reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Dzińbry:)Dzisiaj wstałam 6.40 ,Milenka o 7 , a Miłosz 7,30:)Reszta nocy przespana spokojnie:)
W przedszkolu dzisiaj Dzień Dziadków, przyjedzie tylko teściowa, teściowi wypadło coś w pracy i się nie urwie.Tortu więc nie piękę, będzie dukanowskin sernik i trule do kawki.Zresztą babcia przyjezdna a musi wrócić bo na rano do pracy.Najważniejsze,że będzie , dziecko się nastawiło i przygotowało:)
OwIrene nerwy zrozumiałe, trudno udźwignąć własne napięcie i jeszcze Mamę musisz wspierać i Babcię ...Powrót na pełny etat wyjdzie Ci na dobre, nie daj sie mezowi stłamsić:)
Polka sle pozytywne fluidy , nie smutaj:***

Jo tyż sie witom

Ja tez pobudka juz po 7 z mezem do pracy, ten polazł a ja juz nakarmilam Krystiego jajka na sniadanie dla mnie i Sebiego ugotowane a Sebki jak spał tak śpi !!! a Kristianko sie bawi , kaszlunia dalej ale na szczescie spal cala noc. Macie jakies domowe sposoby na kaszel u bobo ?on chyba ten kaszel ma od gardła. Tak podejrzewam bo chrypke tez ma i teraz pewnie bedzie łapał czesto po tych plesniawkach co mial az na krtani :( biedaczek.
U mnie pod domem peeeełno Panow robotnikow, rozkopali mi droge pod domem i nie ma jak chodzic, płot lezy ojj tesciu bedzie musial naprawic. Robią nam kanalizajce i kopia na calą szerowkosc drogi, Ale Sebi ma radosc bo popatrzy na koparki z bliska :) i ja mam troche spokoju.

Dzięku dziewczynki za trzymacie kciukasów ja sie troche stresuje. Bo wiecie co dziadek sie zadeklarował ze bedzie pilował moje dzieciarki jak tesciowa wyjedzie wsumie to beda tylko 2 tygodnie do jej powrotu ale jakos tak sie boje ze nie da rady z Krystim. NO zobaczymy. Uwielbiam prace w szmatkach serio. Czuje sie wtedy spełniona hehe.

A Sebi nadal śpi :p

Milego dnia marcowe mamunie :*

witajcie

u nas noc nieprzespana!!!! wykrakalam!! chyba kolejne zabki bo jak nie to to co...

ale naprawde dosc mam bo pobudki co godzinka, och, a o 23 placz jak nigdy:-(

potem doczytam jak bedzie chwila

milego!!!!

No dzień dobry :)

Dzięki Frotka :) :) jakoś dam radę.

Ja tylko nie śpie :) Franko jednak o 5.00tak stekał przez sen, że dałam mu butle i nadal śpi :) dzięki n&h :*
czarna fajnie że lubisz to robić :) powodzenia !!! Ja tam do sklepu się nie nadaje :)

Idę budzić Oliwkę bo do przedszkola nie zajdziemy w porę :) Muszę jeszcze śmieci na wyrzucać co mam bo dziś zabierają !!! No i kosz wytargać na ulice:)
Miłego dnia:)
yra a Ty ok się czujesz.? rano tak znikłas wczoraj.
No i jak tam chorowitki?

Polusia czekam na tytuł :) książki hi hi

polka, frotka książka jest bardzo dobra : są to dwie części ,,czas zamknięty" i ,,pokonani" Hanna Cygler. rzecz dzieję się w czasie drugiej wojny światowej i po niej. opowiada o losach jednej rodziny. bardzo dobra książka polecam :)

a tak wogóle to dzień dobry :)
nocka ok, mała spała do rano, dziś M zawiózł Julkę do szkoły. ja zjadłam śniadanko i mam ambitny plan dnia: obiadek trza zrobić bo dziś Julka wcześniej ze szkoły więc pewnie się skusi:) będę piekła chlebek bananowy z żurawiną i muszę Poli ciuszki poprasować :)
zobaczymy co z tego zrobię.

polka nie smuć się, wysyłam same pozytywne myśli do Ciebie :) dla Frania buziak *)

ajentka to mąż musiał być przerażony jak mu powiedziałaś o bliźniakach. pewnie jego mina była bezcenna :)

wszystkim chorym zdróweczka życzę *)
miłego dzionka :)

witam i ja

u mnie wszystko ok, franiu kopie, jasiu też ok i to najważniejsze odpukać.

ajentka nieźle z tymi bliźniakami hehe

co do facetów u nas tylko mój M gotuje w domu, ja się do gotowania nie mieszam bo tak go przyzwyczaiłam od początku bycia razem, ze jeśli on nie ugotuje nie będzie co jeść, więc mam o tyle dobrze, ja na mojego M nie narzekam nic a nic :))) kocham go nad życie , pomaga mi w domu, przy małym. ogarnie itp. odpukać oby tak dalej i zawsze :)

Witajcie Kochane :-)
Już jestem, napisałam już to cholerstwo. Teraz muszę jeszcze zrobić literature, spis rysunków i tabel. Czekam na opinie mojego promotora. Jeśli wszystko będzie ok to w poniedziałek składam prace w dziekanacie.
Wybaczcie mi, ze Was nie nadrobie. Mam nadzieje, że u Was wszystko dobrze.
Polka buziaki dla Franusia :*

reklama
Do góry