madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
frotka gratuluje ząbka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mysza dużo zdrówka dla frania , i nie martw się tym zabiegiem, to powszechne u chłopców.
czarna często zarobki proponowane są co do kwalifikacji, doświadczenia, osobowości itp. ja napewno bym została, chyba nawet aby zyskać doświadczenie w takich rozmowach.
ja po wizycie, franiu rośnie, wszystko ok, ale mam łożysko przodujące nisko, jeśli nie podniesie się wyżej - to cesarka mnie czeka. na szczęście obniżyć się nie może ale może jedynie pójść do góry.
więc co ma być będzie, więc może mnie jeszcze ta cesarka hehe czeka ale wiecie załamana to ja nie jestem hehe
i po glukozie też ok, no i brak przeciwciał przy naszym konflikcie krwi to najważniejsze.
co myślicie kupić?
ZIMA !SPODNIE CIĄŻOWE, RURKI.JEANS/XL (1410656971) - Aukcje internetowe Allegro