reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

my mamy dwa kombinezony. jak jest mocno zimno to ubieram grubszy. Teraz jak bylo cieplej to ubieralam w kominezon, rekawiczki, czapka, szalik, rajstopki, body na naramkach i dlugi rekawek albo sweterk ale nie za gruby...niby cieplo ale jak maluch sie nie rusza to moze byc chlodno...no i tylko oslonke na nozki zakladalam...ale jak troche wieje to spiworek. generalnie chce wiosne spazmow dostaje jak mam ubrac do auta tam go rozbieram do polowy i znowu ubierac trzeba

rozmyslam nad wiosenna kurtka bo z misiowej niebieksiej kurtalki wyrosl te angielskie rozmiarowki male jakies

reklama
no wiec relacja, weszlam do budynku, na rozmowe bylo kilka osob, jedna dziewczyna wyszla z pokoju gdzie bylo "przesluchanie" i powiedziala ze daja 1000 zł :/ wiec nie wchodzac nawet na rozmowe wyszlam, bo nie oplacalo by mi sie

bylam na przeswietleniu, spotkalam meza przy okazji i zaliczylam tesco :)

czarna ty trąbo jedna a nie pomyślałaś że laska może kity wciskać. wiesz należy ci się kop w d... ode mnie. zamiast iść nawet dla siebie żeby przekonać się jak wyglądają teraz rozmowy o pracę to Ty się obróciłaś i wyszłaś. oj kobito

my oczywiscie do tego ubieramy spodnie rajstopki i kozaczki.Ach chciałoby sie isc na spacerek ale pogoda nie pozwala.My po obiadku mały fika na podłodze z zabawkami,a ja pije kawke.

Milenka dziekuje ślicznie Redankowi za karteczkę urodzinową!!!Bużka tez dla mamusi wiadomo za pomoc w wysłaniu:)

Witamy sie dopiero.Nocka przespana pieknie tylo ja wstawałam 2 razy pić i pod prysznic bo @ okropna .
Polusiu fajnie ze wkońcu udało Ci sie zasnąć normalnie i wyspać:)
Nesiaa gratulujemy córci ząbka!
Czarna mysle jak Polusia, mogłas zostac:)
Na dwór ubieramy lżejszy kombinezon z rekawiczkami,czapka cieplejsza pod spód body kr rekaw i bluzeczka, rajstopi i skarpetki.
I też mamy kolejnego ząbka to 8 :)

Ostatnia edycja:
Wrocilysmy ze spacerku. Nawet chwilami sloneczko zaswiecilo i bylo bardzo przyjemnie:) Polusia u mnie tez zakwitly stokrotki i przebijaja sie tulipany. Olenka zjadla troche mojej pomidorowki i troche swojej i teraz drzemkuje.

polusia smaruję bengayem...teścia mam reumatologa to chyba czas z nim pogadać...eh
Czarna moim zdaniem też źle zrobiłaś wychodząc, mogła laska Was wkręcać, równie dobrze mogli jej tyle zaproponować bo to było adekwatna kwota do jej kwalifikacji, innym mogli złożyć inne oferty...
nesiaa proroczy?oj...:-D
mysza zdrówka dla Franuli!

A my ubieramy body raz z długim raz krótkim - różnie, bluza lub bluzka i kamizelka, grube rajstopy frotte, kombinezon (taki z rękawiczkami i butami), czapka, polarowa chustka pod szyję, koc i śpiwór - może przesadzam...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry