reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

nesiaa nie drobniak tylko laska z super figurą :):)

moja Pola ma dziś dzień do d... nie chce jeść , a zła jak osa:) na wszstko się złości nawet na swoje zabawki- chyba zęby dają znać o sobie.
a ja dziś spagetti na obiadek a potem jak M wróci z pracy to na zakupy muszę jechać bo w lodówce to światełko nam zastało :)

reklama
mnie też ten Anthony Zimmer przypadł do gustu.

Franio też drobny jak na chłopca, no może teraz trochę przytył ale jest niski :)

A u mnie pomidorowa z ryżem, łopatka wieprzowa w sosie, szagówki (robiłam z Oliwka) i kapustka oraz kompot :)

My też mieliśmy problem z wynajęciem mieszkania ze względu na dzieci. Drugie z kolei jak wynajmowalismy to nic nie powiedzieliśmy i po roku nam wymówili niby z innego powodu. Tylko jak przyszli przedłużać umowę to wtedy się dowiedzieli. Niby pięknie ładnie sprawa dogadana a po 2tygodniach wypad :( trzecie miałam wynajęte od kolezanki z pracy i też była porażka bo codziennie słyszałam czy czegoś nie zniszczyli.

a wlasnie, jaki okres wypowiedzenia umowy zrobic zeby bylo wygodnie dla mnie jak wlasciciele wymowia i w razie jakbym ja chciala sie wyprowadzic... miesiac? 2 tygodnie? i jak to wszystko jest rozwiazane jezeli chodzi o kaucje, czy ona jest zwrotna?

Cześć Wam:)

Mój synuś śpi już ponad godzinę:) Przeszukałam już all pod kątem podwójnych wózków, nadrobiłam Was i postanowiłam się choć przywitać.
Dzisiaj mam dzień lenia:( Nic mi się nie chce. Zmusiłam się, żeby wyjść na krótki spacer. Mam nadzieję, że u Was lepiej.

Nessia super avatrek i moja tez do tych super modelek bo ostsnio ważyła 8200 ale to miesiąc temu i nie wydaje mi sie zeby duzo przybyła:)
Ajentka doskonakle pamiętam słowa Blu:) temat rodzenstwa juz był wiele razy poruszany na forum ale ja chyba nie jestem gotowa na mnożenie miłości:/ Cigale mi sie wydaje ze Gabrynia jest taka malutka i potrzebuje mnie non stop a ja będe dla niej na wyłączność-wiem ze tym moge krzywde dziecku zrobic i to że nie umie się sama bawić jest moja wina bo ja miałam wyrzuty sumienia jak ona się bawiła/zajmowała się sama sobą jak miała te ok 3mce i dopiero niedawno pierwszy raz zostwiłam ja sama z teściową!!! wiec zybysmy mieli dziecko musze sama odciąć tę pępowinę od córci a jeszcze do tego daleka droga...na szczescei K nie chce jeszcze dziecka wiec mam czas:)

A mój kochany M zmywa naczynia wiec mam chwilke:) poczytam reszte

kobitki a jak mam takie pytanie ni z gruszki ni z pietruszki :) czy dajecie coś małżom na walentynki ? bo tak coś nie mam pomysłu:)

kochane, nie martwcie się, moja laseczka zaraz rok kończy, 2 tygodnie temu wazyła 8005 bodajże ;-)
a teraz je tyle co kot napłakał, więc nie wróżę wielkiego utycia.

monia, u nas kaucja ma pokryć ewentualne szkody lub ostatni miesiąc wynajmu. a jak nie ma szkód i za ten miesiąc jest zapłacone, to kaucja do zwrotu.
oczywiście właściciele robią wszystko, żeby tych pieniędzy ci nie oddać i wymyślają takie głupoty, że szok. jedni moi znajomi uszczelnili okna, bo on wiało, to juz był powód, bo to samowolna ingerencja w lokal :dry:
niestety nigdy nie wiesz na kogo trafisz :dry:

reklama
Do góry