Kurcze tyle napisałam i się skasowało i od początku
W ogóle witam!;-)
Jej czasu brak! Dni mi uciekają przez palce! Praca, dom, Praca....itd. Marcelek całe szczęście odpukać zdrowy. Coraz bardziej potrafi się zająć sobą, porozrzucam mu zabawki w jego pokoiku a on się potrafi na długo nimi zająć i bawić. A jak mu się znudzi to rozpoczyna swoje codzienne zwiedzanie mieszkania (czyt. pełzanie:-)) a zasuwa aż miło. Kochany jest! Dziś miałam wizyte u gin i gadałyśmy o antykoncepcji i zdecydowałam się na krążek bo ma mniej hormonów niż pigułki i łagodniejszy dla wątroby, no nic spróbuję. Pytałam też o tą nową metodę o której psiałam i ona jest bardzo pozytywnie do niej nastawiona bo mówi że jest skuteczna a przede wszystkim zdrowa, muszę przemyśleć a przede wszystkim zaoszczędzić
Jak robiła mi usg to pyta się czy mam w rodzinie bliźniaki a ja na to że tak i to nie jedne a ona no widać bo ma pani predyspozycje, jestem w okresie owulacyjnym i wykształciły się dwa pęcherzyki. Normalnie jak mi o tym powiedziała to zaczęłam myśleć i chociaż wiem że nie ma pewności że doszłoby do zapłodnienia to zaczęłam sobie wyobrażać jakby wyglądały moje cudne bliźniaki i zachciało mi się
Normalnie wariatka ze mnie. M powiedział że postaramy się o parkę za półtora roku, a byście widziały ten jego strach w oczach gdy zaczęłam rozmyślać o obecnej owulacji i możliwości wykorzystania jej możliwości
ionka Bidulko to się strachu najadłaś! Ja mam fobię na punkcie zakrztuszenia i bardzo się go boję, kilka razy zdarzyło się że Marcel się zakrztusił ale szybko mijało , ja kładłam go na swoim kolanie twarzą do ziemi i klepałam w plecki stanowczo ale tak żeby nie zrobić krzywdy. Ale nie znoszę gdy Marcel się krztusi, zimny pot mnie wtedy oblewa, za dużo historii się nasłuchałam.
Marciaa Jedźcie na hetmańską do Mabro to producent obrączek, wybierasz wzór jaki sobie wymarzysz a oni Ci robią i to za połowę ceny Apart, Kruk czy Yes. My mamy od nich i jesteśmy bardzo zadowoleni. Tu masz link:
MABRO.pl
Bardzo, bardzo dziękuję za życzenia imieninowe!
Dzień babcia i dziadka był połączony z moimi imieninami i było super. Babcie dostały po ślicznym bukieciku wręczonym własnoręcznie przez Marcelka:-) oraz wspólnie z dziadkami kalendarz ścienny ze zdjęciami wnusia. Byli zachwyceni.
Zdrówka dla chorowitków!
Dobranoc.
A zapomniałam,
Czarna Trzymam kciuki zebyś się spodobała no i żeby Tobie się spodobało!;-)
Frotka głosik oddany. A tak w ogóle cóż za piękne zdjęcie profilowe no,no,no