reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

no to jeszcze troszkę, ja mam 21.02 kolejną wizytę, teraz byłam to z franiem wszystko ok, tylko łożysko mam przodujące nisko. no ale niżej nie będzie to najważniejsze.

reklama
No to dobrze :-) a ile Franuś waży?
Ja jak byłam na takiej dodatkowej wizycie w 18 tyg to maleństwo nie chciało się pokazać.
Dziewczyny mam problem. W żłobku 5 lutego jest bal karnawałowy dla wszystkich grup i muszę mieć jakiś strój dla Przemcia. Na allegro nic nie mogę znaleźć. Może któraś z Was coś ma albo wie gdzie szukać.

Yra ,Ramari swietnie że czujecie sie dobrze i dzieciątka też:)Podzielicie sie zdjęciami z usg ?:)
Ramari ja wypozyczałam strój do przedszkola.Poszukaj w necie czy nie ma w Twoim mieście.Skąd jestes wogóle bo widze dolnoślaskie?Jesli nie tajemnica:)
Pola dla Franiula spryciula:) buziaczki od Milenki i ciotki:***

Prosimy o klikniecie raz dziennie:):):)http://paczkawpodrozy.pl/id,45,page,1,pos,1,type,photos,gallery_solo.html?ticaid=6ba99

witam :-)

ramari, no to gratulacje, te spisy i tabele szybko pójdą :-)
jeśli chodzi o stroje dla maluchów, to tutaj zawsze sa w okolicach Halloween, więc może w ten sposób szukaj na All??

ajentka, haha to pewnie twój M. miał śmierć w oczach ;-) ciekawe jak by zareagował, jakbyś chciała te bliźniaki już teraz ;-) pewnie by uciekł hehe ;-)
mój M. mnie ostatnio pyta, kiedy drugie dziecko :szok: chyba oszalał :szok:

czarna, zapomniałam wczoraj- powodzenia! :-)

polka, nie smuć się :tak:

dobra, czas na śniadanko, bo Ol już mnie zaczepia ;-)

ramari fajnie, że jesteś, teraz to już szybko pójdzie!
ajentka niezła historia z tymi bliźniakami;-)
polka życzę pogody ducha...to dla mamy z okazji jej wczorajszego święta
[*]
A dla Frania moc buziaków:***

Hej! Ja dziś jakaś półprzytomna jestem...niby nocka ok bo bez pobudek spaliśmy do 7.30, ale głowa mnie boli i ogólnie jakoś tak nie tego...Franko nie chce pójść na drzemkę, wiec tym bardziej mi ciężko. Dam mu drugie śniadanie o 11 i może wtedy go zmorzy...A po południu teściowa mnie nawiedza...
Miłego dnia:-)

Ja jak byłam na takiej dodatkowej wizycie w 18 tyg to maleństwo nie chciało się pokazać.
Dziewczyny mam problem. W żłobku 5 lutego jest bal karnawałowy dla wszystkich grup i muszę mieć jakiś strój dla Przemcia. Na allegro nic nie mogę znaleźć. Może któraś z Was coś ma albo wie gdzie szukać.

ramari ważył 650 gram . a strój zawsze możesz mikołaja hehe :))))

DIABEŁEK PRZEBRANIE- ROZ 80-98 1-3 KARNAWAŁ BAL (1428489760) - Aukcje internetowe Allegro
KARNAWAŁ STRÓJ KOSTIUM PAJĄCZEK 9-12 / 80 cm (1426500945) - Aukcje internetowe Allegro
____GEORGE_____ciekawy strój karnawał_____80/98 (1413842710) - Aukcje internetowe Allegro

to co znalazłam na All

reklama
Witam!
Ola juz lepiej. Nie ma goraczki ale wysypki brak. Czy moglam ja przeoczyc w nocy?
Jestem mega wkurzona bo Ola zasnela a tesc, ktory wie o ktorej Ola spi rano postanowil nas odwiedzic. Od samej bramki obtrzepywal buty ze sniegu no a mojemu dziecku duzo nei trzeba i po spaniu! Byl 5 minut i poszedl a ja zostalam z marudzacym dzieckiem Wrrrrrrrrrrrrrrrr A mialam taki dobry humor.

Polka buziaki dla Frania!
Dodalam zdjecie do konkursu Loveli ale znalazlam tam tez zdjecie Natalki wiec nie bedziemy jej robic konkurencji:) Powodzenia Natalka. Glosik oddany!
Frotka na Twoje maluchy rowniez!

Do góry