Y
yra245
Gość
no to jeszcze troszkę, ja mam 21.02 kolejną wizytę, teraz byłam to z franiem wszystko ok, tylko łożysko mam przodujące nisko. no ale niżej nie będzie to najważniejsze.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to dobrze :-) a ile Franuś waży?
Ja jak byłam na takiej dodatkowej wizycie w 18 tyg to maleństwo nie chciało się pokazać.
Dziewczyny mam problem. W żłobku 5 lutego jest bal karnawałowy dla wszystkich grup i muszę mieć jakiś strój dla Przemcia. Na allegro nic nie mogę znaleźć. Może któraś z Was coś ma albo wie gdzie szukać.
No to dobrze :-) a ile Franuś waży?
Ja jak byłam na takiej dodatkowej wizycie w 18 tyg to maleństwo nie chciało się pokazać.
Dziewczyny mam problem. W żłobku 5 lutego jest bal karnawałowy dla wszystkich grup i muszę mieć jakiś strój dla Przemcia. Na allegro nic nie mogę znaleźć. Może któraś z Was coś ma albo wie gdzie szukać.