reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
o matko 3000 powariowali ?

ja byłam w dwóch : białe pampersy i mleko gerber, do tej kampanii musiałam wypelnić tylko ankietę i na razie cisza. może się jeszcze dostanę :)

monika a w jakiej ubezpieczalni? bo cos mi sie wydaje ze to za duzo, chyba ze macie jakis ogromny samochod, kurcze ja nie mialam znizek i placilam w zeszlym roku 1000,no moze 1100 jakos...

chyba wiek samochodu nie ma znaczenia dla AC, to tylko kwestia czy to sie oplaca, bo jak kiedys mialam seicento warto kolo 3000 zł i rocznie kolo 500 zł mialo byc AC to chyba jakas pomylka zeby to placic, ale ubezpieczyc mozna bylo
obecnie u mnie komplet ac on nw wychodzi ok 1500 ze wszystkimi znizkami meza (60%), gdybym miala tylko na siebie to nie wiem ile by było w gore z wyliczenia wychodzi ze 2500zł, ja jeszcze chyba za wiele znizek nie mam
Moniska a twoj maz mial ostatnio jakaś stluczke to pewno tez wplywa na zwiekszenie kwoty ubezpieczenia, poza tym do 25 roku zycia jest dodatkowo zwyzka 10%, czyli placisz 110% stawki podstawowej, nie dziw sie ze tyle wychodzi

Ostatnia edycja:
chyba wiek samochodu nie ma znaczenia dla AC, to tylko kwestia czy to sie oplaca, bo jak kiedys mialam seicento warto kolo 3000 zł i rocznie kolo 500 zł mialo byc AC to chyba jakas pomylka zeby to placic, ale ubezpieczyc mozna bylo
no nie wiem, mamy ubezpieczenie po poprzednim wlascicielu auta i musielismy w tamtym towarzystwie kontynuowac. MTU, to jakich odlam HESTII.

Niestety czynnikow sie zebralo na to. Tez to ze maz ma prawko niecaly rok, samochod 2,0 silnik, 18 letni mercedes. Porazka jakas.

reklama
mysza m nie pamietam jak to dokładnie robili,bo to było jak Bartus miał miesiąc.W wypisie pisze ze miał rewizje moszny,zaopatrzenie wyrostka pochwowego otrzewnej,fiksacja obu jąder,potem po jakims czasie mu sie zrobił wodniak w prawym jaderku,ale sie wchłonoł.Na szczescie wszystko dobrze sie skonczyło ocalone jąderka teraz to jest mały chłop:)

Do góry