reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Mój też mi nie pomaga tyle, że już się przyzwyczaiłam :/ czasami wole żeby siedział i się nie wtrącał w moje sprzątanie i gotowanie:D niż ma mi się plątać, ale fajnie by było jakby kiedyś i on coś zrobił :p

reklama
heronek brawo dla Redana :)

idę sobie poczytać do łóżka, wypożyczyłam w bibliotece ciekawą książkę i już nie wiele mi zostało aby ją skończyć czytać :)

Polec Kochana :) ja też lubię czytać:)

Marciaa gratuluję :) i powodzenia :)

Co do facetów to temat rzeka :) :) ale ja tam nienarzekam ostatnio. Rozpuścił mnie nawet za bardzo :)

Ionka oj biedne Wy tyle strachu się najeść :(

Ja we wannie więc jeszcze zajrze później :) :)
M.ma rację babymania :)
Dokładnie BBholizm :) :) :)

Ostatnia edycja:
ach zapomniałabym ... od tygodnia już bez cyśka...Sandrunia przeżyła ja też tylko mój małż nie wyspany bo to on z nią spał cały tydzień.!
Ale tak jak sobue wymarzyłam zjadłam jednego dnia całą tabliczkę wedlowskiej czekolady z truskawkami:-)

a mój nie kaprysi. co weekend zostaje z małą sam na całe dnie w domu, więc wie, że jak nie ma obiadu, to nie jest to moja złosliwość. jak nie ugotuję, to on robi sobie kanapki, albo cos sam pichci dla nas :-)
generalnie ja w domu nie odkurzam, nie wynosze śmieci i nie obieram ziemniaków ;-)

dziś natomiast sprzątnęłam wszystkie moje 3 łazienki, kuchnię, ugotowałam pół obiadu... drugie pół zeszło na wyciu.

Ol poszła spać dopiero o 21:30.
mam nadzieję, ze bedzie spała spokojnie!

polka, ja czasem też na bb w komórce w czasie łazienkowym ;-)

Dzwonil facet od tego sklepu z bielizna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mam jutro przyjsc na próbe na 11:30 i potem kierwniczka zdecyduje czy mnie chce :) !!!!!!!!!!!!! ale jestem wesoła w tej sytuejszyn !! :)

Super !Trzymam kciuki!
Ionka wiem co przezyłaś...synek mi sie tak zakrztusił.Nie życze nikomu tego stresu...
Polusia dołączam do prośby!poleć ksiązkę:)Czytam Szwaje ostatnio.
Faceci wiadomo do jednego worka wrzucic.Mój nie pomaga, czasami cos ugotuje chetnie, ale zrobi wokół taki syf...wole juz sama.
Sylusia zdrówka dla córci i gratuluje odstawienia od cysia młodszej:)
Dziękuję za głosiki, jutro znów poproszę o kliknięcie:)

Kurcze tyle napisałam i się skasowało i od początku:wściekła/y:

W ogóle witam!;-)

Jej czasu brak! Dni mi uciekają przez palce! Praca, dom, Praca....itd. Marcelek całe szczęście odpukać zdrowy. Coraz bardziej potrafi się zająć sobą, porozrzucam mu zabawki w jego pokoiku a on się potrafi na długo nimi zająć i bawić. A jak mu się znudzi to rozpoczyna swoje codzienne zwiedzanie mieszkania (czyt. pełzanie:-)) a zasuwa aż miło. Kochany jest! Dziś miałam wizyte u gin i gadałyśmy o antykoncepcji i zdecydowałam się na krążek bo ma mniej hormonów niż pigułki i łagodniejszy dla wątroby, no nic spróbuję. Pytałam też o tą nową metodę o której psiałam i ona jest bardzo pozytywnie do niej nastawiona bo mówi że jest skuteczna a przede wszystkim zdrowa, muszę przemyśleć a przede wszystkim zaoszczędzić:szok: Jak robiła mi usg to pyta się czy mam w rodzinie bliźniaki a ja na to że tak i to nie jedne a ona no widać bo ma pani predyspozycje, jestem w okresie owulacyjnym i wykształciły się dwa pęcherzyki. Normalnie jak mi o tym powiedziała to zaczęłam myśleć i chociaż wiem że nie ma pewności że doszłoby do zapłodnienia to zaczęłam sobie wyobrażać jakby wyglądały moje cudne bliźniaki i zachciało mi się:szok::cool2::confused: Normalnie wariatka ze mnie. M powiedział że postaramy się o parkę za półtora roku, a byście widziały ten jego strach w oczach gdy zaczęłam rozmyślać o obecnej owulacji i możliwości wykorzystania jej możliwości:-D
ionka Bidulko to się strachu najadłaś! Ja mam fobię na punkcie zakrztuszenia i bardzo się go boję, kilka razy zdarzyło się że Marcel się zakrztusił ale szybko mijało , ja kładłam go na swoim kolanie twarzą do ziemi i klepałam w plecki stanowczo ale tak żeby nie zrobić krzywdy. Ale nie znoszę gdy Marcel się krztusi, zimny pot mnie wtedy oblewa, za dużo historii się nasłuchałam.
Marciaa Jedźcie na hetmańską do Mabro to producent obrączek, wybierasz wzór jaki sobie wymarzysz a oni Ci robią i to za połowę ceny Apart, Kruk czy Yes. My mamy od nich i jesteśmy bardzo zadowoleni. Tu masz link: MABRO.pl
Bardzo, bardzo dziękuję za życzenia imieninowe!:tak: Dzień babcia i dziadka był połączony z moimi imieninami i było super. Babcie dostały po ślicznym bukieciku wręczonym własnoręcznie przez Marcelka:-) oraz wspólnie z dziadkami kalendarz ścienny ze zdjęciami wnusia. Byli zachwyceni.:tak:
Zdrówka dla chorowitków!
Dobranoc.
A zapomniałam,
Czarna Trzymam kciuki zebyś się spodobała no i żeby Tobie się spodobało!;-)
Frotka głosik oddany. A tak w ogóle cóż za piękne zdjęcie profilowe no,no,no:tak:

Ostatnia edycja:
Aż sie uśmiechnęłam jak zobaczyłam Twoje literki:)Super ,że Marcelek zdrowiutki :)No aparatka z Ciebie Ajentko nieprzeciętna:)hahahahMoże faktycznie jak sie dobrze postaracie to i bliżnięta w przyszłości będą?:):)Z jednej strony fajnie tak za jednym razem parka:)Tymczasem nie zapracuj sie kochana , dbaj o siebie pracusiu :):*Dzięki za miłe słowo i głosik i proszę o jeszcze :)

Moja bidula znowu ząbkuje, dałam jej czopek bo goraczka 38,5 i budziła się co trochę, wypluwała smoka i szukała za chwilę.Teraz usnęła słodko i spokojnie i oby do rana.Zmykam poczytać i lulu.dobranoc

dziewczyny glosik oddany.
Ja dzis znowu zabiegana wiec dopiero teraz moge na chwilke bo za chwile znow do pracy.
dziekuje za slowa otuchy co do babci.jutro dowiemy sie co i jak.Wogole w domku smety.Mama siedzi i duma,a ja nerwowa nawet z G sie poklocilam i wygarnelam wszystkie zale.
oczywiscie on zdziwiony co wogole od niego chce.
Ja tak jak i wy raczej na jego pomoc liczyc nie moge.Bo twierdzi ze pracuje 6 dni od 6 do 19 i to jego wklad w zycie rodzinne,a w niedziele to odpoczynek mu sie nalezy.

Dzis mu oswiadczylam ze wracam na pelen etat,bierzemy nianie do 3 z doworzeniem do szkoly to koszt okolo 500-600$ tygodniowo i dzielimy sie na pol.No to on po co jak to co zarobie to wydamy.Tylko on nie mysli ze ja zawsze niezalezna czuje sie jego utrzymanka.Wogole jakiegos dola dostalam.Tylko bym plakala i krzyczala na wszystkich.

Ajentka ja tez mialam predyspozycje podobno do blizniakow.U nas w kazdym pokoleniu jedna parka (chlopiec i dziewczynka).Wiec jak zaszlam z Maksem w ciaze pytalam pierwsze o ilosc.Bo jesli w pierwszej i drugiej bylo mi obojetne to teraz chyba bym padla przy parce.
Czarna trzymam kciuki.Powodzenia.
Spadam kapac maluchy i do pracki

Ostatnia edycja:
reklama
ajentka jesteś niesamowita :) he he Aż para rodzeństwa Ci chodzi po głowie :) hi hi ale swoją drogą fajne uczucie dowiedzieć się tego od gina :) I słuchaj Frotki niezapracuj się nam :)

owlrne oj mama musi się zamartwiać :( nie dziwię się że M.się oberwało, ja też w takich sytuacjach często wybucham. Pomodle się o zdrowie!!!
No i wracaj do pracy wracaj na cały etat. nie wiesz jak Ci zazdroszczę!!! A ja chciałam ale mój M.też nie chce słyszeć :( miłej pracy Kochana!!!

A ja nie śpię, nie mogę spać coś :( dziś imieniny mojej mamy :( [*] może dlatego :(
Franko przebudził się ale napił się łyk i śpi dalej, jesc nie zdążyłam zrobić. Ale wyparzona butelka czeka :)

frotka ach to ząbkowanie :( oby jak najszybciej !!!

Do góry