reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

kurcze i tak duzo, ja mam 20-letnie audi silnik 1,8, prawko od roku, zadnych znizek ani ja ani wspolwlasciciel M, ktory jezdzi sluzbowym i ostatnie auto mial lata temu, a to tez sie kasuje po 3 latach chyba, zeby bylo milo...
i placilam 1100 tylko na 2 raty, ale to w allianz

ale mamy ponad 25 lat :p, tylko z tego co wiem to rozne towarzystwa maja rozne te kryteria wieku, w allianz chyba nawet 27

poza tym tak jak piszesz przy ponad 10-letnim aucie AC nie mozna wziac

a hestia jest droga, ja bym zmienila, dlaczego musicie kontynuowac??

reklama
a ja też sie załapałam do tej kampanii, a nawet nie wiedzialam, że to to ;-) podałam polski adres, to sie babcia ucieszy ;-)

u nas noc do bani, malody nie spal za dobrze, bo nie, a ja bo marwie sie o jego zdrowie:confused2: niestety alergia przechodzi ze skor na oskrzela, a to fatalnie:wściekła/y:
Ojej niedobrze :-( Moja znajoma byla u mnie dwa dni temu i jej syn mial dopiero rok jak zdiagnozowali w PL skaze (to bylo 7 lat temu). A zdiagnozowali dlatego, ze wyladowal ze srodmiazszowym zapaleniem pluc w szpitalu :no: No, ale oni nie wiedzieli, ze maly jest alergikiem.
Uwazajcie Mysza, bo te alergie to straszne sa :-( Duzo zdrowia dla Franusia!!!

hahaha!
My do PL w tym roku sie nie wybieramy, bo to nie sa wakacje :no: Ja lece z Malym w marcu, a pozniej nie wiemy kiedy. W zeszlym roku bylismy nad Baltykiem, ale podroz nas wykonczyla z drugiego konca Polski.
W tym roku moze wybierzemy sie na jakas Krete czy cus, oczywiscie jak finanse pozwola, bo ja mam jeszcze te studia w planie i ...

Al dzis sie drze i marudzi, nie mam sily :(

bo polisa konczyla sie 1 stycznia i zostala automatycznie przedluzona, poza tym poprzedni wlasciciel tam mial. i zeby przerejestrowac samochod, musielismy sie oplacona polise. bezsens... aaaale trudno.

no niestety, ja teraz pracuje tylko 2 dni w tygodniu, więc zarobki adekwatne, do tego wykańczanie domu... także nie wróżę nam innego wyjazdu... a chętnie bym pokazała Olci Malagę...

ja laski mam w pzu i rocznie około 700 wychodzi.

Miś śpi - dzisiaj wypad do knajpki w celu poproszenia stryja na chrzestnego :-) I w takich chwilach jak ta bardzo się cieszę, że zakaz palenia obowiązuje :happy: Spokojnie z Antkiem możemy jechać na obiadek :-)

Robię herbatkę i przekartkuje trochę literaturę do pracy ... mały stosik czeka :confused2:

Miłego dnia Marcówkeczki :-)

kurcze Carolcia, Polka, jak Wy to robicie, ze non stop zalapujecie sie na jakies kampanie? Ja tez wypelnialam te ankiete i dupa.
Nie wiem, moze ja robie blad, ze wypelniam zgodnie z prawda....
jakas pechowa jestem....

Hej hej Kochana ja nie ściemniam też. Jakoś mam szczęście :) nie wiem. W ogóle to wkreciłam się trochę w te kampanie i konkursy w internecie za bardzo. Chyba za dużo czasu spędzam w nim.

Ja nie wiem co te ubezpieczenia tak zdzieraja. Mój M.zapłacił za ubezp.naszego auta 580zł za rok.

Brałam udział w kampanii pampers care i gerber,moze dlatego odpuscili nam sllep&play?Jedziemy z T na zakupy,mam nadzieje,że coś kupię dzieciom oprócz pampersów małej:)

monia rozumiem ze nie zdazyliscie wypowiedziec umowy? szkoda, ale warto pomyslec o zmianie za rok... wszedzie jest taniej

n&h ja wlasnie tez z tego powodu ciesze sie z zakazu

reklama
Do góry