reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Brałam udział w kampanii pampers care i gerber,moze dlatego odpuscili nam sllep&play?Jedziemy z T na zakupy,mam nadzieje,że coś kupię dzieciom oprócz pampersów małej:)

No my też braliśmy w nich udział i udało się, ale słuchaj ja dopiero na drugi dzień od wypełnienia ankiety dostałam powierdzenie.

W Rumunii urodził się 6kg dzidzius :) właśnie w tv mówili :) :)

Ostatnia edycja:
reklama
u nas noc całkiem całkiem... chociaż o 4ej pobudka i skakanie w łóżeczku. wzięłam ją do nas i zasnęła od razu :-) a teraz taaakaaa maruda jej się włączyła, i nic tylko jęczy i się przytula... zaczęła kichać, mam nadzieję, ze to tylko tak okazjonalnie, a nie jakaś choroba. na wszelki wypadaek dałam wit. C co było nie lada wyzwaniem, podobnie jak u Czarnej... moja nienawidzi nawet Calpolu! wszystkie dzieci jakie znam (a w żłobku przewinęło sie przez moje ręce prawie 60 niemowlaków) uwielbiały Calpol. a moja nie i nie :eek:
wiolonczela, a mi kiedyś M. zrobiła taka niespodziankę, całą noc sie zajmował Olą, a ja nawet się nie zorientowałam. tylko że to było jak Ol miała z miesiąc :-p juz nie pamiętam :laugh2:

co do wakacji, to... jak to ktos mi powiedział kiedyś: "a po co wam wakacje, przecież wy i tak za granica mieszkacie" :eek: :rofl2: no normalnie padłam hehe ;-) bo my tu cały czas pod palmą lezymy i pijemy drinki z parasolką :rofl2:
to pewnie polecimy do Pl, a tam wykańczanie domu i takie to będą wakacje... kolejne z rzędu...

moj Sebi normalnie to lubil syropki ale teraz sie boi ze bedzie wymiotował i jak mu chce dac to on mowi ze nie chce bo bedzie pluł. Biedaczek. Ale na szczescie bierze :) jakos go przekonuje
i dostalas sie do jakiejs kampanii?

kurcze wlasnie przedluzalismy ubezpieczenie samochodu i za caly rok wyszlo nam 1400 costam zlotych. Na wspolwlasciciela mamy moja mame, bo ma najwyzsze znizki.
Jakby Karol chcial sam placic to wiecie ile by to bylo? ponad 3 tys. ZWARIOWALI !!!
o matko strasznie duzo siana, my za pierwsze placilismy ok 1100 a teraz jakies 400 zł na rok. NIezle zarabiaja ci od ubezpieczen aut . Porazka. Wez odejmij z wyplaty wsumie calą wyplate na ubezpieczenie :/

Dziewczyny robicie mi smaka tymi darmówkami, jak to jest - czy biorąc udziała w tych kampaniach do czegoś mnie to zobowiązuje?

A co do ubezpieczeń nam wyszło po 700zł rata - musieliśmy na dwie rozłożyć, w jednej byłoby troszkę taniej, mamy pzu...uważam, że drogo sobie liczą, ale M nie uznaje nic poza pzu...eh...
A i przypomniało mi się, że skończyło się nam ubezpieczenie na mieszkanie, pewnie znów przed jakimś letnim wyjazdem się wznowi bo teraz to ciągle są jakieś pilniejsze wydatki...

A nad Bałtyk to jeździmy na półwysep zawsze - Jastarnia to nasza przystań:-)Ale miasto Hel też ma swój urok, zwłaszcza po obejrzeniu "Wszystko co kocham" - polecam!

Ja tez bralam udzial w kampani gerbera i teraz slep & pley. A zobowiazuje nas to tylko to wypelnienia raportu z rozmowy, przynajmniej tak bylo w kampani mleka.
A co do ubezpieczenia to Monia tez mi sie to wydaje kosmicznie duzo. Ja mam ubezp. w pzu ok700zl i to wydaje mi sie bardzo duzo. A w pzu sa po ukonczeniu 27 lat.
Oj jak ja byl chciala juz wakacje!!!!!! Cieplo, sloneczko:)
Puki co to mysle zeby z Olcia pojechac do tatusia w odwiedziny, ale mam loty tylko z przesiadka i to mnie troche przeraza:( Dziewczyny rezerwujecie loty przez net?? Jesli tak to moglabym poprosic adres stronki.

my zazwyczaj trójmiasto albo Kołobrzeg ale teraz chemy moze gdzię w okolicach Łeby , szczerze nie myślałam jeszcze gdzie dokładnie ;)

JA jade zaraz do Lidla bo u nas są tanie worki próżniowe 2 szt- 13 zł . Alan usnał 5 min temu od 8 rano zero spania a wczoraj padł o 23 , boze to dziecko moglo by nie spac , no i teraz to nawet ciut na sile go polozylam. Ja place tez ok 400 zł a nawet chyba 350 z groszami. Jakbym miala tyle kasy wydac za ubezpieczenie - jeju ;( i w takich chwilach chwale sobie ze mam samochod "nic specjalnego " ;)

co do kampani - to tez gerber i pampersy a teraz cicho, ale chyba ja zle raport wypelnilam , bo dopiero wczoraj czytalam jak to zrobic dokladnie ;(

wiecie ja za ubezpieczenia płaciłam 500 zł z gorszami, mam duży samochód do tego disel, zniżek wielkich mój M nie miał. coś mi się wydaje Monia że bardzo dużo Was to wyszło. ale wydaje mi się że można z tej kontynuacji zrezygnować, bo przecież umowy jako takiej nie masz podpisanej, jesteście nowymi właścicielami więc weź się dowiedz.

ja nad morze to zawsze Kołobrzeg, Mrzeżyno i zawsze jadę albo przed sezonem tzn czerwiec albo po czyli wrzesień :)

reklama
Dziewczyny rezerwujecie loty przez net?? Jesli tak to moglabym poprosic adres stronki.

zależy jakimi liniami lecisz. ja zawsze wchodzę na stronkę konkretnych linii lotniczych i tam bardzo łatwo się rezerwuje. inne stronki mogą brać za pośredniczenie, a po co płacić za coś, co samemu można zrobić.

my dziś nie spacerujemy, bo pogoda jakas taka odstraszająca. niby nie pada, ale jest mglisto i zimno. brrr. tyle że sie do sklepu przejedziemy.

piekę właśnie bułeczki z rozmarynem :-) ciekawe, co wyjdzie ;-)

Do góry