuzuje ostatnio a kable to ulubiona zabawka
w millenium mozna stworzyc konto dla dziecka i do 18 r z mozna wplacac 100zl...ja mysle o czyms takim...:)
o to dobre takie cos. tez sie skusze na te konto

dziewczyny a nie balyscie sie wyprowadzic daleko od rodzicow, znajomych?
ja mieszkam 300 km od rodziny i przyjaciol, znalazłam nowych i jest super. Chociaz czaem mi przeszkadza wies i ucieklabym do miasta ale potem stwierdzam ze nie chce sie stad wyprowadzac

yra no wlasnie, zalezy...
Monia a znajomych sie nowych pozna, np w parku, czy w pracy, przedszkolu...a z Redanem - to ryzu mi nie chce, wypil troche kaszki ryzowej, a warzyw moich gotowanych nie tknie niestety
banan ten skleja kupke

Witajcie Kochane,
Przepraszam, że tak tylko o sobie, ale nie dam rady Was nadrobić. Wczoraj złożyłam prace w dziekanacie. UFFFF. :-) Nawet się nie spodziewałam, ze na koniec jest tyle roboty- wszystko sprawdzić, spis tabel i rysunków itp. No ale najważnejsze, że to już za mną. Teraz tylko obrona i będę mgr inż. :-)
Już wiem też, że będę miała drugiego synka!!! Tak się pięknie zaprezentował, że nie mam żadnych wątpliwości :-) Chłopaki wśród zaciążonych rządzą :-D Wychodzi, że jest tydzień starszy i waży już prawie 400g.
Tyle o mnie. Teraz obiecuje, że będę już na bieżaco.
gratuluje drugiego synusia !! ale beda rozrabiaki, skads to znam
Asiu termin obrony na 24 lutego, także proszę bardzo mocno tego dnia trzymać kciuki :-)
yra coś w tym jest, ewidentnie strzelają nabojami męskimi :-D
Dziewczyny mam do Was pytanie: potrzebuje jakąś elegancką spódnicę i bluzkę ciążową na obrone. Może któraś z Was coś takiego ma i chciałaby odsprzedać??? Rozmiar tak S-M, ale wiadomo, że trzeba byłoby sprawdzić wymiary.
Bede trzymac kciuki !! a ja mam spodnice ciazową elegancka bylam w niej tylko 1 raz na slubie kolezanki ale to XL chyba

Witam :) widzę, że nie tylko moja córa ma guzy i rany :D chodzenie już pięknie jej wychodzi, przechadzki bez przewrotki po całym domu, o siedzeniu w miejscu nie ma mowy :)

Ale czasami już wariuje!! Moje dzieci ze sobą się biją!! A Natalka też potrafi!!
nooooo u mnie to samo :/ zwariuje przez te dzieci kiedys . Musisz uczyc malego bycia dżentelmenem ze kobiecie oddac nie wolno heheh, nie no zartuje to nie czas jeszcze.

hej :-)

my dzisiaj mielismy okropna noc. Pawel budzil sie bardzo czesto. Do tego dwa razy zmienialam mu pieluche i raz zmienialam ubranko. Porazka z tymi pampersami. Nie wiem juz o co chodzi. mamy pampersy 5 i i tak puszczaja... ehh...

Dzisiaj lece zlozyc te cv , ale jakos nie jestem pelna nadzieji.

lece uspac Pawelka, do pozniej :*
trzymam kciuki Moniś, ja tez ostatnio dzwonilam i jak pytali dlaczego mialam 3 letnia przerwe w pracy i jak powiedzialam ze zajelam sie macierzysnwem to od razu mnie spławiaja ze nie chca pracownicy z dziecmi malymi. Debile

Witam sie:)

Dziękujemy za kartkę urodzinową Poli i rodzince:)również dziękujemy za kartke urodzinową Frankowi i rodzince:)Są sliczne i fajny pomysł z grosikiem:)

Bartus sobie drzemkuje,pogoda do bani siedzimy w domku,kiedy ta wiosna przyjdzie.Nocka ok,synek cała noc spał,a przebudził sie przed 8.A mnie ta wredna @ wkurza leje sie ze mnie jak z kranu,trzeba przezyc dobrze ze wogóle jest.My dzieciątko planujemy tak za 2 latka:)

Dobrego dnia:)

hej hej :-)
u nas noc rewelacyjna, Ol spała równo 12 godzin, oczywiście z przerwą 10cio minutową na mleko i potem następną o 6ej na przytulenie się i wlezienie do nas do łózka :-)
w ogóle zaczęła mi TYLE mleka pić, że jestem w szoku! no ale jak nic normalnego jeść nie chce, tylko jadłaby wędlinkę i ser żółty...

mój tez dopytuje kiedy drugie, ale ja ucinam rozmowę ;-) na razie nie nie nie.

pogoda u nas do de się zrobiła, wczoraj było 13 stopni, ale tak wiało, że mowy nie było, żeby wyjść. a dziś to samo, ale tylko 6 stopni... siedzimy sięc w domu, a szkoda.

a ja zaraz zwariuje.
mialam isc zaniesc cv i co.. nawet nie mam kiedy go napisac, bo moje dziecko ani mysli, zeby pojsc spac. Chcialam go juz chyba z 5 razy uspac, ale niestety nie udalo sie.
Wczoraj o tej godzinie sie budzil z dwugodzinnej drzemki. Zwariuje.

A taki lobuziak jest, ze non stop musze mu cos z reki zabierac, bo bierze to czego nie moze albo leci do komputera i wali w klawiature. Ehh :-)
a jak wyjde z pokoju, to zamyka drzwi i przy nich stoi albo kleczy opierajac sie o nie. No i nie moge wejsc do pokoju, bo by sie przewrocil. Musze dopiero reke na sile wciskac i go odsuwac. Ehhh.. :-D

co sise dzieje z tymi chlopami, przy Krzychu to zeby nine fakt ze ja juz chcialam dziecko to on by sie do konca 100-lecia nie zdecydowal :-) a teraz to co jakis czas go napada i mowi do Krzycha ze bedzie mial braciszka :) smiac mi sie z niego chce, ja poki co nie jestem jeszcze gotowa na drugie dziecko, pewno gdzies za 2-3 lata najwczesniej bedziemy sie starac

Witam,

Polusia Sprawdziłam i obejrzeliśmy 11 odcinków, mamy 12 na kompie a jutro ma być 13. My oglądamy z napisami;-)
Marcelek dziś staje na nóżki, robi to nieporadnie ale kwestia dni pewnie aż opanuje do perfekcji:-) Zazdroszczę Wam tego słoneczka u nas nie ma najmniejszych szans na nie, ale na spacerek się wybieramy.:tak:
Monia u nas to samo. Marcel uwielbia drzwi i przytrzymuje je rączką i nie idzie wejść;-)
Dronka jak to kiedyś mądrze chyba Blu napisała miłości się nie dzieli tylko mnoży.:tak:;-)

Miłego dnia dziewczynki.

hello

my juz po spacerku, dzisiaj calkiem przyjemnie, teraz wypil mleko i pewnie do godzinki bedzie spal, super sie sprawdza pomysl z jedna drzemka, spi zawsze przynajmniej 2h a czasem i 3h. wieczorem idzie spac kolo 21 a wstaje o 8, dzis pomarudzil przed 6 ale zasnal;-)

ja sie nie licytuje ale napisalam ze zrobil kroczek bo myslalam doslownie ze umre ze smiechu, taki smieszny robaczek, sam jeszcze nie kuma co zrobil,
faktycznie dronka az lzy mialam w oczach, ...ze smiechu?
my na drugie na pewno jeszcze sie nie decydujemy, teraz duzo wydatkow przed nami, poza tym na razie wracam do pracy, tak za rok, dwa najwczesniej pomyslimy...

monia
a moze twoj pawelek tez sie na jedna drzemke przestawia??

reklama
Do góry