reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

ja sie nie licytuje ale napisalam ze zrobil kroczek bo myslalam doslownie ze umre ze smiechu, taki smieszny robaczek, sam jeszcze nie kuma co zrobil,
faktycznie
kochana to chodzi o licytację nie naszą - bo my piszemy co nasze dzieci robią , tylko o licytację np. na urodzinach jak to pisała ionka

reklama
Witam gorąco:-)
Nocka w miarę u nas była, teraz już od 11 drzemka:-)

U nas też tak jes że jak mała nie śpi to niewiele mogę zrobić. Wszystko na raty:-) ale nikt nie mówił że będzie lekko:-)

czarnuszka ja założyłam to dodatkowe konto w millenium jak byłam chyba w 7 miesiącu i co miesiąc przelewam po 100 zł. można po więcej jak się chce. No i zdrówka życzę:-)
monia może jeszcze uda Ci się dziś napisać i zanieść to CV

no, napisalam i niedlugo bede szla. Babcia narazie wyszla, a jak wroci to ide. Nie chce Pawelka ciagnac, bo wieje i pada duzy snieg, a na szczescie babcia jest w domu.

dziewczyny a nie mialyscie problemu z wynajeciem mieszkania jako malzenstwo z dzieckiem/dziecmi?
bo ja dzwonilam w kilka miejsc i jak uslyszeli , ze z dziecmi to troche sie krzywili.

Ostatnia edycja:
Hej:)Nocka z pobudka o 3 na mleko.Nie dziwie sie bo wczoraj bunt i poza biszkoptami jadła tylko kaszki.Reszta co z łyzeczki to bee.Za to pospałysmy do 8:)
Monia pisałam o tym wczesniej,że zdarzyło sie to usłyszeć.Dzieci i zwierzęta bezdyskusyjnie nie.
Mała mnie daje mi pisac ani nic zrobic dzisiaj ,drze sie na ręce albo żeby jej cos dać czego niewolno.

kochana to chodzi o licytację nie naszą - bo my piszemy co nasze dzieci robią , tylko o licytację np. na urodzinach jak to pisała ionka

tak tak, chodziło mi o babcie w szczególności :-)
moja mama tez ma takie zapędy, do swoich koleżanek- babć gada co to nie Olcia i w ogóle ;-)

dziewczyny a nie mialyscie problemu z wynajeciem mieszkania jako malzenstwo z dzieckiem/dziecmi?
bo ja dzwonilam w kilka miejsc i jak uslyszeli , ze z dziecmi to troche sie krzywili.

niestety sie zdarzyło.
jak babka usłyszła, że z dzieckiem, to jeszcze przed obejrzeniem domu przez telefon powiedziała, że dzieci niszczą wszystko i w takim razie ona chce dodatkowe 100euro miesięcznie za szkody.
no to jej podziękowaliśmy.
może jej bachory to jakieś monstra, że ma takie zdanie.

Witam! My po szczepieniu. Druga dawka na pneumo. Oleńka waży 8800, moja drobinak:) Pospacerowałyśmy chwile, teraz zjadła troszkę zupki i zasnęła. Ja odgrzewam obiad bo umieram z głodyu. Dobrze, że zostało z wczoraj:)
Miłego dnia wszystkim!

moj bidulek tak niespokojnie spi, kaszelek go meczy, zrobilam syrop z cebuli, moze mu pomoze...

a ja wazylam dzis pawla 10,8 moj klocuszek

co do seriali to ja uwielbiam serial Przyjaciele, widziałam wszystkie serie juz conajmiej po 5 razy. Lubię tez dwóch i pol i diabli nadali, ale to juz mniej.
Co do filmów, to polecam dla ludzi o mocnych nerwach , film na faktach Amerykańska Opowieść

reklama
Do góry