reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

czarna trzymam kciuki!!!

polka buziaki dla Franka!!!

ramari to super z praca!!!

sprawdzilam dzisiaj w nocy metode doktora n&h, i nic...:-(....zasnal prawie sam, tylko mu mruczalam i trzymalam reke na pleckach...pobudka po 2 godz., a potem co godzine...o 12 dalam 210 ml mleka z kaszka...i potem pobudka co godzine!!!:szok:, no i od 5 zabawa...ech...Redan jest chyba za bardzo pobudzony, zeby spac....

reklama
ja nad 2 kawa, nieprzxytomna

a pawel nic, rozrabia, w ogole smoczka juz nie lubi... w nocy probowalam dac to wkurzal sie jeszcze bardziej, i do zasypiania tez nie, tym sposobem duzo wiecej placze heh
chyba zaraz bedzie szedl spac
ze spaceru dzis rezygnuje ja sie nie bardzo czuje a mlody kicha wiec dzis odpuscimy, poza tym pada snieg;/

ramari gratulacje z praca, to juz koncoweczka!!:tak:

czarna powodzenia w nowej pracy!!:tak:

polka
zyczonka dla franka!!:tak:

Witajcie kochane:-)

Czarna trzymam kciuki, żeby dobrze poszedł dzień próbny- na pewno się spodobasz i Cię zatrudnią.
Frotka- będę klikać:-)
Ramari teraz to już ekspresem pójdzie- szybko poszła Ci z tym pisaniem- super!

A u nas dzień jak co dzień. Mała śpi, mężuś gdzieś do sklepu wybył, obiadek się gotuje a ja troszkę podczytuję sobie. Jak mała nie śpi a mojego nie ma to nie ma szans bo ona musi wszystko ze mną pisać- a to nie takie łatwe.:-)

dzisiaj mnie strasznie maz wkurzyl. On wstawal i o 6.50 Pawelek sie obudzil i plakal. Ja rowniez sie obudzilam, patrze na godzine i mowie, ze pewnie jest glodny. Na to moj maz ze dopiero jadl, ze pic tez nie chce. No to ja wstalam, biore butelke z piciem, a tam co? Ta woda byla lodowata jak nie wiem.
No to jak meza opierdzielilam, to sie az nic nie odzywal...

dziwne, ze dziecko lodowatej wody pic nie chce nie?

Hej,
troche Was nadrobilam, ale i tak juz nie pamietam co mialam komu napisac. U nas choroby ciag dalszy.
moni my tez robimy inhalacje, ale dlatego, ze byly jakies szumy w oskrzelach i lekko zaczerwienione migdalki, na razie maly po tych inhalacjach wymiotuje sluzem:/// wiec chyba troche te oskrzela ma zajete:(((( a jak tam twoja malutka? jest lepiej? bo pisalas, ze jak nie to antybiotyk
u nas katar, wiec noc od 4 do 5.30 u mnie na rekach, bo tata byl be:/// ale pozniej zasnal Franio i wstal przed 9ta.
yra, ramari super, ze z maluchami wszystko ok i ramari gratuluje napisania ;)
czarna trzymam kciuki za dzien probny
no i wiecej nie pamietam co mialam napisac buuuu
ide na ts zobaczyc co naskrobalyscie

hej
ja tez juz wszystko prawie zroilam, nie wiem aby jak ulozyc malemu dzien, bo wystarcza mu jedna drzemka ok 13 -14 spi tak 2-3 h ale za to jak wyjdziemy na dwor ok 11 to zasypia a w domu nie chce, dzis troche na sile go uspilam o 11 . No i niewiem czy robic mu 2 czy jedan wczoraj mial 1 - 2 h i co i tak padl dopiero o 23 ;( normalnie padam, myslalam ze jak przestawie go na 1 to szybciej bedzie zasypial a tu lipa ;)
Jak wstanie to spacerek - oczywiscie M z małym tylko idą ;) Wczoraj pierwszy raz poszli na spacer beze mnie ;) A ja dostalam liste typu- posprzatać , ugotowac itp ;) - oczywiscie żarcik ;)
A u mnie z M bywa różnie sądni że nic nie tknie a są i takie że wszystko robi - np dzis posprzatał kuchnie na błysk ;) sam z siebie .
na zdjecia konkursowe - zagłosowane ;)
czarna- powodzenia ;)

reklama
Witam.

U nas nocka ok,Bartus sie zbudził po 1 na mleko,potem o 5.30 dostał tez mleko ale miał problem ze zasnieciem,jak juz zasnoł spalismy do 9.30 takze wyspana troche jestem.Nic w planach dzisiaj nie mam czekam na szwagerke.

polka buziaki dla Franula:)
yra,ramari super ze z maluszkami jest dobrze:)
czarna powodzenia!!!

Dobrego dnia:)

Do góry