reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
oj czarna, ja bym została, przynajmniej byś zobaczyła, jak taka rozmowa wygląda.

u nas dalej zimno. teraz +4, ale piękna pogoda, idziemy na spacer :-)
Ol zjadła cały obiad, ostatnio, odpukać, je rewelacyjnie :-)

mysza dużo zdrówka dla frania , i nie martw się tym zabiegiem, to powszechne u chłopców.

czarna często zarobki proponowane są co do kwalifikacji, doświadczenia, osobowości itp. ja napewno bym została, chyba nawet aby zyskać doświadczenie w takich rozmowach.

ja po wizycie, franiu rośnie, wszystko ok, ale mam łożysko przodujące nisko, jeśli nie podniesie się wyżej - to cesarka mnie czeka. na szczęście obniżyć się nie może ale może jedynie pójść do góry.

więc co ma być będzie, więc może mnie jeszcze ta cesarka hehe czeka :) ale wiecie załamana to ja nie jestem hehe :)

i po glukozie też ok, no i brak przeciwciał przy naszym konflikcie krwi to najważniejsze.

co myślicie kupić?

http://allegro.pl/zima-spodnie-ciazowe-rurki-jeans-xl-i1410656971.html

uhhh wrocilismy ze spacerku. Niby cieplo, bo 6 stopni, a ja wrocilam zmarznieta. Dobrze, ze Pawelek nie zmarzl.

Ja zakladam body , raz z kr a raz z dl rekawem, na to bluzke na dl rekaw no i w zaleznosci od temperatury kurtke albo grubsza albo ciensza, spodnie, rajstopy, skarpetki i buciki ciensze, ale to dzisiaj byl blad, bo stopki byly chlodne. no i grubsza czapka. Nie przykrywalam kocem, mial oslonke.

Kurde, juz ktorys raz z rzedu poszlam do tesco , zeby te pampki kupic w promocji i co, nie ma. jest tylko cena. Musze poprosic mame, zeby kupila przy okazji jak bedzie w warszawskim tesco. Bo tylko po tansze pampki nie oplaca sie jechac 30 km w jedna manke.

co do oszczedzania kasy zarobionej przez meza, to mamy tyle dlugow, ze raczej nie mamy z czego oszczedzac :-D

mysza dużo zdrówka dla frania , i nie martw się tym zabiegiem, to powszechne u chłopców.

czarna często zarobki proponowane są co do kwalifikacji, doświadczenia, osobowości itp. ja napewno bym została, chyba nawet aby zyskać doświadczenie w takich rozmowach.

ja po wizycie, franiu rośnie, wszystko ok, ale mam łożysko przodujące nisko, jeśli nie podniesie się wyżej - to cesarka mnie czeka. na szczęście obniżyć się nie może ale może jedynie pójść do góry.

więc co ma być będzie, więc może mnie jeszcze ta cesarka hehe czeka :) ale wiecie załamana to ja nie jestem hehe :)

i po glukozie też ok, no i brak przeciwciał przy naszym konflikcie krwi to najważniejsze.

co myślicie kupić?

ZIMA !SPODNIE CIĄŻOWE, RURKI.JEANS/XL (1410656971) - Aukcje internetowe Allegro

To super ze z dzidzią jest dobrze.Cesarka tez dobra chyba.
A spodnie bardzo ładne.

yra oby cesarki nie bylo..wrocisz do domku to jasiu bedzie i co nawet dzwigac nie bedziesz mogla...
ale najwazniejsze ze z drugim malym mezczyzna wszystko ok :)

Niko spi juz 1,5h w naszym lozku..... :)))

Yra super, ze Franiu rosnie zdrowo! Zuch chlopak:) Macie z mezem kanflikt serologiczny? Dostalas zastrzyk po porodzie? Bo ja z moim m mamy:(
Czarna ja tez bym zostala na Twoim miejscu.

Moja Olcia byla dzis ubrana w body z kr. rekawem, bluzeczke, rajtuzy, spodnie dresowe, skarpetki i kombinezon z rekawiczkami i butami. Czapa zimowa i szaliczek.

yra spodenki fajne :) a cieszę się że z maluszkiem wsio ok :) co do łożyska to zobaczysz podniesie się, ja tak miałam przy Poli też się cieszyłam że cesarka i co i guzik podniosło się. ale Ty się nie martw porodem zobaczysz jak szybko to pójdzie :)

u mnie tylko stokrotki kwitną, tulipanów i hiacyntów niestety nie posadziłam na jesień :( zapomniałam o nich, szkoda bo tak pięknie wyglądają.
ale mogę się pochwalić mam sukces w hodowaniu storczyków - dostałam od M i stał w miejscu a teraz wypuścił kupę listków i nową łodyżkę od kwiatka, ale to tak spod liścia gdzieś :)

reklama
Oj dziewuszki niezly ochrzan mi sie dostało. Ale nawet druga tez tak mowila ze jakas inna co tam pracuje jej tez tak powiedziala. A zreszta :-D zostawilam jeszcze Cv w triumphie tylko ze to praca po 12 godzin dzien wolny i dzien w pracy myslicie ze to dobre bedzie ? czekam az zadzwonią.:confused:

a fotke ze slubu tez wkleje jak dostane sie do kompa szwagra bo wszystkie sa u niego

Do góry