reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witajcie!!!

alez naprodukowalyscie-dzisiaj wczesniej skonczylam, i troche sobie moge sama w domku poleniuchowac....

ionka niezle z tym kawalem o wakacjach...hehehe my w tym roku znowu do Italii,bo moja przyjaciolka ma slub w Rzymie, wiec od razu do mamy moje podlecimy..no i pewnie Polska, bo prababcia chce pilnie prawnuka widziec...:-) niestety finanse nie pozwola na prawdziwe wakacje :-( a mi sie marzy Ameryka Poludniowa, ale to by musialo by byc na conajmniej miesiac...

nesiaa wlasnie, musisz zajrzec na konkretna stronke linii, najlepiej na stronie lotniska zobaczyc jakie linie lataja z niego bezposrednio do miasta, gdzie chcesz leciec...

czarna zdrowka!

a z tym ubezpieczeniem auta, to chyba wszedzie tak zdzieraja, moja Toyota wynosi mnie £500 rocznie...smiechu warte...

reklama
Dziekuje dziewczyny za info o lotach. Mam jeszcze pytanie, co z jedzeniem dla maluchow? Mozna cos wniesc na poklad?

Moja niunia zrobila mi niespodzianke i usnela sama w lozeczku. Siedzialm chwile przy niej ale oczywiscie jak zawsze zaczela siadac, krecic sie, wstawac wiec mysle sobie a niech szaleje ide zjesc kolacje:p Przychodze a ta spi!!! Kochane dziecko.

Ja tez bralam udzial w kampani gerbera i teraz slep & pley. A zobowiazuje nas to tylko to wypelnienia raportu z rozmowy, przynajmniej tak bylo w kampani mleka.
A co do ubezpieczenia to Monia tez mi sie to wydaje kosmicznie duzo. Ja mam ubezp. w pzu ok700zl i to wydaje mi sie bardzo duzo. A w pzu sa po ukonczeniu 27 lat.
Oj jak ja byl chciala juz wakacje!!!!!! Cieplo, sloneczko:)
Puki co to mysle zeby z Olcia pojechac do tatusia w odwiedziny, ale mam loty tylko z przesiadka i to mnie troche przeraza:( Dziewczyny rezerwujecie loty przez net?? Jesli tak to moglabym poprosic adres stronki.

A skąd dokąd chcesz lecieć?
łoj widzę, że mi się uszczu[;iła lista znajomych, chyba mnie co niektóre dziewczyny usunęły:-:)-:)-(

Ostatnia edycja:
a czy to chodzi o to Jersey, tą wyspe koło Francji, chodziło mio liste przyjaciól w profilu
faktycznie , że słabe połączenie lotnicze pewnie będziesz leciała ryanairem, więc przy bukowaniu biletu , bedziesz musiała zaznaczyc , że bierzesz bagaż do 15 kg, niestety w tych liniach lotniczych płaci się za bagaż 15 funtów, bilet można zabukować przez internet i potem dostaje się specjalny kod który wystarczy pokazać przy odprawie na , lotnisku, warto też zaznajomić sie z regulaminem co i jak musi byc przewożone bo anglicy lubia robic problemy jeśli cos ma byc a nie jest we foliowych paczuszkach konkretnej wielkości:) co do jedzenia dla dziecka , tak spokojnie możesz zabrać to co potrzebujesz dla dziecka do bagażu podręcznego , czyli jakieś mleczko czy inne jedzonko, można także wziąć ze sobą wóżek spacerowy składany, powinien być on w cenie biletu, mam nadzieje że pomogłam choć troszku, :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry