reklama
M
myszowata
Gość
Wiesz co to było wieki temu (jakieś 9 - 8 lat temu) na pierwszym roku studiów tak dorabiałam sobie, praca w sumie lekka, ale kiepsko płatna, do tego na umowę zlecenie, płacono nam od ilości godzin i bywało tak, że przychodziłam na 8 do pracy a o 9 przychodziła nasza niby "kierownik" i mówiła, że telefonów jest bardzo mało, więc jeśli w ciągu godziny się nie rozkręci to zostaje jedna osoba a reszta do domu, czyli wychodziło czasem tak, że za te 2h w pracy zarobiłam 10-12zł, a więcej wydałam na bilety na dojazd, innego zaś dnia miałam od dawna ustalone, że wychodzę o jakiejś tam konkretnej godzinie bo mam egzamin, a w efekcie nie dali mi wyjść bo tyle było pracy...Trzeba dobrze sprawdzić warunki - jak wszędzie zresztą...i jak ? lipa ?
monia dążysz do naturalnego, tak? oj znam ten ból, ale obłaciło się:-)
moniSkaBe
Fanka BB :)
w sumie nie do naturalnego, do innego niz czarnymonia dążysz do naturalnego, tak? oj znam ten ból, ale obłaciło się:-)
monia fajny kolorek wyszedł a jak mężowi w pracy leci?
myszowata a ten ból kolana to może dlatego że go gdzieś przeziębiłaś albo takie reumatyczne bóle. smarujesz czymś ?
czarna/B] powodzenia na rozmowie, kciuki zaciśnięte &&&&&&
nesiaa gratki zębolka
a rzeczywiście ubezpieczalnie zdzierają z nas kasę. mnie teraz czeka przegląd samochodu i wyrobienie nowego dowodu rejestracyjnego.
zapomniałam Wam napisać ale wczoraj zdecydowaliśmy gdzie w tym roku jedziemy na wakacje - do Szwajcarii już się cieszę bo zeszły rok był bez wakacji niestety więc w tym roku sobie odpocznę.
myszowata a ten ból kolana to może dlatego że go gdzieś przeziębiłaś albo takie reumatyczne bóle. smarujesz czymś ?
czarna/B] powodzenia na rozmowie, kciuki zaciśnięte &&&&&&
nesiaa gratki zębolka
a rzeczywiście ubezpieczalnie zdzierają z nas kasę. mnie teraz czeka przegląd samochodu i wyrobienie nowego dowodu rejestracyjnego.
zapomniałam Wam napisać ale wczoraj zdecydowaliśmy gdzie w tym roku jedziemy na wakacje - do Szwajcarii już się cieszę bo zeszły rok był bez wakacji niestety więc w tym roku sobie odpocznę.
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
Hejka.
Dzisiaj wyspana,Bartus sie zbudził po 23 na mleko pózniej na smoka i spalismy do 8.30.Teraz ciągnie za sznurki od kapciochów i tak smieszne dzwieki oddajeU nas rano był mróz i padał snieg zima wraca,ale w domku ciepełko.Dzisiaj miała do mnie wpasc kuzynka na kawke ale od wczoraj miała skurcze i chyba na porodówke pojedzie,jest w 40 tyg ciązy i na wczoraj miała termin.
Monia super kolorek
nesiaa gratuluje zebolka
Dobrego dnia
Dzisiaj wyspana,Bartus sie zbudził po 23 na mleko pózniej na smoka i spalismy do 8.30.Teraz ciągnie za sznurki od kapciochów i tak smieszne dzwieki oddajeU nas rano był mróz i padał snieg zima wraca,ale w domku ciepełko.Dzisiaj miała do mnie wpasc kuzynka na kawke ale od wczoraj miała skurcze i chyba na porodówke pojedzie,jest w 40 tyg ciązy i na wczoraj miała termin.
Monia super kolorek
nesiaa gratuluje zebolka
Dobrego dnia
moniSkaBe
dzieki , ze pytasz.monia fajny kolorek wyszedł a jak mężowi w pracy leci?
No raz lepiej raz gorzej. Ale odkad zostawia w domach wizytowki z nr telefonu to ludzie dzwonia i prosza o przeglady, czyszczenie kominow (na stromych dachach chyba od marca dopiero mozna), uszczelnienia. No tamtym tygodniu (pierwszy tydzien pracy ) bylo super, bo 900 zarobil. Takze jakby tak bylo do konca to bym pod niebo skakala.
Tylko ja mam problem , bo nie bardzo wiem jak mam sie teraz gospodarowac pieniedzmi. Wczesniej bylo wiadomo jaka pensja i kiedy bedzie. A teraz to tak z doskoku. Ale bede musiala sie przestawic.
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
Madzia dolaczasz do wysylania karteczek?? Masz nasze adresy?
Polusia no to szykuja sie udane wakacje
Chce dołączyc i nie wszystkich mam adresy i niewiem do kogo wysyłac.
ionka
Monia, to jakby tak zarabiał tygodniowo to chyba super, nie? :-) na początku ja bym oszczędzała, żeby mieć na czarną godzinę, właśnie ze względu na nieprzewidywalność zarobków. no ale spoko :-) ja się nie znam na polskich zarobkach, ale 900 w tydzień to chyba dobrze?? :-)
czarna, powodzenia!
nesiaa, gratki!
a wczoraj mój M. miał wypadek samochodowy slisko jak diabli,a służbowe auto nie ma zimówek, a kazali mu jechać w delegację no i wpadł w poślizg na szczęście nic się nie stało, tylko koło poszło do wymiany. ale dziś rano normalnie aż zęby zaciskałam, zanim mi nie napisał, że jest na miejscu. jak dobrze, że są komórki, toz ja bym osiwiała!
wracając do nocy, to dalej bez zmian pobudki co chwila i o 3ej zabawa na całego. a spała wczoraj w dzień 40 minut! juz nie wiem, o co chodzi
czarna, powodzenia!
nesiaa, gratki!
a wczoraj mój M. miał wypadek samochodowy slisko jak diabli,a służbowe auto nie ma zimówek, a kazali mu jechać w delegację no i wpadł w poślizg na szczęście nic się nie stało, tylko koło poszło do wymiany. ale dziś rano normalnie aż zęby zaciskałam, zanim mi nie napisał, że jest na miejscu. jak dobrze, że są komórki, toz ja bym osiwiała!
wracając do nocy, to dalej bez zmian pobudki co chwila i o 3ej zabawa na całego. a spała wczoraj w dzień 40 minut! juz nie wiem, o co chodzi
reklama
moniSkaBe
super, liczac ze na benzyne by wydal okolo 400-450 no to i tak duzo wiecej niz wczesniej, mial 2000-2100.Monia, to jakby tak zarabiał tygodniowo to chyba super, nie? :-) na początku ja bym oszczędzała, żeby mieć na czarną godzinę, właśnie ze względu na nieprzewidywalność zarobków. no ale spoko :-) ja się nie znam na polskich zarobkach, ale 900 w tydzień to chyba dobrze?? :-)
czarna, powodzenia!
nesiaa, gratki!
Dobrze, ze mezowi sie nic nie stalo.