reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witajcie wieczorowo,
Widzę, że maluchy postanowily dzisiaj zacząć chodzic. Moj Lila dzisiaj też świadomie zrobiła parę kroków:)
Dopiero po nadrobieniu zaległości zorientowałam sie że nasze ciężarne mamusie znją pleć dzidziusiów. Więc tak:
asia gratulacje córuni:)
ramari, yra to będziecie miały z dwóch chłopców-rozrabiaków. Ale przynajmniej będą się razem bawic;)

U nas dzisiaj kiepsko, jakby obu laskom sie pogorszyło. Czekam do jutra, bo jak nie to daję antybiotyk. Strasznie charczą, a dzisiaj po 2 dniach przerwy miały stan podgorączkowy, więc cos nie bardzo z tym zdrowieniem:(

Miłego wieczorku:)

a ionka Olga to piekne imię:)

reklama
K_aralajna, Dronka gratki dla dzieciaczków za pierwsze kroczki. Ja jeszcze chwilę muszę pewnie poczekać na taki widok. Nieraz próbuje puszczać się mebli czy poręczy łóżeczka ale jeszcze z samodzielnym staniem nie wychodzi i bęc:-)

ta, moje dziecko tez sie niby pierwsze rwalo do chodzenia, a tu prosze. Zostaniemy ostatni :-D
a tak powaznie to czasami zdarzy sie, ze stanie samodzielnie i zrobi 2-3 kroczki, ale rzadko.

e-kord zdróweczka dziewczynkom życzę *)

moje dziecko nie rwie się do samodzielnego chodzenia, nie martwię się tym bo Jula miała 15 miesięcy jak się puściła sama. a lepiej dla mnie jak jeszcze nie zacznie chodzić samodzielnie bo ja osiwieję albo wyłysieję :)

ajentka dobrze pamięta że oglądasz pamiętniki wampirów? ile odcinków drugiej serii już obejrzałaś?

Adaś się puszcza stojąc i zdarza mu się przy chodzeniu też czasem. W ogóle ostatnio szaleje, biega przy meblach jak dziki ;) Dzisiaj rano zrobił krok w tył i potem chyba chciał się oprzeć o kanapę, ale była za daleko i skończyło się rozciętą wargą :/

Adaś się puszcza stojąc i zdarza mu się przy chodzeniu też czasem. W ogóle ostatnio szaleje, biega przy meblach jak dziki ;) Dzisiaj rano zrobił krok w tył i potem chyba chciał się oprzeć o kanapę, ale była za daleko i skończyło się rozciętą wargą :/
No to rozbijaka z Twego Adasia.

Ja sie tez mogę pochwalic rozciętą brodą u Lili i wielkim limem pod okiem:) Panie w żłobku malo nie padly jak zobaczyly ja z wielkim fioletem pod okiem hihi

Witajcie. Własnie skończyłyśmy trzydniówkę, od czwartku malutką meczyło, ale dziś juz w humorze i bez kropek i wrocił apetyt,
moje dziecko podobnie jak wasze wpada w furię przed snem, chyba pora na zastosowanie jakiejs metody wychowawczej, skonczyły się czasy kiedy praktycznie opiekowałysmy się naszymi maluchami, juz chyba pora na wychowywanie

Witam :) widzę, że nie tylko moja córa ma guzy i rany :D chodzenie już pięknie jej wychodzi, przechadzki bez przewrotki po całym domu, o siedzeniu w miejscu nie ma mowy :)

Ale czasami już wariuje!! Moje dzieci ze sobą się biją!! A Natalka też potrafi!!

blu ekord no to nieźle ananasy z Waszych dzieci:)
polusia no jak twa łobuzica zacznie chodzić to będziesz miała jazdę :)

No u nas chodzenie już codzienność. Dziś troszke pupa nam się odparzyla to tylko przy posiłkach siedział a tak na nogach przez cały dom śmigal. W butach, w skarpetkach czy na boso różnicy nie ma. I myślałam że będzie gorzej ale usłuchany jest i nie łobuzuje :) no chyba że wszystko musi zdepnac.
Śpią u mnie wszyscy a ja tak zmęczona że spać mi się odechcialo.

reklama
Do góry